Skip to main content

Melania Medeleanu, concediu pentru "deliberare": mă gândesc dacă rămân sau accept una dintre propunerile pe care le am

 

Publicitate

Melania Medeleanu se gândeşte să plece de la Realitatea TV. “Deocamdată sunt în concediu”, a declarat jurnalista pentru Paginademedia.ro. "Voluntariatul ar trebui să fie o alegere, nu o obligaţie şi cu certitudine nu plăteşte întreţinerea", spune jurnalista despre situaţia de la postul de ştiri.

Melania Medeleanu, pentru Paginademedia.ro:

“Deocamdată sunt în concediu, două săptămâni în care mă voi gândi dacă rămân aici, dacă accept una dintre propunerile pe care le-am primit din alte părţi sau dacă merg mai departe pe un drum pe care am pornit din pură pasiune, dar care ar putea la fel de bine să-mi devină meserie- am început deja să susţin cursuri de dicţie, îmi place domeniul, îmi place să lucrez cu oamenii şi să împart cu ei din experienţa mea.”

Jurnalista TV vorbeşte despre situaţia postului TV: “Voluntariatul ar trebui să fie o alegere, nu o obligaţie şi cu certitudine nu plăteşte întreţinerea.”

Melania Medeleanu, pentru Paginademedia.ro:

“Pentru mine Realitatea TV a fost în ultimii 11 ani acasă. Cine a trecut pe aici de-a lungul acestor ani ştie foarte bine că o asemenea echipă nu se naşte de două ori.

Din păcate, mulţi dintre colegii mei au plecat, alungaţi de realitatea/realităţile vieţilor noastre. Voluntariatul ar trebui să fie o alegere, nu o obligaţie şi cu certitudine nu plăteşte întreţinerea."

Prima plecare, cu lacrimi în ochi

În urmă cu doi ani, Melania Medeleanudecidea să ia o pauză televiziune.

Unul din motivele retragerii temporare era faptul că Melania Medeleanu a fost acceptată la un masterat în logopedie la Universitatea din Bucureşti (secţia de Psihopedagogie specială la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei), după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

O surpriză pregătită de colegi la ultima emisie la Realitatea TV, acum doi ani a emoţionat-o pe Melania Medeleanu, care a citit ştirea cu ochii în lacrimi.

Melania Medeleanu avea să revină la Realitatea TV în luna mai, anul trecut.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cineva de mult cineva de mult
    Bai Plebea, daca taceai filosof ramaneai. Hai ca ai dat-o in bara cu falsa ta valoara Carmen Avram. Ea este apreciata de catre cei care sar un pic peste nivelul celor care se uita la otv - pseudovaloare antenista.
    Melanie, Realitatea TV a avut un "dar" de cand s-a infiintat: sa dea afara oamenii de valoare. Dar asta nu ar trebui sa te ingrijoreze, pentru ca intotdeauna pentru acei oameni acest lucru a reprezentat un pas inainte. Nu ai cum sa te compari cu Carmen Avram din simplul motiv ca esti 10 clase peste. Frumusete si bun simt! Bafta, din partea celor alaturi de care ai lucrat atatia ani la RR.
  • Blebea Blebea
    Melania e o fata draguta care stie sa citeasca de pe prompter. Ca sa fii jurnalist trebuie sa fi realizat ceva, ceea ce nu-i cazul ei. Comparatia cu Carmen Avram e jignitoare pt Carmen, care conduce, vine cu idei, monteaza emisiunea ei, pe cand Melania doar o prezinta fara sa aiba contributie la subiecte. Iar Romania politica era o plictiseala si cand o facea Elena Vijulie. Emil Hurezeanu nu mai e de multa vreme "invitat de mare calibru" pentru ca ar fi facut audiente de mare calibru. Sa faci 0.8 si sa iei 8.000 euro pe luna e chiar smecherie maxima!
    Poate ca in cazul unor fete ca Melania ar fi mult mai potrivita sintagma "prezentatoare". Ele nu-s nici stiriste, ca nu au adus o stire in viata lor, nici jurnaliste, nici realizatoare. Sa vii la serviciu 3 h pe saptamana, iar pt asta sa incasezi 4.000 euro e chiar o mistocareala la adresa celor care trag din greu la Stiri.
    D-aia au plecat, de fapt, multi de la Realitatea TV: incasau salarii astronomice pentru mult prea putina munca, iar noii sefi s-au prins si le-au corectat in funtie de prestatia fiecaruia.
  • Cineva de mult Cineva de mult
    Melanie, cei care au lucrat mult timp alaturi de tine in Realitatea TV te saluta. Bafta si nu uita, oamenii buni vor fi apreciati intotdeauna!
  • Barbu Barbu
    O frumusete de exceptie, dar o jurnalista oarecare... (Vezi Reporterii Realitatii, cu MM, comparativ cu In premiera, realizata de Carmen Avram. Asta ca sa nu mai amintesc de emisiunea complet neatragatoare, Romania politica, desi MM a realizat-o cu un invitat de mare calibru, Emil Hurezeanu. Cu Lazaroiu sau fara. Acel Lazaroiu caruia, la ultima participare, MM i-a multumit frumos, "cu speranta ca vor mai colabora si in viitor"...
  • codrut codrut
    Nu acel episod semnifica moartea Realitatii, pe principiul incet dar sigur.
  • un om un om
    acel episod se numea moartea domnului Lazaroiu cu concursul lui Hurezeanu. Mel doar asista impasibila, dar a aafectat-o si pe ea
  • codrut codrut
    Cine a uitat emisiunea aia penibila pe care doamna Melania o realiza alaturi de domnul Lazarescu (cred ca asa se numeste personajul ) . Oribil. Atunci a inceput sa cada Realitatea si s-a tot dus.
  • burningsnowflake burningsnowflake
    @Melanie-Jolie: oamenilor buni li se intampla lucruri bune. Believe! It's for free.

Trimite un comentariu

sus