Skip to main content

Cupa Presei la Cântat revine! Înscrierile doar pe paginademedia.ro

 

Publicitate

PARTENERIAT MEDIA. Cea de-a 9-a ediţie a Cupei Presei la Cântat® va avea loc, în sfârşit, anul acesta, după o pauză “de criză” (2010-2011)! Ziariştii care cred că deţin un talent muzical care nu-i recomandă pentru “Vocea Romaniei”, “X-Factor”, “Românii au talent” sau alte asemenea competiţii sunt aşteptaţi să participe la mult-aşteptatul concurs, care va avea loc pe 15 noiembrie, în Music Club Bucureşti!

Directorul şi iniţiatorul acestui concurs, jurnalistul Florin Ghioca:

“Chiar dacă este un moment dificil, iar jurnaliştii par să-şi fi pierdut suflul în actualul context politico-economic, am decis pe ultima suta de metri a acestui an să organizăm un eveniment care ştiu că le place, mai ales că a ajuns la a noua ediţie! Este un moment în care ne întâlnim, ne relaxăm şi ne simţim bine, iar cei mai talentaţi dintre noi se urcă pe scenă şi încearcă să impresioneze juriul format, ca de fiecare dată, din vedete ale muzicii româneşti.

Anul acesta, parteneriatul cu paginademedia.ro va aduce o premieră, în sensul în care jurnaliştii se vor înscrie pe acest site, având la dispoziţie un formular care le va permite accesul direct pe panoul principal al competiţiei.”

Regulamentul de participare:

  • Concurentii se vor lupta pentru Marele Trofeu “Cupa Presei la Cantat”®, care va fi urmat de locurile II si III, dar şi de un premiu din partea Juriului.
  • Ca de fiecare data însă, se va premia şi cea mai proasta voce, cu un premiu surpriza (şi de criza)!
  • Se pot înscrie toţi cei care lucrează în media (TV, radio, presa scrisa, online), indiferent de departamentele unde activează.
  • Pe scena urca maximum patru persoane. Excepţiile sunt admise pentru grupurile deja constituite.
  • Nu se cântă manele şi nici muzică populară. Concurenţii solo se pot acompania cu un instrument sau cu negativ.
  • Se cântă câte o singură piesă, iar cei care au prea puţină încredere în forţele lor îşi pot aduce muzicieni profesionişti pentru acompaniament. Nu se acceptă playback-ul.

Premiile oferite de organizatori sunt neaşteptate şi vor fi prezentate în cadrul unei conferinţe de presă care va avea loc înainte de concurs. Tot atunci vor fi anunţate componenţa juriului şi lista jurnaliştilor înscrişi. Aceştia au la dispoziţie pe site-ul partenerului media al evenimentului (www.paginademedia.ro) un formular, pe care îl pot completa începând de astăzi, până la data limită a înscrierii, 8 noiembrie.

Şi anul acesta va avea loc un recital pe scena din Music Club, organizatorii aflându-se în negocieri cu mai mai multe trupe. Organizatorii mulţumesc tuturor celor care s-au oferit deja să pună umărul la acest eveniment şi urează mult succes viitorilor competitori!

Autor: digital4 magdadigital4.ro
viewscnt

Comentarii

  • Florin Ghioca Florin Ghioca
    NU se fac rezervari. se intra pe principiul primul venit - primul asezat.
    nu inteleg ideea de "formular de inscriere pentru public". accesul se face cu legitimatia de presa, ca sa fim din bransa. concurentii inscrisi isi pot aduce sustinatori "civili". :)
    multumesc!
  • C. C.
    exista si pentru public un formular de inscriere sau rezervarile se fac direct la Music Club? :)

    Merci

Trimite un comentariu

sus