Skip to main content

Telejurnalul TVR se mută la opt. Moise Guran, la ora 19.00. Mircea Radu trece în weekend

 

Publicitate

Principalul jurnal al postului public de televiziune trece prin mai multe schimbări. Din 22 octombrie, Telejurnalul va fi mutat la ora 20.00 şi îi va avea prezentatori pe Mihai Constantin şi pe Ligia Munteanu.

Telejurnalul va fi precedat de Ora de business, cu Moise Guran, de la ora 19.00. „Ştiu că intru în groapa cu lei la ora 19.00, dar nici nu pot să nu accept o promovare în «liga mare», chiar dacă asta înseamnă că pornesc de pe ultimul loc. Şi ce? Am obligaţia să intru la bătaie şi să îmi joc şansa cu ambiţie şi determinare”, spune Moise Guran despre trecerea pe TVR 1. Ora de business va ocupa acelaşi tronson cu Ştirile Pro TV şi Observatorul de la Antena 1.

Telejurnalul este urmat, de luni până joi de la ora 21.00, de Prim plan, un program de dezbateri şi analize privind principalul subiect al zilei.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Joker Joker
    Stimata doamna, pacat de prea multa frustrare, ca-n rest parca unele lucruri le-ati putea vedea cat de cat. In toate exemplele de audiente, ODB pleaca de la zero si uneori trece peste posturi de nisa consacrate. Sesizati in mod corect ca romanul nu este foarte multumit daca nu vede ecranul plin de sange, ca decenta si informarea corecta inca nu au ajuns sa fie suficient apreciate. Pana la urma, nimic din ceea ce inseamna ODB nu tradeaza ca cineva ar fi tintit un scor de rating mai mult decat o informare corecta, pe subiecte strict de interes. Ar fi pacat ca goana dupa scoruri sa strice bunatate de emisiune, care, trebuie sa stiti asta (dar ma gandesc ca ati omis din eroare) face profit bunicel pt tvr. Iar dincolo de profit, TVR are nevoie vitala de oameni de calitate pe care sa mi-i dea mie pe sticla in prime-time, ca vedeti bine, tara asta a ajuns spital de nebuni. Sai aiba mult succes! Personal le tin pumnii.
  • aidan aidan
    rating ora de business luni 15.10: incepe cu 0,2 se termina cu 1! locul 106 din 271. marti 16.10 pleaca de la 0,3 se termina la 1,6 loc in top programe toate statiilelocul 92. eu stiu ca intr-un top, chiar atat de generos in numarul de locuri, primele 10 conteaza! dau ratingurile ca sa-i trezesc pe cei care-si dau ochii peste cap de cat de de rahat erau productiile noastre care , vezi doamne, nu faceau audiente! am luat tronsonul 20.15 -21.30 daca a inceput la 20.30 si s-a terminat la 21.30 scorul e mai jos. incepe cu 0.1 si se termina cu 0.3 luni 15.10.2012 de exemplu. guran este sub multe alte emisiuni ale tvr ca rating! DESI ARE O EMISIUNE BUNA! DE CE? pentru ca scopul pentru care a fost creata o televiziune publica este sa informeze, educe, culturalizeze, amuze, in mod obligatoriu pertinent si fara obscenitati! si astea toate nu fac audienta! nu audienta pe care o face incaierarea a doua pipite in direct! la privat guran nu mai avea cum sa ramana! nu facea muuuult cerutele audiente! cu 0,3, 0,5 si 1,3, 1,4, 1,6 punct maxim de rating nu te vrea niciun mogul! DAR EMISIUNEA E FOARTE BUNA! mai ganditi-va si razganditi-va, stand stramb si judecand drept cand vi se umple gura de venin vorbind in necunostinta de cauza depre prestatiile noastre profesionale. daca sunt ATAT de slabe, cum de oamenii iesiti in curte au premii? premii castigate in tara si strainatate? nu vorbim de ultimii doi ani si jumatate(ani vrajbei noastre) in care dan radu si horia romanescu ne-au intezis sa mai detinem procentul de 80% productie proprie si au bagat ce-au vrut ei! intrecerea anilor cu rating discutabil, (nu depasea cu mult ratingul altor emisiuni ale postului) dar o EDITIE, NUMAI UNA, costa 38.000 euro! sau atrocitatea aia de fabrica de staruri, sau topcut, sau corina danila cu topping intrata ca consiliera lui titi dinca(las special cacofonia) pe probleme de iluminare studiouri(?) si peste noapte devenea realizator de emisiune netrecuta in cererea de oferte a postului. traducere: PE BLAT! mai stie vreunul(a) dintre voi ca mai traieste o parte terminata a fostului grup divertis? se numeste distractis si agonizeaza pe 10.000 de euro/editie in cimitirul vedetelor pe care nu le mai vor alte televiziuni? adica hulita televiziune romana? daca am mancat vreo litera sa nu va luati de ea ca nu asta e esentialul! INTELEGETI CA CEEA CE ATI DETESTAT DOI ANI SI ACUM (IN MAJORITATEA RELUARILOR) NU SUNT EMISIUNI FACUTE DE OAMENII TELEVIZIUNII! AU FOST FACUTE DE CATRE PILELE DIRECTORILOR NOSTRI! m-am saturat sa fiu asimilata cu toti hotii si toate julfele! PUNCT!
