Skip to main content

Războiul clonelor: scindare la Money Channel. Echipa postului a lansat brusc un nou canal

 

Publicitate

Echipa The Money Channel, postulude business din Realitatea Media, a trecut la Money.ro. Mihai Tatulici este project manager, iar jurnaliştii Daniel Apostol, Emil Hurezeanu, Ovidiu Nahoi şi Radu Soviani au trecut pe noua firmă.

Astăzi, în jurul orei 14.00, după o situaţie asemănătoare cu ruptura Realitatea TV - RTV, în locul postului The Money Channel a apărut Money.ro.

Ulterior, Realitatea Media, deţinătoarea licenţei The Money Channel, şi Cozmin Guşă au făcut presiuni la cablişti pentru a scoate noul canal, Money.ro.

La ora redactării acestei ştiri, Money.ro poate fi văzut doar pe FocusSat şi Dolce. Pe celelalte reţele apare doar vechiul The Money Channel, de fapt, înregistrări mai vechi ale postului TV pentru că echipa a trecut la Money.ro.

Money.ro funcţionează pe o licenţă cumpărată de Sorin Freciu de la o firmă din Baia Mare. Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, obţinute de la CNA, situaţia licenţei şi grila de programe vor fi discutate într-o şedinţă ulterioară.

Zilele următoare echipa noului post Money.ro va face demersurile către societăţile de cablu pentru ca televiziunea să fie inclusă în grila de programe.

Din informaţiile paginademedia.ro, de câteva săptămâni, echipa postului pregăteşte o redacţie de ştiri. Peste 100 de oameni care au lucrat la Realitatea sunt angajaţi în acest proiect, coordonat de Mihai Tatulici.

„Am luat oameni care fie au fost daţi afară, fie au demisionat de la Realitatea TV”, a ţinut să precizeze Mihai Tatulici, contactat de paginademedia.ro, fără a dat alte detalii.

Contactat de paginademedia.ro, Sorin Freciu a refuzat să facă vreun comentariu pe această temă.

Un cititor a postat pe pagina de Facebook a paginademedia.ro o înregistrare cu cele două posturi.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Zmiiiiiii Zmiiiiiii
    Ciudat o mare parte a echipamentului de la Money este in continuare al Realitatii.
  • Vintu Vintu
    Mai sint pe plecare Paula Rusu, cuplul Melania Medeleanu + Dan Suciu, Oana Dobre, vine si Adriana Nedelea. La Realitatea o sa prezinte Gusa Deschide Lumea si Dana Secretara va fi starleta la PrimeTime News dupa interimatul Andrei Miron. Iar sef la Stiri va ajunge papagalul de Silviu Manastire, care e angajat pe post de sclav al lui Gusa.
    Cica la Money vor fi patru jurnale de cate o ora zilnic. La cate vedete si sefi se vor da pe acolo cap in cap o sa se trezeasca ca n-au reporteri indeajuns.
  • SOV SOV
    oamenii lui Vantu se regrupeaza...hmm
    drepti! de la stanga la dreapta, cate unul, numarati!
  • Tata lui Ulici Tata lui Ulici
    Pe Silviu Manastire asta care e mai nou supervedeta balbaita nu-l luati la Money.ro?
  • Raitaru Raitaru
    De la Realitatea TV au plecat doar niste sefi cu salarii nesimtite si ceva reporteri. E corect insa ca unii dintre acestia erau buni. In total au plecat vreo 15 insi, nicidecum peste o suta. I-o fi luat Tatulici si pe aia care erau trecuti fictiv pe statele de plata, dar banii ii incasau Sorin Enache si Catalin Ilie? Si inca ceva: din astia 15-17 plecati, jumatate au plecat la Antene si la Digi. Sunt multi oameni buni care vor ramane la Realitatea pt ca Gusa e baiat destept si va marii niste salarii la aia de baza!
  • Scorpyo Scorpyo
    si pe Dolce s-a facut schimbarea. E din nou The Money Channel. Au scos Money.ro

Trimite un comentariu

sus