Skip to main content

Money.ro preia Giga TV. Programele Money.ro TV vor fi preluate pe frecvenţa Giga

 

Publicitate

Programele Money.ro TV vor fi preluate pe frecvenţele de cablu ale actualului post Giga TV, în urma unei asocieri dintre cele două canale de televiziune. Într-o primă fază, pe frecvenţele Giga TV vor fi preluate toate programele Money.ro TV. În a doua fază, din 10 ianuarie, vor exista două posturi TV, unul va fi Money.ro TV, iar celalalt va fi un canal nou.

Contactat de paginademedia.ro, Mihai Tatulici, manager de proiect, a confirmat informaţia, precizând că Money.ro TV va prelua studiourile Giga TV, precum şi aproximativ cinci oameni din zona de tehnic a postului de televiziune.

Noua televiziune, ce va înlocui Giga TV va fi dezvoltată tot de echipa Money.ro TV, condusă de Mihai Tatulici.

Din informaţiile paginademedia.ro, actualii angajaţi ai Giga TV vor fi disponibilizaţi.

Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat solicitarea firmei Media Advertising & Sales (deţinută de Sorin Freciu în proporţie de 95%) de a modifica licenţa generalistă  pe care o deţinea deja într-una cu profil de news şi economic sub numele Money.ro TV, după cum paginademedia.ro a anunţat AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • claudio caniggia claudio caniggia
    Nasul TV nu a intrat pe RCS din cauza conflictului cu Teszari. Daca ai programe de calitate e in interesul cablistilor sa te preia.
  • Adi Adi
    Pai preia la preț de mokăciune prezența pe toate rețelele de cablu, de unde Money.ro TV a fost scoasă după 10 minute de emisie pe vechea frecvență, a Money Channel. Acum vor avea vizibilitate peste tot... O chestie pe care Nasul TV, de exemplu, nu a reusit
  • aidan aidan
    cu fosta ferma ca a scos-o lazescu.
  • dan dan
    Cat de naiv trebuie sa fii ca sa te angajezi la o firma patronata de un individ cu un background ca al lui Gheorghe Stefan si sa mai ai si sperante ca vei face cariera in televiziunea acestui baron pdl-ist de Neamt. Ma gandesc ca un jurnalist, insasi prin conjunctura meseriei pe care o practica, ar trebui sa fie cat de cat informat despre istoricul unui astfel de individ. Dosare pe la DNA, afaceri cu energia, blaturi prin fotbal si multe multe alte afaceri mai mult sau mai putin dubioase.
  • ultras ultras
    Tatulici a preluat frecventa. In rest, ce naiba sa preia de la Giga?
  • papuc papuc
    Angajatii GigaTV au de primit salariile pe luna august, septembrie si luna in curs (cativa chiar si pe luna iulie). Cum se va proceda cu acesti bieti oameni care au tot sperat la ceva ? Pentru patronat ar fi foarte simplu, vor baga firma in faliment iar angajatii vor ramane cu buzele umflate... Giga TV sunt cei mai mari TEPARI !!! sa urmareasca toata lumea in perioada care urmeaza daca vor da sau nu salariile pana in ultima zi muncita angajatilor !!!!
  • magazinterapeutic magazinterapeutic
    nu se mai lasa aTatulici romanul fericit de tepe? Prima fiind Privirea o rewvista buna dar cand si abatut jocde aoaeni si el si mai ales fufistina d enevasta sa Mihaela s-a ales praful. Si milte alte proiecte d ealtfel au ramas in coada de peste avindu l pe tatulici oute mici la cirma
  • papac papac
    e si Tatulici un linge blide
  • papac papac
    vin alegerile ,inca o televiziune pt. chiorul marinar
  • Robert Robert
    Nu era rau nici Giga TV. Vad acum o emisiune asemanatoare cu "Ferma" de pe TVR 2.
  • mosh teaca mosh teaca
    vaaaai,domnu' Tatulici..ati poposit printre noi? :))) ca in afara de dvs nu ne imaginam cine ar putea sa va laude :)))))...sigur - sigur e Pinalti boul boilor sa va dea mokka o televiziune? ca doar n-o s-o platiti daca o inchiriati 6 luni si o ingropati.sigur-sigur ? nici Pinalti nu mai e ce era odata...
  • VaDin VaDin
    Imi place! Chiar ma gandeam,cu oarecare neliniste,cum si mai ales unde,am sa pot receptiona Money.ro.Abia astept sa vad acest nou post,in primul rand pentru ca Tatulici este un om ambitios si cand se apuca de o treaba,chiar o face.Giga o am pe undeva si pentru asta,chiar am sa o caut si sa o mut undeva la vedere.Spor la treaba Money.ro-makers!
  • boris boris
    2 in 1. ca nessu..pai freciu poate. apostol o sa tina niste discursuri din alea motivationale cum numai el stie...sunt mai bune decat salariul o data la 3 luni...tin si de foame....numai in Romania...
  • HAI ROMANIA HAI ROMANIA
    Cum adik disponibilizati? si...banii pe august si septembrie 2012?
  • mosh teaca mosh teaca
    nu cred o iota :)))) e stilu' tatulici....Giga ramane...o sa vedeti...

Trimite un comentariu

sus