Skip to main content

Schimbări la Adevărul Holding. Şefa HR-ului pleacă. Vine un nou administrator al grupului

 

Publicitate

S-au anunţat schimbări noi la Adevărul. Gabriela Enescu, fost director financiar al grupului Graffiti BBDO (grup în care Cristian Burci este acţionar), este noul administrator şi director operaţional al grupului Adevarul, potrivit unei comunicări interne, trimisă astăzi angajaţilor. Gabrielei Enescu i s-a alăturat Iulian Matache, ca administrator al companiei.

În plus, de astăzi, 19 ocotmbrie, Oana Barbu, şefa resurselor umane, va înceta colaborarea cu Adevărul Holding, funcţia ei fiind preluată de Doina Stanciu.

Pe scurt din mesajul Gabrielei Enescu: 

  • In ultimele luni ati trecut cu totii printr-o perioada dificila. Incertitudini, reduceri salariale, restructurari.
  • Din 5 octombrie Adevarul Holding a intrat intr-o noua etapa. Doresc sa va informez pe aceasta cale ca incepand cu luna octombrie exista un nou Consiliu de Administratie al Grupului.
  • Eu,  Gabriela Enescu  m-am alaturat echipei de top management, ocupand functia de COO (Chief Operating Officer) precum si de administrator al grupului Adevarul.
  • Salariile aferente lunilor iunie, iulie si august s-au platit (decalajul fata de data obisnuita de plata a salariilor s-a datorat intarzierii semnarii documenteleor care marcau efectuarea tranzactiei) si exista o reala preocupare ca normalitatea sa reintre in vietile voastre.

Mesajele integrale, în continuare:  

Primul mesaj

Incepand cu data de 19 octombrie, directoarea departamentului HR Oana Barbu va inceta colaborarea cu companiile grupului Adevarul Holding.

Incepand de azi Doina Stanciu a preluat functia de Sef Serviciu Salarizare si pe aceasta cale ii uram mult success Doinei in noua functie.

Reconfirmam preocuparea noului management pentru imbunatatirea relatiilor dintre departamentele companiei si departamentul HR.

Multumim Oanei pentru ultimii 6 ani petrecuti in cadrul grupului si pentru suportul acordat noii echipe de management,in aceasta perioada.

Al doilea mesaj

Dragi colegi,

In ultimele luni ati trecut cu totii printr-o perioada dificila. Incertitudini, reduceri salariale, restructurari.

Suficiente motive ca eficienta si motivatia oricui sa fie puse la incercare. Si totusi, in aceste conditii, profesionalismul fiecaruia dintre voi a facut ca produsul final sa nu sufere. Angajamentul vostru pentru calitatea cuvantului scris, tiparire, distributie sau vanzare de publicitate a facut ca Adevarul Holding sa ramana in top.

Pentru toate sacrificiile acceptate si efortul depus, multumirile echipei de conducere reprezinta o minima datorie morala: Va multumim tuturor!

Ceea ce este insa si mai important este reprezentat de viitor. Orice om care trece prin momente grele se intreaba: “ Bine, bine, am fost solidari, ne-am asumat aceasta perioada, dar acum ce urmeaza?”

Fiecare dintre voi are nevoie de o perspectiva. Cum poate fi marcat un nou inceput? In primul rand prin restabilirea increderii si multumirea lucrului bine facut.

Din 5 octombrie Adevarul Holding a intrat intr-o noua etapa. Doresc sa va informez pe aceasta cale ca incepand cu luna octombrie exista un nou Consiliu de Administratie al Grupului.

Eu, Gabriela Enescu m-am alaturat echipei de top management, ocupand functia de COO (Chief Operating Officer) precum si de administrator al grupului Adevarul.

In ce cred? In principii precum disciplina, intuitia si curajul. Cred de asemenea ca munca asidua de zi cu zi, inovatia si experienta acumulata in cei 12 ani ca CFO al grupului de companii Graffiti BBDO Romania si ca antreprenor privat, ma vor ajuta in conducerea Adevarul Holding, un brand in care cred cu toata taria.

Odata cu mine, echipei de conducere i s-a alaturat si Iulian Matache, ca administrator al companiei. Iulian are o experienta de 10 ani in multinationale precum Vodafone si OMV Petrom, in care a derulat proiecte de anvergura in domeniul IT, juridic, respectiv fuziuni de companii, preponderent ca si consultant extern. Iulian completeaza puzzle-ul care va reflecta noua imagine a trustului.

Stradaniile noastre s-au concentrat de la bun inceput pe rezolvarea problemelor curente. Salariile aferente lunilor iunie, iulie si august s-au platit (decalajul fata de data obisnuita de plata a salariilor s-a datorat intarzierii semnarii documenteleor care marcau efectuarea tranzactiei) si exista o reala preocupare ca normalitatea sa reintre in vietile voastre. Asta insemnand, printre altele, respectarea datei de plata a salariilor si plata tichetele de masa din lunile iunie, iulie si august pe care le vom inchide treptat in perioada urmatoare.