  • Danny Danny
    Ia uite, schimbarea orei si a prezentatorului pentru Jurnalul TVR, adica Mircea Radu la 7 fara 7 minute a durat... fix 7 luni :) Parca in martie trecusera la formula asta, nu?
  • bahmuteanca bahmuteanca
    in mod normal, lumea este obisnuita ca la ora 21.00 la tvr sa inceapa un film artistic/serial, nu sa se plictiseasca la o ora de vorbarie. sa intelegem ca programul dedicat telespectatorului de rind va incepe la ora 22.00? abia astept va vad noua grila de programe si, mai ales, ratingurile.
  • aidan aidan
    @ horea-el a venit sa cerceteze locurile si studiourile. sigur mai au si altii (as zice din pnl, pentru ca tot pnl-ul ne oprima si in 2006 cand am auzit pt prima data zvonul cu mutarea in pipera, acolo chiar este un santier in paragina pe pancarta caruia scrie ceva de tvr) mi-au confirmat colegi ai caror copii trec pe acolo cu bicicleta. in alta ordine de idei, asta este numele meu, nu pot sa-i pun in plus vocale. cati se pot bucura ca numele lor prin anagramare sa insemne foc in galeza veche? sunt onorata pentru "cu interes".
    @jenibil -sunt multe mii de m2 si cu un salariu inghetat de 6 ani si 10 luni cred ca mi-am facut "datoria" de-a fi in rand cu cei carora li s-au furat 25% din salarii in contul unei crize induse nu reale! si cu 25% au fost micsorate salariile de peste 4500 -5000 roni, nu cele de 1500-2000! nu ca patronii nu le-ar fi micsorat si pe alea cu tot atat, dar nu le permitea legea! stiu pentru ca am rude la realitatea! si mai am si la antene si acolo nu s-a taiat! imi merit retributia cu varf si indesat si daca tu plimbi hartii, afla ca nu asta-i tiparul vietii mele profesionale. tot de atunci n-am mai vazut nimic din ce spui cu exceptia tichetelor de masa care au disparut acum doi ani. dar tu vrei sa te auzi pe tine nu pe mine! esti CHITIT sa intelegi doar ce vrei tu sa intelegi! daca esti mai vesel, mai sanatos, convins fiind ca la greva au fost putorile televiziunii romane, FOARTE BINE! crezutul e lliber! pregatesc un filmulet pentru youtube pe episoade despre "prea "fericita" viata a angajatului tvr in presa si-n realitate" ( titlul e adaptarea unei proze scurte frantuzesti) stai sa treca evaluarile si mai vorbim! atunci ne vom cunoaste si vei vedea ce pot angajatii aia idioti si puturosi din tvr!
  • Luci Luci
    Oricum stiri la Protv nu sunt pana dupa ora 19:25.
  • silviu silviu
    Prezentatorii asti chiar cred ca ei aduc audienta telejurnalului... nu reporterii de pe teren... calitatea stirilor....
  • jenibil jenibil
    @aidan... eu nu cred ca in dorobanti sunt mai mult de 10 hectare. asta ca sa incheiem subiectul... dar aia cu voiculescu care vine noaptea sa viziteze tvr mi se pare fix de spitalul 9... si sa te plingi ca iei 2/3 mii de lei de la tvr cind in restul presei astea sunt salarii de lux pentru palmasi, iar mi se pare ipocrizie... cind luai beneficiu si bonuri de masa si prima de vacanta 85 la suta din salariu si bugetarii pierdeau 25 la suta din salariu si tu nu, nu ti se parea anormal. cind tipai ca angajeaza lazescu sute de persoane, era ok? pai uite ca acum o sa ii dea afara, c doar nu o sa ii tina pe oamenii lui lazescu, acum e usele la putere, nu? hai sa lasam ipocrizia deoparte, nu te da nimeni afara, o sa mai plimbi citiva ani hirtiile pe acolo pentru 3 mii de lei pe luna, dupa aia iesi la pensie...
  • Horea Horea
    1. Fii amabila si emneaza-te pe viitor cu "aidana". Altfel cand iti citim - cu interes comentariile - imi tot imaginez ca apartin unui barbat. Multumesc!

