Skip to main content

Melania Medeleanu, concediu pentru "deliberare": mă gândesc dacă rămân sau accept una dintre propunerile pe care le am

 

Publicitate

Melania Medeleanu se gândeşte să plece de la Realitatea TV. “Deocamdată sunt în concediu”, a declarat jurnalista pentru Paginademedia.ro. "Voluntariatul ar trebui să fie o alegere, nu o obligaţie şi cu certitudine nu plăteşte întreţinerea", spune jurnalista despre situaţia de la postul de ştiri.

Melania Medeleanu, pentru Paginademedia.ro:

“Deocamdată sunt în concediu, două săptămâni în care mă voi gândi dacă rămân aici, dacă accept una dintre propunerile pe care le-am primit din alte părţi sau dacă merg mai departe pe un drum pe care am pornit din pură pasiune, dar care ar putea la fel de bine să-mi devină meserie- am început deja să susţin cursuri de dicţie, îmi place domeniul, îmi place să lucrez cu oamenii şi să împart cu ei din experienţa mea.”

Jurnalista TV vorbeşte despre situaţia postului TV: “Voluntariatul ar trebui să fie o alegere, nu o obligaţie şi cu certitudine nu plăteşte întreţinerea.”

Melania Medeleanu, pentru Paginademedia.ro:

“Pentru mine Realitatea TV a fost în ultimii 11 ani acasă. Cine a trecut pe aici de-a lungul acestor ani ştie foarte bine că o asemenea echipă nu se naşte de două ori.

Din păcate, mulţi dintre colegii mei au plecat, alungaţi de realitatea/realităţile vieţilor noastre. Voluntariatul ar trebui să fie o alegere, nu o obligaţie şi cu certitudine nu plăteşte întreţinerea."

Prima plecare, cu lacrimi în ochi

În urmă cu doi ani, Melania Medeleanudecidea să ia o pauză televiziune.

Unul din motivele retragerii temporare era faptul că Melania Medeleanu a fost acceptată la un masterat în logopedie la Universitatea din Bucureşti (secţia de Psihopedagogie specială la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei), după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

O surpriză pregătită de colegi la ultima emisie la Realitatea TV, acum doi ani a emoţionat-o pe Melania Medeleanu, care a citit ştirea cu ochii în lacrimi.

Melania Medeleanu avea să revină la Realitatea TV în luna mai, anul trecut.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Anca's Nemesis Anca's Nemesis
    Mesajul de mai sus fiind evident pentru Anca cea foarte principiala !
  • Anca's Nemesis Anca's Nemesis
    Că ai adus vorba de inculţi , de existenţa lui "puate" încă nu am aflat ! Ştiam că se spune "poate" !
  • Viorel Viorel
    Buna dimineata la 16.23? Poate pentru unii...
  • Viorel Viorel
    nu da lectii la altii ca te-am vazut de ce esti in stare atata vreme
  • Toni Toni
    mie mi se pare ca nu ar fi o mare paguba. gasesti sute de astea doar in Bucuresti
  • Toni Toni
    cam multi de ca si prea multe virgule fata draga
  • Toni Toni
    taci ca abia vorbesti
  • Toni Toni
    doi neuroni? eu cred ca unul singur
  • Catalin Catalin
    Mie mi se pare o persoana simpatica si de bun simt. Ar o pierdere insemnata pentru Realitatea tv.
  • melania melania
    p.s. @ anca - "poate" se scrie cu "oa". Dar sunt sigura, ca si in cazul Irissei, ca a fost doar o scapare. Toti mai gresim, perfectiunea ar fi de-a dreptul ingrozitoare:)
  • melania medeleanu melania medeleanu
    Buna dimineata! Va rog, nu va ciondaniti din pricina mea:)
    nemesis - ultima oara cand am verificat aveam mai mult de doi neuroni. E drept, in toata nebunia asta se consuma pe zi ce trece:)

    Blebea - daca as sti ca salariul meu rezolva problema realitatii si-i aduce oamenii inapoi as fi incantata sa-l donez. Sigur, pentru asta ar trebui recuperat pe cateva luni ( mie nu mi-a iesit dar poate incerci tu:)

    Cat despre competentele mele - cred ca cei care m-au primit timp de 11 ani in casele lor sunt cei care pot spune daca mai sunt binevenita au ba.
    va multumesc tuturor pentru feedback - chiar daca uneori sunt laudata mai mult decat merit iar alteori criticata excesiv:)
    Si le multumesc nespus colegilor mei care ma fac tot timpul sa ma simt parte din aceasta echipa nemaipomenita!
    Cu drag, Mel
  • Irissa Irissa
    Vezi tu draga anca ( nu e cazul de a te adresa cu "mai"), ca te legi de forma , nu de fond. De altfel, de asta exista corectura; poate unii nu sunt nascuti romani si mai gresec cu "i"-ul. Nu-i bai. :) In schimb stiu sa vorbesc. Evident ca alt chip carismatic poate lua locul unuia care se bazeaza doar pe carisma. Vorbeam conjunctural, nu la modul general. Nu adaugi valoare commentului si se vede ca esti un fel de clona de Nemessis. Lipsa salariului poate sa nasca monstrii de rautate, asa-i lumea.
  • anca anca
    mai irissa ca sa ii critici pe altii trebuie sau e de bun simt sa stii sa scrii, iar tu nu stii."Sa fi" este incorect corect este sa fii. "Sa fi placut" este sa fii. Ca o concluzie scurta nu e deajuns sa fii placut daca esti incult, daca nu stii sa scrii ca vezi tu oricand un alt chip carismatic iti puate lua locul.
  • Irissa Irissa
    Nemesis, eu cred ca esti urata nu doar la chip ci si la suflet....si spre informare, nu trebuie sa fi un geniu sa-ti iasa lucrurile, trebuie sa ai carisma, bunatate si curaj. De aia unii se zbat mai mult sa-si castige painea si altii mai putin. Asa-i de cand e lumea. Trebuie sa fi placut, Iar "ochiul public" o place pe Melania.
  • Nemesis Nemesis
    Ce bine ar fi sa scapam de caprioara cu botul umed si cu doi neuroni...

Trimite un comentariu

sus