O mai buna comunicare interna ne va ajuta pe toti sa dam la o parte grijile provocate de incertitudine si sa reincepem sa facem cu placere ceea ce avem de facut. Va asigur ca parerile si propunerile voastre conteaza, si saptamana viitoare vom gasi si modalitatea ca ele sa poata fi exprimate.

Sunt sigura ca mai sunt intrebari la care asteptati raspunsuri si ele vor veni pe masura ce problemele vor fi rezolvate.

Pentru ca titlurile Adevarul Holding sa se impuna in continuare pe piata ca produse de excelenta, este nevoie de implicarea tuturor. Fiecare dintre voi reprezinta o veriga in acest proces si va face diferenta intre a inregistra un succes sau un esec. Ma bazez pe voi ca vom forma o echipa imbatabila!!

In incheiere vreau sa va spun ceea ce multor colegi le-am repetat zilele acestea: Cea mai mare valoare a unei companii o reprezinta oamenii !!!

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andr3 Andr3
    Deci numai idiotenii citesc pe aici, vorbiti de salarii fara sa aveti habar, aberati cu niste cifre si sunteti frustrati - get a new job and a life!!!! Doina e un no name si nu are cum sa se ridice la niste asteptari prea mari. Probabil a fost o solutie de moment si asa o sa si ramana - de moment dar oricum neinspirata. In rest, celor care au mai ramas acolo si care nu fac altceva decat sa scrie niste comentarii pe acest site le dau urmatorul sfat - FIND A NEW JOB!! (sau nu sunteti in stare de asa ceva?? si preferati sa va plangeti ca managerii sunt handicapati si ca vaaaaaaaiii de mine nu ne-am luat salariile de nu stiu cate luni si avem credite si copii si nu avem ce manca). Cine a acceptat sa stea in mizeria aia pana cum se datoreaza faptului ca sunt incompetenti cu adevarat si doar niste sefi idioti au putut sa ii accepte.
  • chroko chroko
    super,sper ca in provincie nu va mai fi nevoie sa asteptam 2 luni dupa o adeverinta de salar,sau dupa o adverinta pt.concediu medical .macar atit ,si merita demisa "d-na " oana.
  • sclav pe plantatie sclav pe plantatie
    Hai sa nu aruncam de la inceput cu noroi in oameni! eu ii doresc Doinei sa-si faca meseria corect, sa se poarte civilizat cu oamenii si sa nu repete greselile predecesoarei. Sper ca nu s-a "molipsit" de la OB de nesimtire, mitocanie si slugarnicie, ca astea-s boli care se iau.
  • alta_fosta sclava alta_fosta sclava
    Draga ,,Ana'', te inseli amarnic, au venit zeci de persoane cu adeverintele completate gresit, din pacate nu sunt singura, te rog sa te mai interesezi. Evident ca si eu gresesc, omul din greseli invata, insa unii fac atat de multe, incat nu mai au timp sa invete. Te-a ajutat pe tine, dar ,,cu o floare nu se face primavara''. Intreaba-i pe cei pe care i-a pus pe drumuri pe banii si pe timpul lor daca sunt de aceeasi parere cu tine. Cu completatul mai e cum mai e, dar sa nu pui stampila deloc, iar cand o pui sa fie si aia gresita, pe asta cum o mai comentezi??? Si sa te mai si superi ca sta omul pe capul tau toata ziua...pai ce, statea cineva de dragul ei??? Am venit o groaza de oameni de trei, patru ori pt aceeasi ,,greseala'', facuta nu O DATA IN VIATA, asa cum insinuezi si nu DOAR UNEI PERSOANE. Dar cred ca tu nu erai in tara atunci, de aia nu stii exact ce s-a intamplat. :)
  • ana ana
    Draga alta_fosta sclava exagerezi.
    Daca doina a completat gresit o adeverinta nu e un capat de tara, asta nu inseamna ca e "dobitoaca" sau "cretina". Folosesti cuvinte mult prea dure pentru nimic. I se poate intampla oricui sa greseasca macar o data in viata. Tie nu?
    Eu nu sunt de aceeasi parere cu tine, din contra, pe mine m-a ajutat de multe ori. Poti sa intrebi ADS-urile cine era persoana care ii ajuta intotdeauna cand aveau nevoie de ceva. Sau mai bine intreaba angajatii care inca mai sunt si iti vor spune ce fel de om este ea.
    Cred ca tu esti suparata din alte motive si te-ai descarcat pe cine nu trebuia. Doina nu e genul pupincurist, din contra este prea la locul ei. Stie sa isi faca treaba cum trebuie. SUCCES, DOINA! Nu te lasa doborata de astfel de comentarii rautacioase.
  • un gand frumos un gand frumos
    este in continuare. dar nu pentru mult timp.
  • @curioasa @curioasa
