Skip to main content

A doua zi de proteste la TVR

 

Publicitate

Câteva sute de angajaţi ai Societăţii Române de Televiziune (SRTv) s-au adunat astăzi, în jurul orei 10.00, în curtea instituţiei şi protestează faţă de procesul de concediere colectivă din TVR, în urma căruia vor fi desfiinţate 872 de posturi, conform Mediafax.

Reprezentanţii SPUS TV (sindicatul reprezentantiv din TVR, n.r.) au declarat că acţiunea de marţi este spontană, la fel ca şi aceea de luni. Ca şi ieri, la protest s-au alăturat angajaţi din studiourile teritoriale.

Totodată, în cursul zilei de astăzi, sindicaliştii ar urma să depună o acţiune în instanţă prin care să conteste întregul proces de concediere colectivă, au mai spus reprezentanţii SPUS TV.

Sindicaliştii TVR au precizat că, în timpul negocierilor cu administraţia SRTv, reprezentanţii sindicatului au cerut ca numărul posturilor care vor fi desfiinţate în Televiziunea Română să fie mai mic decât cifra aprobată prin Hotărârea CA din 28 august, însă conducerea Televiziunii Române a acceptat doar 55 de posturi în plus faţă de schema organizaţională iniţială. În noua schemă organizaţională vor rămâne 2.395 de locuri de muncă, urmând să fie desfiinţate doar 872 de posturi, faţă de cele 962 propuse iniţial.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alex alex
    hatilor voi vreti bani din bugetul statului si mai vreti bani si din taxe
    sper sa dea faliment cat mai repede TVR-ul ca doar are si el datorii la bancii ca oltchim
  • eudor eudor
    asta e scuza voastra mereu se vede ca sunteti angajati la stat deceaba. Eu ca angajat la privat nu mai vreau sa dau 1 leu la aveasta televiziune la care nu ma uit niciodata, mai bine la un om de pe strada decat sa dau la tvr. Taca la Televiziunea publica + radio fac undeva la peste 80 lei pe luna.
    Nu mai vreau sa platesc taxa pentru aceasta televiziune... Afara cu voi din TVR si sper ca asta sa fie si sfarsutul acestei televiziuni.
  • Roro Roro
    @eudor-nu cred ca iti dai seama,ca se vede ca nu ai de unde,dar 4x12 afla ca fac 48 si nu 100,ca sa nu mai spun ca o televiziune publica nu se poate vinde.Se vede de la o posta ca esti unul din cei 80% care faceti umbra degeaba pe pamint.Intoarce-te in lumea ta marlaneasca.
  • aidan aidan
    @eudor- felicitari! oamenii ca tine sunt oamenii care pot face politica fara greturi! vei calca pe cadavre si vei dormi linistit! toate statele lumii au o televiziune nationala! NATIONALA! patrunzi sensul? scuze ca la noi n-ai avut parte de gauri de chei prin care se filma o scena de-a ...familiei columbeanu, scuze ca nu la noi si-au dat pitipoancele chilotii jos in direct, scuze ca nu la noi s-au amenintat cutitarii, scuze ca nu la noi s-au scuipat invitatii, scuze ca nu la noi ai balit la tatele de plastic ale biancai morfolite de-a-n picioarelea de catre bote croitorasul cel viteaz. SCUZE! inteleg ca doar asta iti place si doar asta vezi! "idiotii" care produc altceva pentru tine nu "ecsista" sper sa ai parte de ce-ti doresti. de nimic altceva!
  • eudor eudor
    sa fie inchisa sau daca nu, vanduta.
    m-am saturat sa platesc 100 de lei pe an la aceasta teliviziune de 0 bani
    se vinde tot doar televiziunea nationala ramane...
    cum poti frate sa vinzi TAROMUL singurul care mai produce bani si sa nu vinzi rahatul asta de televiziune? in ce tara traim?
  • Piticu67 Piticu67
    Personal ma BUCUR de disoonibilizarile care se vor face ,dar este rau ca nu ar trebui sa se inceapa cu cei de JOS ci cu cei de SUS ,iar de platit ar trebui sa se caute vinovati in cei de dinainte nu in sal. de jos si pe de o parte am mai mentionat ca in SRTV intra bani din 3 directii (Guv.Abo.Pub.)asa ca mai degraba ar trebui ELIMINATE una din cele 3 surse,oare se va face ceva ???

Trimite un comentariu

sus