Skip to main content

Digi Life şi Digi World încep, de astăzi, emisia

 

Publicitate

Posturile Digi Life şi Digi World vor începe să emită de astăzi, de la ora 18.00. Cele două televiziuni de documentare vor fi disponibile în toate pachetele RCS&RDS şi vor fi transmise în sistem HD.

Bogdan Chiriţoiu, manager de proiect pentru cele două canale: „Încercăm să facem o diferenţă pe piaţa de gen din România. Lansăm un canal care descoperă lumea şi unul care ne îndeamnă să ne descoperim pe noi înşine.”

Florin Nemeş, marketing RCS&RDS - „Este al 18 an de existenţă a companiei. Din 2009 am încercat să trecem dincolo de distribuţia de televiziune. Am început cu un post de sport. Am continuat, în 2011, cu televiziunile noastre de film. Am ajuns la anul majoratului nostru, am lansat Digi 24 şi am ajuns în acest moment la cunoscutele Digi World si Digi Life. Cele două canale se găsesc în toate pachetele de bază atât pe analogic cât şi pe digital”.

Digi World este un canal tematic enciclopedic, conţinând producţii din domeniile biodiversitate, ştiinţă şi tehnică, istorie şi călătorii. Digi Life vine ca o completare la primul canal şi va avea emisiuni cu indicaţii practice.

Emisiuni Digi World: Teorii testate, Deşertul vorbeşte, Ilustrate din insula Caraibilor, Secrete din al doilea Război Mondial, Civilizaţia: opusul Occidentului?

Producţii Digi Life:  Noii eroi, Natural şi delicios, Secretele grătarului, Elixiruri şi bucate fermecate.

Dispariţia unor posturi Discovery din pachetul de bază

În luna august a acestui an, Discovery World, Discovery TLC România, Discovery Science, Investigation Discovery au fost scoase din pachetul de bază al RCS&RDS. Întrebat dacă scoatere acestor posturi are vreo legătură cu apariţia noilor canale de documentare, Bogdan Chiriţoiu a răspuns: „Cred că este vorba e o întâmplare. Noi aveam aceste canale în plan de mai multă vreme. Aceste posturi au fost în pachetul de bază, pentru un an, ca o promoţie. Canalele nu au dispărut ci au fost mutate în pachetele superioare.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bahmuteanca bahmuteanca
    par a fi doua posturi interesante, mai ales world-ul...asta daca nu le vor introduce in sistemul pay-per-view...ptr ca digifilmul a fost cu plata la inceput, nu a mers la abonamente - costa 2 - 3 lei in plus pe luna - l-au dat la liber citeva luni, acum este iar cu plata...

Trimite un comentariu

sus