    IDEEA anularii salariilor din septembrie prin concedii fara plata e propusa si impusa de Razvan Ionescu, mr cost killer / 10 procente, un arogant ahtiat dupa bani. Cand au facut scandal cei de la Adevarul, Lucian Pop pe care l au si dat afara apoi, mr trabuc a bagat povestea cu 18 luni. O mizerie girata de tot managementul. Acum dau comunicate frumoase ca sa ascunda ilegalitatile facute pentru ca sunt mai multi care au amenintat cu procese si plangeri.
  • tare tare
    Nu te ambala prea tare. Si directorii in functie ai lui Cornete, pe care i-a preluat si pastrat Imre, sunt la fel. Se catara pe munca celor din subordine la propriu. Sunt efectiv niste simple relee. De aceea au fost apreciati. Pentru ca au aceiasi "compozitie". Sunt niste impostori in pozitii de sefi. Au doar un tupeu nemarginit. Pot fi "facuti" in orice moment daca nu ar avea "sprijinul" obtinut prin santajul ordinar al spectrului unei restructurari pe baza de performanta. Performanta "directorului" Cornetean sau Imrean este tupeul si obraznicia. Oana Barbu este doar un exemplu din lumina reflectoarelor, dar mai sunt multi din specia pe care am explicat-o mai devreme. Culmea este ca au o impresie foarte buna despre ei ca asa zisi profesionisti sii in orice discutie nu uita sa sublinieze cat de competenti sunt ei. Numai atitudinea asta spune multe despre caracterul lor! Amin! :)
  • insider insider
    Cat timp raman: Imre, Ionescu, Cartianu nimic nu se va schimba in bine. Primul a reusit sa distruga o companie lasata la cheie. Este un dezastu, un ins care nu pricepe nimic din afacerile de media nici dupa trei ani. Un individ rudimentar care nu ar putea sa faca eficienta nici macar gazeta de perete a asociatiei de locatari. Se pricepe bine insa la "devieri", vezi bodiguarzii, paprika si altele. Al doilea, Ionescu, un rasatzat infatuat al unui ex shtab comunist, nu are nicio legatira cu jurnalismul. Pozeaza bine in ins priceput, dar sunt numai fumuri. Pe unde a fost a distrus. La Adv a lucrat mana in mana cu Imre in cele mai murdare decizii, cum a fost aceea de a cenzura pe net ancheta despre Boureanu.Acum e cel care a dispus si gestionat magaria cu salariile. Intre un trabuc si o salata a facut varza redactia si nu numai. La click a pus pe toti sa semneze concedii fara plata pt septembrie. Dar nu si-a asumat legal niciun rol. A lasat-o pe Oana Barbu sa gestioneze totul si sa riste pentru a asta e fals, uz de fals si evaziune fiscala. Cartianu era singurul care putea sa-l franeze pe Ionescu, dar nu a facut nimic. Nu si-a pus nicio secunda problema sa refuze aberatiile lui Ionescu, care a fost interesat numai sa reduca cat mai mult din oameni si salarii din motive PROCENTUALE.
  • alt sclav alt sclav
    Oana Barbu, iti doresc sa ai parte de acum incolo de exact aceeasi tratatie pe care ai oferit-o tu amarastenilor. Si la fel camarilei de "manageri", in frunte cu Imre.
  • alta_fosta sclava alta_fosta sclava
    Nu numai OB-ista era si este o taranca si parvenita, s-o vedeti pe Doina Stanciu ce dobitoaca este, nu stie nici macar sa completeze niste adeverinte corect, atat e de cretina. Daca i-a luat locul OB-istei, e clar, nu numai ca nu se va schimba nimic, va fi la fel sau mai rau, pt ca a avut o profa buna, pe OB, pe care a lins-o in urechi si nu numai, la greu. Iar ca sa mearga firma, multe schimbari trebuie facute, pt ca sunt multi care habar nu au de ce vin la munca pe muuuuuuuuulti bani, dar profesionalism ioc! Sunt foarte multi care s-ar incadra la : ,,Şarpele e odios nu pentru că muşcă, ci pentru că se ascunde ca să muşte''. Iti zambesc frumos in fata, iar cand au ocazia, ti-au tras-o ca sa ramana ei in continuare, sa pape banii pt NIMICUL pe care-l fac.
  • paturica paturica
    OB era o taranca , un fel de parvenita ...fara clasa fara nimic , tupeu la greu si clasa zero ...au fost razbunate multe suflete cu plecarea ei
  • mihai mihai
    Vrajeli. Multi .nu au luat august. Septembrie e neplatit . Minciuni
  • Dan Dan
    OB nu avea nicio legatura cu munca de HR. Avea o singura sarcina - sa isi bata joc de oameni, sa ii umileasca, sa inventeze amezi etc. avea un ciudat dar de a se bucura cand dadea pe cineva afara, iar cei care au avut parte de a da ochi cu ea stiu ce spun
  • Robert Robert
    Mea culpa. Daca zice toata lumea, probabil asa e.

Trimite un comentariu

sus