Skip to main content

Dan Diaconescu şi Anamaria Prodan cele mai mediatizate figuri din presa scrisă

 

Publicitate

Gigi Becali, detronat de Dan Diaconescu. Proprietarul postului OTV s-a bucurat în ultima lună de cea mai bună mediatizare din presa scrisă, potrivit unei  monitorizări mediaTRUST, din perioada 15 septembrie – 14 octombrie. Anamaria Prodan a condus în topul celor mai mediatizate femei din show-bizul românesc.

Surpriza acestei luni este ascensiunea în acest top a Loredanei Groza, vedeta Pro TV ajungând pe local trei, după Bianca Drăguşanu.

Dan Diaconescu ocupă locul întâi în topul celor mai mediatizate celebrităţi masculine, cu 663 de apariţii. Locul doi este ocupat de omul de afaceri Gigi Becali, cu 359 de apariţii. Pe locul trei se află Laurenţiu Reghecampf (antrenorul echipei Steaua) cu 285 apariţii.

În topul vedetelor feminine, pentru perioada analizată, o găsim pe Anamaria Prodan, cu 99 de apariţii, urmată de Bianca Drăguşanu (66 de apariţii) şi Loredana Groza cu 61 de apariţii.

Top 10 celebrităţi

[table id=612 /]

Cele mai mediatizate figuri feminine

  • În intervalul 15 septembrie – 14 octombrie, Anamaria Prodan revine pe prima poziţie în topul celor mai mediatizate celebrităţi feminine, cu 99 menţiuni. Principalele materiale în care aceasta a fost menţionată fac referire la activitatea de manager al echipei U Cluj, dar şi la evenimente din viaţa personală. Luna trecută, Anamaria Prodan a înregistrat 79 de menţiuni.
  • Bianca Drăguşanu, prezenţă constantă în top 3 mediaTRUST, ocupă în această perioadă locul doi, cu 66 de apariţii, comparativ cu intervalul 15 august – 14 septembrie în care a avut 92 de apariţii. Declaraţiile despre fosta relaţie cu Adrian Cristea, participarea la show-ul de televiziune “Dansez pentru tine”, precum şi apariţia acesteia pe coperta revistei Tabu din luna septembrie, sunt doar câteva dintre subiectele în care vedeta a fost menţionată.
  • Loredana Groza ajunge pe locul trei în topul mediaTRUST cu 61 de apariţii. Prezenţa vedetei în juriul „Vocea României”, concertele susţinute de aceasta alături de alţi artişti au determinat ascensiunea în primele poziţii. Totodată, Loredana Groza este şi imaginea unei game de produse de lux de la Avon, motiv pentru care a apărut în mai multe articole.

Din topul vedetelor feminine mai fac parte:

  • Delia Matache, cu 60 de apariţii, fiind menţionată în articole ce au ca subiect căsătoria acesteia cu Răzvan Munteanu, precum şi prezenţa ei în juriul “X Factor”
  • Nicoleta Luciu, cu 59 de apariţii. Aceasta a urcat în clasamentul mediaTRUST pe poziţia a cincea, datorită participării sale la noul sezon al emisiunii “ Dansez pentru tine”, dar şi a evenimentelor din viaţa personală.
  • Andreea Raicu revine în top după o absenţă de câteva luni. Lansarea unei cărţi de bucate şi prezentarea noului sezon al show-ului ”Mi-s băiat de la ţară” i-au adus acesteia locul şase.

Topul celebrităţilor masculine

  • Topul celebrităţilor masculine este condus de Dan Diaconescu cu 663 de apariţii. Patronul OTV a obţinut acest loc datorită intersului crescut al presei faţă de licitaţia pentru privatizarea Oltchimului.
  • Pe locul doi îl găsim pe Gigi Becali, cu 359 de apariţii. Debutul Stelei în Europa League, dar şi posibila înscriere a omului de afaceri în PNL sunt subiectele esenţiale.
  • Laurenţiu Reghecampf, antrenorul Stelei, ocupă locul trei în topul mediaTRUST, cu 285 de apariţii.

Celebrităţi pe copertă

Nr Celebritate Aparitii pe coperte
1 Dan Diaconescu 150
2 Gigi Becali 40
3 Victor Piturca 25
4 Laurentiu Reghecampf 24
5 Adrian Mutu 16
6 Nicoleta Luciu 14
7 Adrian Porumboiu 12
8 Bianca Dragusanu 12
9 Mircea Sandu 11
10 Ciprian Marica 11
11 Arpad Paszkany 11
12 Catalin Maruta 10
13 Anamaria Prodan 10
14 Mitica Dragomir 10
15 Ioan Andone 10
16 Silviu Prigoana 10
17 Zsolt Csergo 9
18 Cristi Tanase 9
19 Catalin Botezatu 7
20 Loredana Groza 7
21 Marius Sumudica 7
22 Adriana Bahmuteanu 7
23 Dan Negru 7
24 Daniela Crudu 7

Dan Diaconescu ocupă locul întâi şi în topul apariţiilor de copertă, cu 150 de menţiuni, urmat de finanţatorul Stelei, Gigi Becali, cu 40 de apariţii.

Pe locul trei îl găsim pe antrenorul naţionalei Victor Piţurcă, cu 25 de apariţii.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andrei Andrei
    Dan Diaconescu este vesnic legat de audiente colosale, fie prin prezenta lui, fie prin televiziunea lui

Trimite un comentariu

sus