    2. Esti sigura ca cel interesat de pamantul (zona) de sub cladirile TVR-ului e Felix?
  • aidan aidan
    @jenibil-aia era greseala esentiala! ca am pus un zero in plus! ce sa fac daca n-am pamanturi, n-am studii funciare si ma grabesc! despre restul, poate am mancat si vreo litera, ca tastez, n-am pixul in mana! remarc-o si pune-o pe tapet! chiar credeti ca ar fi aparut ghidul celor de la active watch daca nu era necesar? a aparut strict pentru srtv, srr si agerpres, institutii ale caror angajati sunt presul sefilor. sunt ei si la privat dar nu ca in astea in care abuzurile s-au osificat de-a lungul zecilor de ani! stiu ca in mentalitatea colectiva exista convingerea ca va mancam banii. sper ca viitorul sa scoata la lumina unde s-au dus si se duc taxele tv. cine sunt cei care sparg banii si cu cine. sunteti mai degraba tineri si veti apuca adevarurile.
    @mircea- or umple masinile tvr orasul facand comisioane dar pana in iunie cand am mai avut voie sa muncim ne inghesuiam cate trei echipe si plecam la filmari! cum poti taxa un director care taie si spanzura ca-si trimite soferul sa-i faca piata secretarei? CUM? da-mi o idee! soferul ala cu 1600 roni salariu nu-l va da in fapt! ii este frica ca-si pierde painea! ce ma turbeaza acum pe mine nu-s evaluarile ci faptul ca voiculescu vine noaptea in tvr si viziteaza viitorul loc unde va construi (nu singur, desigur!) ca poate intra nestingherit(e insotit de saftoiu si zgabercea!) in studiourile stirilor, in studiourile centrale, in garajul subteran al carelor de reportaj. concurenta e la ea acasa, noaptea in tvr! ce misto! felix e stapanul inca nenumit al tvr! tvr cu pamantul de sub ea este cadoul pnl si usl facut lui felix motanul burtos si urduros pentru serviciile de pana acum. mircea, cei din editorialul din turn n-au mai vazut un spor din 2006. poate au luat sporuri nevestele directorilor care stau si-si cresc copiii acasa, astia care munciram pana in iulie nu! poate esti amabil si ne dai nume de la stiri care s-au bucurat de 5 milioane de euro sporuri si in 2012!. ca ciutacu le-a dat fara nume! cand a facut olguta vasilescu pe blogul ei publice listele cu colaboratorii tvr le-a lasat cu nume! ciutacu nu! asa tipaream si eu o lista inventam niste sume si le vindeam ca BOMBA! daca ati putea vedea peste taxa si ura ca am fi bine platiti si bogati, ati vedea adevarul despre tvr. e cinic si crud bazat STRICT pe interese financiare. nu ale mele, care-s o parlita.
  • mircea mircea
