Skip to main content

(P) CURSURI GRATUITE. Aţi dori să deveniţi un manager şi un lider mai bun?

 

Publicitate

Cursuri gratuite pentru cei interesaţi de management. Şcoala de business IEDC-Bled School of Management organizează pe 23 octombrie, la hotelul DoubleTree by Hilton, un curs gratuit despre leadership, susţinut de Danica Purg, decan al IEDC-Bled School of Management. 

Detalii despre cum vă puteţi înscrie la cursurile gratuite, în continuare:

Probabil că este greu să găseşti o persoană care să răspundă „nu” la această întrebare. Mai ales acum, când climatul economic dificil pune o mare presiune pe cadrele superioare de conducere ale companiilor. Gestionarea resurselor umane, regândirea strategiilor şi implementarea de schimbări în practicile comerciale reprezintă, în acest moment, cele mai dificile probleme cu care se confruntă managerii.

Foarte mulţi manageri învaţă acest lucru doar după ce se confruntă cu aceste probleme, deşi, nu este singura modalitate. La IEDC-Bled School of Management, una dintre cele mai de succes şcoli de business din regiune, puteţi să-i întâlniţi pe exact aceia care şi-au dat seama de acest lucru.

Nu este deloc greu să se înţeleagă faptul că oamenii reprezintă capitalul cel mai valoros al oricărei companii, şi că, mai ales în vremuri de criză, investiţia în programe de instruire şi dezvoltare a competenţelor este crucială, deoarece nu doar ajută la păstrarea celor mai buni şi la stimularea gândirii creative, ci, în cele din urmă, ajută la transformarea provocărilor cu care se confruntă compania în excelente oportunităţi de afaceri.

În cei peste 25 de ani de existenţă, peste 53 000 de persoane, din 70 de ţări, inclusiv din România, au parcurs diferite programe implementate de IEDC - de la MBA pentru cadrele în funcţie sau cu experienţă (EMBA) la seminarii şi şcoli de vară pentru tinerii cu potenţial.

Motivul pentru care IEDC reprezintă alegerea atât de multor manageri şi cadre de conducere este reprezentat şi de conceptele şi metodologiile inovatoare implementate în fiecare program de studii, unul dintre acestea fiind Learning about Leadership from the Art, care va reprezenta tema unei viitoare prelegeri MasterClass susţinută de Prof. Danica Purg, decan al IEDC-Bled School of Management, în Bucureşti, pe data de 23 octombrie, la hotelul DoubleTree by Hilton.

Locurile vacante se ocupă repede, aşa că înregistraţi-vă pentru cursul MasterClass «Learning from the arts: Leadership competences of yesterday, today and tomorrow», online, pe site.

Prelegerea IEDC MasterClass “Learning from the arts: Leadership competences of yesterday, today and tomorrow”, Bucureşti, 23 octombrie

Ne face plăcere să vă invităm să participaţi la o prelegere MasterClass gratuită, intitulată "Learning from the arts: Leadership competences of yesterday, today and tomorrow" susţinută de Prof. Danica Purg, decan al IEDC – Bled School of Management.

Prof. Purg este profesoară de leadership şi management eficient. Domeniul ei special de interes îl reprezintă căutarea de idei şi soluţii pentru manageri, desprinse din lumea artelor şi din alte profesii. În 2010, Prof. Purg i-a fost decernat premiul 2010 Dean of the Year (Decanul anului 2010) de către Academy of International Business (AIB), pentru realizările deosebite obţinute în educaţia de business la nivel internaţional.

Este autoarea şi coautoarea a mai multor cărţi şi a numeroase articole pe teme precum transformările tehnologice şi organizaţionale, practicile comparative în managementul resurselor umane, team building, reformele economice şi dezvoltarea managementului în Europa Centrală şi de Est. Cea mai recentă lucrare publicată a acesteia, Leaders and Teams – The Winning Partnership, a fost scrisă împreună cu alţi profesori de leadership de renume: Pierre Casse, Lynn Isabella, Paul Claudel şi Arnold Walravens.

Prelegerea are loc marţi, 23 octombrie, 2012 la ora 18.00, la hotelul DoubleTree by Hilton (strada Nerva Traian, nr. 3A, Sectorul 3, Bucureşti, 031041). Accesul se face în baza unei înregistrări în prealabil. Informaţii suplimentare puteţi găsi aici!

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • burningsnowflake burningsnowflake
    nu
  • t t
    Unfortunately the event is fully booked and application is no longer possible.
  • aidan aidan
    il inscriu eu pe cristian zgabercea cel fara o zi de studii economice, financiare sau de management dar care a vomitat vreo 64 de pagini copy-paste ce s-au dat drept "plan de restructurare tvr" cand sa-l trimit la cursuri? ca-i recalcitrant si nu se da dus din tvr! mai iese pe intuneric sa-i prezinte curtea si studiourile noastre lui dan voiculescu! ba, l-a plimbat si pe la carele tv! sa stie omul ce va stapani! voiculescu intra pe intuneric in tvr ca la el acasa! din cand in cand ii arata si saftoiu imprejurimile. cred ca si saftoiu at putea fi inscris la acest curs gratuit! o sa i-l fac cadou maine 11.10.2012 ca-i ziua lui! ii trimit datele pe emailul tvr!

Trimite un comentariu

sus