Skip to main content

Discovery difuzează, din 8 octombrie, un serial filmat în România

 

Publicitate

Discovery Channel difuzează, din 8 octombrie, de la ora 22.00, Poliţişti de elită, primul serial filmat în România, o producţie despre activitatea a trei trupe speciale de poliţie din Bucureşti, Moscova şi Varşovia.

Programul prezintă cele trei echipaje de poliţie în misiuni speciale de luptă împotriva criminalităţii şi va fi difuzat, începând cu luna octombrie, în 105 ţări din Europa Centrală şi de Est, Orientul Mijlociu şi Afica.

Fiecare episod dintre cele şase incluse în această serie urmăreşte ofiţeri de poliţie din diverse echipaje (Furturi, Omucideri, Crimă Organizată, Supervizarea Bandelor, Droguri, Trafic Uman şi Unităţi Antitero), implicaţi în misiuni de răpire, trafic de droguri şi de arme sau raiduri de proporţii în zone cu un grad înalt de infracţionalitate.

Pe lângă misiunile reale de luptă împotriva infracţionalităţii, serialul va prezenta modul în care aceste trupe speciale se pregătesc zi de zi: arte marţiale, luptă corp la corp şi tactici speciale de pregătire (urmăriri cu maşini de mare viteză, respingerea unui atac aerian din partea unui elicopter care aterizează pe acoperişul unei clădiri, etc).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andrei Andrei
    Foarte tare, nu ma asteptam prea curand la asa ceva, chiar sunt curios sa vad ce a iesit desi daca ma gandesc la Discovery Channel, banuiesc ca e ceva ce merita urmarit

Trimite un comentariu

sus