Skip to main content

9 Octombrie. Concedierile colective, amânate. PDL şi-a prezentat propunerile la conducerea TVR

 

Publicitate

CONCEDIERI AMÂNATE. Calendarul selecţiei salariaţilor din TVR, în vederea concedierii colective, a fost decalat, conducerea TVR hotărând luni, în urma consultărilor cu reprezentanţii angajaţilor, reanalizarea acelor documente aferente selecţiei care, pe fondul interpretării lor, au generat nemulţumirea acestora, scrie Mediafax.

Iniţial, conducerea TVR anunţase că la 20 noiembrie 2012, în urma procesului de concediere colectivă, Televiziunea Română trebuie să rămână cu un număr total de 2.395 de angajaţi.


Calendarul selecţiei salariaţilor din TVR, în vederea concedierii colective, a fost decalat


REGLEMENTAREA PRESEI. Peste 50 de victime ale scandalului interceptărilor telefonice în care a fost implicat fostul tabloid News of the World i-au adresat premierului britanic o scrisoare deschisă pentru a se asigura că guvernul nu va respinge o serie de noi legi pentru reglementarea presei, conform Mediafax.

Semnatarii, printre care se numără actorii Hugh Grant şi Jude Law, se tem că David Cameron şi guvernul său s-ar putea opune formării unui organism independent pentru reglementarea presei.
Comisia independentă privind etica presei, prezidată de magistratul Brian Leveson, alcătuită în iulie 2011, urmează să publice până la sfârşitul anului concluziile trase în urma numeroaselor audieri ce au avut loc, printre care se numără cea a lui David Cameron, şi să formuleze recomandări privind reglementarea presei.
Victimele scandalului interceptărilor telefonice de la News of the World vor o reglementare a presei


PROPUNERILE PDL LA TVR. Conducerea PDL a stabilit propunerile de candidaţi pentru Consiliul de Administraţie al TVR, aceştia fiind Radu Carp, Ada Meseşan şi Ioan Stanomir, a anunţat luni prim-vicepreşedintele partidului, Cezar Preda, notează Mediafax.
Preda a spus că PDL consideră că are dreptul la trei locuri în Consiliul de Administraţie al TVR, arătând că, potrivit algoritmului din 2008, democrat-liberalii aveau un coeficient de 2,84. "Iniţial am avut trei locuri şi sperăm să le obţinem pe toate trei", a adăugat Preda.
Radu Carp, Ada Meseşan şi Ioan Stanomir, propuşi de PDL pentru Consiliul de Administraţie al TVR


PRO TV MAGAZIN CU FAŢĂ NOUĂ. Revista PRO TV Magazin s-a relansat, luni, într-un format mai mare, cu vedeta Iulia Vântur în rol de Catwoman, pe acoperişul postului de televiziune PRO TV.
PRO TV Magazin s-a relansat în cel mai mare format de pe piaţă cu Iulia Vântur în rol de Catwoman


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mircea Mircea
    Dragos, scumpule, ai tu impresia ca audienta TVR e dezastruoasa doar in ultimele luni ? E asa de ani de zile, partidele politice nu au legatura cu asta sau au, pentru ca isi numesc rudele prin televiziune iar acestea sunt total pe langa fenomen.
  • Dragos Dragos
    Bine ca a adus-o USL-ul la nici 1% audienta!
  • Observator media TVR Observator media TVR
    PDL continua sa distruga tot ce mai functioneaza in tara asta pe care tot ei au adus-o aici.Cu salariile mari,cu oameni care fac doar act de prezenta,TVR va ajunge in scurt timp in situatia de a nu mai putea face plati si atunci,vina o sa cada pe conducere.

Trimite un comentariu

sus