Skip to main content

8 Octombrie. O actriţă, o „bebeluşă“ şi doi „iepuraşi“ la „Dansez“. 9 ani de ore suplimentare în şase luni la TVR

 

Publicitate

EMISIUNE. Monica Davidescu, Oana Ioniţă, Nicoleta Luciu şi Bianca Drăguşanu sunt cele patru prezenţe feminine alese pentru cel de-al 13-lea sezon al emisiunii „Dansez pentru tine“, scrie Adevărul.

Cel de-al 13-lea sezon al emisiunii Dansez pentru tine va începe din nou, la Pro TV, pe 26 octombrie, de la ora 20.30. Actriţa Monica Davidescu şi „bebeluşa" Oana Ioniţă, cunoscută de la „Cronica Cârcotaşilor", vor concura alături de doi foşti „iepuraşi" Playboy, Nicoleta Luciu şi Bianca Drăguşanu.

Echipa masculină este formată din gimnastul Marian Drăgulescu, cântăreţii Pavel Stratan şi Şerban Copoţ, alias „Hienă" de la trupa Animal X, şi Daniel „Max" Dragomir, participant la primul sezon al emisiunii Vocea României.
O actriţă, o „bebeluşă“ şi doi „iepuraşi“ la „Dansez“


CELE MAI CITITE BLOGURI. Adevărul face un top al celor mai citite bloguri din România. Astfel, conform datelor de pe trafic.ro, cel mai vizitat blog este filmepealese.com, care a înregistrat în ultima săptămână 354.000 de afişări. Următoarele două locuri sunt ocupate de două bloguri culinare: e-retete.ro şi retetecalamama.ro, care au înregistrat 344.000 de afişări, respectiv 205.000.
Topul celor mai citite bloguri din România


COMISII PENTRU CONCEDIERI LA TVR. Irina Radu, Mădălin Voicu, Cristian Ţopescu, Radu Gabrea şi Stere Gulea se numără printre personalităţile din afara televiziunii publice care, alături de reprezentanţi ai TVR, formează comisia de contestaţii şi cele 13 comisii care vor evalua personalul SRTv în vederea concedierii colective, scrie Mediafax.

Potrivit unei note, comisiile sunt formate din câte cinci membri, excepţie făcând cele de Selecţioneri şi Contestaţii, care au 12, respectiv 11 membri.
Irina Radu, Mădălin Voicu şi Cristian Ţopescu, în comisiile de evaluare a personalului din TVR


MINIMAX IESE DIN GRILA DOLCE. Romtelecom a scos, miercuri, de pe platforma sa de satelit Dolce televiziunea Minimax, fără a avea aprobarea CNA pentru modificarea grilei de programe în acest sens şi fără a-şi anunţa telespectatorii, unii dintre aceştia solicitând pe forumurile de discuţii ale companiei reintroducerea postului, scrie Mediafax.

Pe forumul de discuţii de pe pagina de Facebook a companiei Romtelecom, mai mulţi abonaţi ai platformei de satelit Dolce şi ai serviciului IPTV al Dolce (Dolce Interactiv - prin internet, n.r.) spun că joi a fost scoasă din grilă televiziunea pentru copii Minimax, fiind înlocuită în grilele Dolce şi Dolce Interactiv cu un alt post pentru copii - Disney Junior.
Romtelecom a scos din grila sa postul Minimax


SĂFTOIU DESPRE TVR. Claudiu Săftoiu, preşedintele-director general al SRTv, a declarat, vineri seară, la Antena 3, că a fost necesară desfiinţarea TVR Cultural, în contextul situaţiei financiare dificile în care se află Televiziunea Română, precizând că TVR Cultural avea costuri de 650.000 de euro pe lună, notează Mediafax.

În cadrul aceluiaşi interviu el a declarat că UEFA a executat pe 29 august scrisoarea de garanţie de 9 milioane de euro, în baza căreia a fost perfectat contractul.
La TVR continuă să fie plătite foarte multe ore suplimentare, potrivit Contractului Colectiv de Muncă din instituţie, iar din ianuarie până în iulie, numai la redacţia Ştiri, s-au adunat 9 ani de ore suplimentare, a mai spus şeful postului public. Detalii AICI şi AICI.
Săftoiu: La redacţia de Ştiri a TVR s-au adunat 9 ani de ore suplimentare, în perioada ianuarie-iulie


EVOLUŢIE. Leo Burnett România va termina anul acesta cu o cifră de afaceri similară cu cea de anul trecut ori cu o creştere de până în 10%, a declarat pentru Wall-Street.ro, Ioana Iordache, directorul general grupului.
„Anul acesta ne aşteptăm să fim în linie cu anul trecut. S-ar putea să fie o creştere mică, de până în 10%. Asta s-a întâmplat până în T3. Pentru că ultimul trimestru poate duce lucrurile în sus semnificativ. Se câştigă pitchuri, se măresc bugete”, explică Iordache.
Ioana Iordache, Leo Burnett: Anul acesta stagnam sau crestem pana in 10%


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • aidan aidan
    pun pariu ca luciu iese printre primele,oricat se vor chinui cu ea. am vazut-o dansand la chermeze si le are cu dansul cam cat le are o gospodina decenta la o nunta cand capata curaj si-o pune de un twist. pe cat e de decorativa pe atat e de matura la dans. stiu ca fetele cred ca daca dau din fund ala e dans. ei, uite ca nu! dans e ceea ce poate si face "bebelusa' oana. ALA e DANS! iti trebuie nerv in fibra ca sa fii bun dansator.sa tremuri cand auzi muzica. draga de nicoleta tremura cel mult la o noua pereche de silicoane asezonate cu ceva scump de imbracat.imi permit sa spun ca va dansa la fel de bine precum canta! isi mai aduce cineva aminte de monica gabor la "dansez..."?
    abia astept sa inceapa! pentru ca nici cu silicon -valley -bianca dragusan- fosta- lui- bote- fosta -lui -cristea, nu mi-e rusine!va matura cu buzele pe jos. si cu peruca! daca-i cade?

Trimite un comentariu

sus