Skip to main content

Money.ro are licenţă de la CNA

 

Publicitate

Money.ro TV are de astăzi licenţă audiovizuală de la Consiliul Naţional al Audiovizualului. Forul a aprobat solicitarea firmei Media Advertising & Sales de a modifica licenţa generalistă  pe care o deţinea deja într-una cu profil de news şi economic. Media Advertising & Sales este deţinută, în proporţie de 95%, de Sorin Freciu.

Conform solicitării, Money.ro TV va avea 75% producţie proprie şi 25% de la alţi producători. În plus, 69% din programe vor fi informative, 6% educative, 5% filme, iar 20% publicitate şi teleshopping.

La şedinţa CNA au participat Mihai Tatulici, project manager, şi Daniel Apostol, director general.

Mihai Tatulici, manager de proiect în faţa membrilor CNA:

  • Propunem un format de tip smart tv. Este o televiziune care vorbeşte în limbajul curent despre bani. Money.ro va fi păzitorul banului public. Principalul obiectiv al acestei televiziuni este controlul banului de stat. Statul este cel mai mare investitor. Această televiziune va analiza cheltuirea banului public protejând cetăţeanul de abuzurile care se fac.”
  • „Axa principală a programului de prime time sunt anchetele. Lucrăm deja la ele de şapte luni. Discursul politic nu va mai fi analizat din perspectiva enunţului, ci din perspectiva faptei.”
  • „Suntem singura televiziune care are doctoranzi şi masteranzi în analiză de bugete şi politici publice.”

Daniel Apostol, director general – „Echipa cu care realizăm grila este mai mult decât cunoscută. Nucleul este cel de la Money Channel.

Narcisa Iorga, membru CNA: „Mă tem să nu repetăm acelaşi scenariu cu Realitatea TV şi România TV. Acum se întâmplă şi la Money Channel. De o săptămână eu văd nişte casete în reluare. Grila e cu totul alta decât cea care a fost aprobată de CNA”.

Daniel Apostol – „Toată echipa care lucrează în acest proiect este de un an de zile în sarcina financiară a acestei societăţi. Toate costurile au fost suportate de anul trecut până în prezent de această firmă. Decizia a fost a celor de la Realitatea să schimbe emisia. Să folosească o siglă veche. Nu pot da explicaţii în numele lor.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dondhanny dondhanny
    2. Solicitare modificare licenţă audiovizuală:

    S.C. Media Advertising&Sales SRL București pentru postul MCTV.ro.
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    La CNA, solicitarea a fost facuta pe Money.ro.
  • Giovani Giovani
    Atentie: televiziunea se numeste Money TV, nu Money.ro TV!
  • Robert Robert
    Domeniul Money.ro apare inregistrat tot pe Realitatea Media...
  • tase tase
    la ce oameni de internet aveti ...

Trimite un comentariu

sus