Skip to main content

Nevestele Disperate revin pe Diva Universal

 

Publicitate

Serialul american Neveste Disperate va fi difuzat, din această toamnă, de postul Diva Universal. Primul sezon va începe de luni, 15 octombrie, la ora 20.00. Episoadele vor fi difuzate de luni până joi, la 20.00.

Vieţile secrete ale unor femei casnice dintr-o suburbie nu sunt întotdeauna ceea ce par a fi, este mesajul pe care-l transmite acest serial.

Totul începe cu sinuciderea lui Mary Alice Young (Breanda Strong). Micul ei grup de prietene, care locuiesc în acelaşi cartier, se întreabă ce ar fi putut-o determina să recurgă la o măsură atât de radicală.

Susan Mayer (Teri Hatcher), divorţată, mamă singură, este în căutarea iubirii, iar Lynette Scavo (Felicity Huffman), o fostă femeie de carieră, a renunţat la sălile de şedinţe pentru o viaţă în care îşi împarte momentele de plictiseală cu cele de panică, fiind mama a patru copii greu de stăpânit.

Din acelaşi grup fac parte Bree Van De Kamp (Marcia Cross), care este obsedată de a impune un stil de viaţă sănăto şi Gabrielle Solis, fost model, se alătură celor trei, ea fiind femeia care are tot ce şi-a dorit: un soţ bogat şi o casă imensă.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • crynick crynick
    unul dintre cele mai bune seriale facute vreodata!
    nu e doar pentru femei!
  • bahmuteanca bahmuteanca
    Eu imi doresc sa revad Dallasul...oare cine si cind il va relua, din nou...

Trimite un comentariu

sus