Skip to main content

Mălin Bot pleacă de la Adevărul.ro. Următoarea oprire: evz.ro

 

Publicitate

UPDATE. Din informaţiile paginademedia.ro, Mălin Bot este în discuţii pentru zona de online a cotidianului Evenimentul zilei.  

Motivul plecării are legătură cu schimbările, din ultima vreme, din interiorul companiei. El a scris săptămâna trecută, pe contul său de Facebook, că a aflat recent că nu-şi primeşte salariul pentru „august şi septembrie din cauza că nu am semnat noul contract, pe care îl semnam dacă nu era o clauza care mă obliga să mai rămân încă şase luni sau pierd banii din septembrie.” "Compania" îi spune "prioritizarea plăţilor". Eu îi spun şantaj. Nu am acceptat niciodată şi nu voi accepta, indiferent de consecinţe, să fiu şantajat.”, a mai scris jurnalistul.

Jurnalistul şi-a anunţat plecarea printr-un scurt editorial postat pe Adevărul.ro sub titlul "La revedere!".

“Ieri am decis să părăsesc redacţia Adevarul, din motive pe care nu se cuvine să le aduc aici în faţa dumneavoastră, dar vreau să vă spun câteva lucruri importante. (...)
În ultimul an şi jumătate am încercat să transform adevarul.ro şi într-un loc al dezbaterii civilizate, care sa aduca cititorii în postura de furnizori de conţinut de cea mai bună calitate”, se arată în articolul de opinie semnat de Mălin Bot.

La sfârşitul materialului, acesta face o precizare importantă, aceea că de săptămâna viitoare va scrie “pe un alt site cel puţin la fel de serios şi important”.

Mălin Bot este în discuţii avansate cu evz.ro, conform informaţiilor paginademedia.ro.

Mălin Bot a venit la conducerea redacţiei Adevărul.ro în iunie 2011, după cum anunţa paginademedia.ro aici. Înainte de a fi redactor-şef la Adevărul.ro, acesta a lucrat tot în trustul lui Dinu Patriciu, la Adevărul de Seară Timişoara.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Anais Anais
    Inca un obsedat. M-am saturat de parerile obsedatilor ca tine. Mintea voastra este ocupata in totalitate de ura pentru Basescu. Tratati-va!
    Daca am avea macar 50%+1 jurnalisti cu caracterul lui Malin Bot, nu am avea atata mizerie in media ca acum.
    Popo, pe langa faptul ca esti obsedat, sigur esti si un mare frustrat. In general "calitatile astea" merg la pachet.
  • Redactor Redactor
    Tase, inca o data suntem de acord. Epurescu este un individ sinistru, o gluma proasta a presei onlain romanesti. Nu stie decat sa urle si sa-njure ca un birjar. N-are viziune, idei, nu e un bun manager, nu stie sa se comporte cu oamenii, n-are nici o calitate pe care ar trebui sa o ai pe un post atat de important. Nu l-as pune sef nici la editia online a Expresului de Calarasi, dar la Adevarul.
  • tase tase
    "Epurila"? :))) Am auzit ca e pe langa rau de tot, daca el e marea achizitie de la Adevarul ... Am auzit ca il bate pe Seinfeld la glume cu ce stie despre internet.
  • Vladimir Timis Vladimir Timis
    Oana BArbu a fost demisa... In sfarsit se revine la normal...
  • victor victor
    Ce naiba cauta aici propaganda USL? Mi se par penibile mesajele astea politice. Eu sun subiect foarte serios abuzul de la Adevarul. Intelegt ca le-au stopat platile si sunt oameni care nici acum nu au luat banii din august. Cum e posibil sa se incalce legislatia muncii in halul acesta si sa nu existe o reactie a ITM. Din cate am auzit sunt sesizari la inspectia muncii.
  • Camelia Camelia
    Imi place Malin. Jurnalismul romanesc are nevoie de oameni ca ei. Oameni care au o doza de nebunie, care isi pun in pericol viata lui, a celor din jur de dragul de a striga atunci cand sazut niciun ziarist de face o nedreptate. nu am vin timisoara care sa se ia in pipept cu clanurile de tigani asa cum a facut-o el
  • Wacs Eduard Wacs Eduard
    @ziare offline
    Iepurescule, nu te mai baga in seama aiurea ca esti la ani lumina distanta de valoarea lui Malin Bot.
  • Ziare offline Ziare offline
    O sa incep sa NU mai citesc EVZ online, il va distruge si pe acesta!
  • popa popa
    acum e basist oficial, la adevarul mai erau unii care poate nu credeau :)))
  • CristiB CristiB
    Daca au poluat postacii uselisti si pagina de media e nasol. Bai tontalailor, folositi si voi google inainte sa va dati cu parerea. Sunteti varza. @ Malin Bot: RESPECT! @ Ionescu - rusine, esti o coada de topor! Indivizi ca Imre sau Burci nu pot sa isi bata joc de oameni, daca nu au suportul unora ca tine. Ti-ai vandut colegii care te stiu de ani de zile pe 30 de arginti! @ Cartianu, Maruta, Ocan: ati primit o lectie de caracter! Trebuia sa faceti la fel, daca mai aveati un dram de onoare in voi.
  • tase tase
    Pentru a dezvolta un site ai nevoie de project manager, parerea mea :) Ce face managerul asta? Pai stie din chestiile astea: SEO, marketing online, e-mail marketing, stie ce sa ceara unui designer si unui programator, stie ce sunt ale meta-uri si cum sa le foloseasca, se uita in analytics si wmt, proiecteaza in axure, stie sa faca a/b testing si sa ceara continutul potrivit targetului asumat. E chestie complicata :D si nu fac pe desteptul. Exemplu: Orlando la divizia de digital a MediaPro. Nu sa vina nea Costica care a scris la Scanteia si sa ne invete acum cum e cu web-ul. Multi impostori in presa :D
  • nedumerita nedumerita
    din lac în puţ. şi la evz au început întârzieri la plata salariilor. la ah măcar acum, la patron nou, promisiuni noi :D
  • BASINESCUL I-ul BASINESCUL I-ul
    Bot este pentru mine ce este Lutu pentru Becali !
  • hash hash
    Ca sa zic asa, trompeta PDL-ista pe nume Bot, nume predestinat, nu ?, schimba doar orchestra, nu si gama muzicala. Si unde altundeva se putea duce ? Orchestrele oranj care canta muzica invatata de el, sunt din ce in ce mai putine.
    Sarmanul greiere menestrel !... Vine toamna rosie si el n-are nicio graunta stransa !...
  • Mircea Mircea
    Frate, te-am vazut pe B1 purtandu-te mai ceva ca un membru de partid. E o diferenta, totusi, intre Antena 3 si B1. Aia mai dau cate ceva si din partea cealalta dar la voi e 24 de ore unul si acelasi lucru.

Trimite un comentariu

sus