Skip to main content

Money.ro preia Giga TV. Programele Money.ro TV vor fi preluate pe frecvenţa Giga

 

Publicitate

Programele Money.ro TV vor fi preluate pe frecvenţele de cablu ale actualului post Giga TV, în urma unei asocieri dintre cele două canale de televiziune. Într-o primă fază, pe frecvenţele Giga TV vor fi preluate toate programele Money.ro TV. În a doua fază, din 10 ianuarie, vor exista două posturi TV, unul va fi Money.ro TV, iar celalalt va fi un canal nou.

Contactat de paginademedia.ro, Mihai Tatulici, manager de proiect, a confirmat informaţia, precizând că Money.ro TV va prelua studiourile Giga TV, precum şi aproximativ cinci oameni din zona de tehnic a postului de televiziune.

Noua televiziune, ce va înlocui Giga TV va fi dezvoltată tot de echipa Money.ro TV, condusă de Mihai Tatulici.

Din informaţiile paginademedia.ro, actualii angajaţi ai Giga TV vor fi disponibilizaţi.

Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat solicitarea firmei Media Advertising & Sales (deţinută de Sorin Freciu în proporţie de 95%) de a modifica licenţa generalistă  pe care o deţinea deja într-una cu profil de news şi economic sub numele Money.ro TV, după cum paginademedia.ro a anunţat AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gogu gogu
    deci astea erau planurile... giga tv se duce de rapa si nu mai iese pe 10 ianuarie (cine crede asta e naiv sau de-a dreptul prost) iar tatulici & co raman agatati de "sticla"... nemuriciul... :))
  • Costel Costel
    Giga Tv moare dupa 1 an de viata? Ce trist ... in special pentru oamenii care au fost atrasi acolo cu tot felul de promisiuni marete si acum raman pe drumuri...

Trimite un comentariu

sus