Skip to main content

CAMPANIE VIRALĂ. Secretele unui medium: totul este pe internet!

 

Publicitate

Să fii medium în secolul XXI este mai uşor ca niciodată. Asta o dovedeşte o nouă campanie realizată de o instituţie financiară din Belgia, care a vrut să atragă atenţia asupra fraudelor ce pot fi făcute pe internet printr-o campanie inedită.

Realizatorii campaniei l-au luat pe „mediumul” Dave, l-au aşezat într-un cort uriaş şi au început să invite oameni de pe stradă pentru a le ghici viitorul. Dar, înainte de asta, mediumul a vrut să demonstreze că ştie „meserie” şi a început să le spună clienţilor diverse amănunte ce păreau ştiute numai de ei: numele celor mai buni prieteni, ţara din care provin, cât au cheltuit pe haine sau chiar contul bancar.

La final, surpriză. Dave dezvăluie şi secretul din spatele „harului” său: o întreagă echipă de hakeri care căutau pe internet informaţii despre clienţii săi.

Mesajul de final al campaniei: Toată viaţa ta este online. Iar informaţiile ar putea fi folosite împotriva ta. Fii vigilent!

Filmul a devenit viral în doar o săptămână. A a avut peste patru milioane de vizualizări pe YouTube şi a fost distribuit pe Facebook de peste 400.000 de ori.

Frauda pe internet

[pgvideo youtube|F7pYHN9iC9I|2012/09/reclama-bruxelles.jpg|

Campanie fraudă pe internet /]

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • aidan aidan
    BRAVO! tot respectul pentru cei care au facut clipul! e vremea sa ne trezim! din dorinta de-a parea ceea ce nu suntem ne vindem gratis viata si intimitatea pe fb, twitter si ce altele mai sunt. pe vremuri informatiile astea costau, acum le dam ca spalatii pe creiere, gratis. ce ne aduc el? daca avem noroc invidii si dusmanie, daca avem ghinion hotii in casa.prieteni, niciodata!

Trimite un comentariu

sus