Skip to main content

Mirela Vaşadi lasă Realitatea TV pentru Money TV

 
mirela-vasadi-crop
mirela-vasadi-crop

Publicitate

Prezentatoarea ştirilor de la Realitatea TV, Mirela Vaşadi a demisionat de la postul de ştiri. Ea şi-a anunţat plecarea printr-un mesaj de la revedere trimis redacţiei Realitatea TV: „Este cea mai grea decizie în cei opt ani de Realitatea TV. A venit vremea să mă retrag”, a scris jurnalista.

Contactată de paginademedia.ro, Mirela Vaşadi a confirmat plecarea fără a oferi amănunte despre motivele care au stat la baza deciziei. „Voi merge la Money TV, unde mă voi ocupa tot de ştiri”, a declarat Vaşadi.

Mesajul integral, în continuare: 

Dragii mei,

Este cea mai grea decizie în cei opt ani de Realitatea TV. A venit vremea să mă retrag.

Am trăit împreună evenimente pline de emoţie: au căzut guverne, au fost suspendaţi preşedinţi de stat, au fost arestaţi politicieni şi magistraţi, ne-am luptat cu pixelul albastru, ne-am cutremurat ori ne-am inzăpezit. Nimic nu ne-a scăpat.

Tocmai de aceea oamenii de la Realitatea se regăsesc în toate televiziunile din România.
Vă mulţumesc tuturor că aţi împărtăşit cu mine, în toţi aceşti ani de creştere, senzaţiile de a fi în direct 8.848 de ore. Aşa, cam cât Everestul :)
Va imbratisez cu drag,
Mirela Vasadi

Tot săptămâna aceasta jurnalista Paula Rusu a lăsat Realitatea TV pentru România TV, unde va împărţi emisiunea Newsdesk cu Cristina Şincai, după cum paginademedia.ro a anunţat AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • aidan aidan
    cum la zi? adica ma minte sotul? ca de trei luni a luat o singura data 300 de roni! adica trei milioane vechi! si ca el, multi altii. cum, unde sunt salariile la zi la realitatea? cat despre cei care sunt dar nu sunt, aici ai dreptate. vor face si acolo munca voluntara! e timpul sa va organizati si afiliati la niste sindicate ca altfel munciti pe nasturi. nu cu lunile ci cu anii! e de groaza ce se intampla!
  • doar Rares Bogdan doar Rares Bogdan
    mai ramane la realitatea. Inegalabilul, impartialul, independentul, rares bogdan :))
  • burningsnowflake burningsnowflake
    servit patria, 'traiti!
    am de luat, asa ca stiu ce zic.
    dupa cum apostolic(sic!) zice gradu' ar trebui sa legalizam "publicitatea" sau sa inchidem. Interesanta optica!.
    as fi fericit daca macar un leu din banii de la Bute ar ajunge la cei care au de luat din vara sau sunt platiti partial toamna, nefiind incolonati in regimentul preferential al carui-nume-nu-il vom-pronunta.
    facem pariu ca sunt un mare naiv?
    iar la Realitatea TV salariile sunt la zi, fir-ar, deci sorry.................
  • plutonieru plutonieru
    draga fir de lapovitza scursa pe forum, bine ca ne-ai luminat! Auzi, tu ai facut vreodata munca voluntara citeva luni si in timpul asta ai radiat de fericire? Cit despre publicitate, ai vazut televiziune facind bani din agricultura sau croitorie? Ia fa tu si apoi da lumii reteta succesului
  • burningsnowflake burningsnowflake
    banutzu' sparge gashka..."am decis sa ma retrag"...la Money TV, care exista dar nu este...
    noroc cu Bute si cu publicitatea care intra la meci, cu ocazia asta vedem ce companii si agentii isi spala din bani pe la televiziunea lui Freciu, Tatulici and Co. care exista dar nu este...
    alo! autoritatile statului?...ce naiba, se aude cu ecou...cred ca mai e cineva pe fir...
    :-))))))))

Trimite un comentariu

sus