Skip to main content

Adevărul a rămas fără licenţa TV

 

Publicitate

Consiliul Naţional al Audiovizualului a respins solicitarea Adevărul Holding de a prelungi licenţa Adevărul TV, care a expirat săptămâna trecută.

Membrii CNA au precizat că, în acest caz, Adevărul Holding poate face o nouă solicitare de licenţă.

Nora Marcovici, CEO al grupului Graffiti BBDO (la care Cristian Burci este acţionar), a trimis săptămâna trecută o solicitare de prelungire a licenţei Adevărul TV către Consiliul Naţional al Audiovizualului. Asta în condiţiile în care pe 12 octombrie Adevărul TV şi-a pierdut dreptul de emisie deoarece au trecut doi ani de când Adevărul Holding a primit licenţă fără a fi folosită.

Potrivit reprezentanţilor CNA, în solicitare a fost invocat faptul că s-au produs modificări juridice în interiorul companiei. În acest caz, se poate acorda o „sancţionare”, însă numai Consiliul poate decide acest lucru. Din informaţiile paginademedia.ro, au mai existat situaţii când au fost acordate „sancţionări” de până la 45 de zile.

Adevărul TV a primit licenţă în octombrie 2010. La momentul respectiv, şeful proiectului, Alexandru Sassu, voia să transforme proiectul într-o „fabrică de conţinut” şi avea planuri mari în acest sens: un buget de 300.000 de euro, destinaţi cumpărării de licenţe locale (aproximativ 40), o investiţie de 15 milioane de euro în staţiile locale şi 1,5 milioane de euro pentru studioul din Bucureşti.

Citiţi şi: 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Robert Robert
    Asta era un mesaj pentru Burci, mai baga mana in buzunar si cumpara o televiziune existenta cu distributie pe cablu si satelit, nu mai infiinta una noua.
  • petre petre
    Bullshit... nu a pierdut nimic. Mai verifica....
  • Homo Politicus Homo Politicus
    Din facator-de-nimic, Udrescu se va transforma in consilierul pt TV al lui Imre, care e "fratele" lui. Pai dupa ce a fost dat afara din TVR si a stat doi ani pe tusa, credeti ca-l lasa Peter pe Cezarica pe drumuri, fara leafa aia de 140 miliooane? Doar trebuie sa-si plateasca ratele la Jaguar omul, e criza, viata e grea!
  • jenibil jenibil
    de parca adevarul a facut ceva pina acum cu licenta aia...
  • curioasa curioasa
    eh, acum să vedem câtă vreme mai suge banii patronului Udrescu, făcătorul-de-nimic-pe-salariu-nesimţit. hai, petere, ia-ţi acoliţii şi du-te!

Trimite un comentariu

sus