    in loc sa va faceti, acum, grija ca s-a parcelat terenul tvr-ului mai bine va faceati curatenie prin curte. sunt o gramada de hahalere, e curtea plina de ele. masinile teveriste umplu orasul de cate comisioane fac. angajatii sunt angrenati in competitii sportive: fotbal, tenis de masa. acum se agita, in frunte cu anostul de bocanaciu, si fac circ in curtea televiziunii. ce masuri de redresare propune sindicatul???? exact...niciuna:))
    sigur, e adevarat ca pilele inca sunt la putere iar oameni buni sunt pusi pe lista de restructurare, nimik nou in tvr dar nici in consiliul de administratie. o sa va intrebati cine draku e asta?...sigur e basist pupincurist sau elwisisto-saftoist. nu, sunt doar un colaborator care are colegi, in ghlimele, care sunt si angajati, si colaboratori:))
    draga domnule bocanaciu cate hahalere si pile sunt in redactia de sport?...exact, niciuna.....mi/e jena si greata de toate gunoaiele din curtea voastra. nu va ofensati dar sunteti prea multi iar banii publici au ajuns sa fie insuficienti pentru nevoile voastre creatoare. RESTRUCTURARE PLAKUTA SI .....PE BUNE, VA DORESC!
  • jenibil jenibil
    aidan, bati campii... ai vazut in viata ta un hectar ca sa stii cum arata 60 de mii de hectare? probabil ca ai vazut pamint arabil doar la televizor... iti spun eu, un hectar are 10 mii de metri patrati (adica un patrat cu latura de 100 de metri). ia un creion si calculeaza ce inseamna 60 de mii de hectare... nici intreg bucurestiul nu are atit... daramite o institutie falimentara din nordul capitalei...
  • aidan aidan
    audienta orei de business luni 8.10.2012 incepe cu rating 0.7 si se termina cu rating 1.4 peste acasa: rtg 1.2 si tvr1: rtg 1, tronson orar 20.15-21.15 restul sunt peste cu mult : protv, antena1, prima, realitatea, otv, national, b1, acasa, kanalD,etc.
    marti 9.10.2012 rating odb incepe cu 0,4 se termina cu 1,6 e ultima pe tronsonul 20.15-21.15 dintre tvr1, protv, prima, b1, nationaltv, acasa,otv, kanalD,realitatea,antena3 si care mai sunt.
    miercuri 10.1. incepe cu 0,3 se termina cu 1.2 iar e pe ultimul loc din cele 12 tv considerate principale.
    joi 11.10 incepe cu 0,9 se termina cu 1.4 e peste realitatea si tvr1.si ATAT! in top programe-toate statiile(toate televiziunile si toate emisiunile acestora intr-o zi) de luni 8.10.2012 ora de business e pe locul 237 di 261! marti urca (dar urca pe spinarea celor cateva sute de amarati din curtea scolii care n-au voie sa munceasca) pe locul 92 din 271 si tot asa. cei care va dati ochii peste cap de ce-o sa rupa lantul guran cu ora de business la 19.00 aflati ca cel mult rupe ata! si asta NU PENTRU CA EMISIUNEA NU E BUNE SI PLACUTA LA VAZUT ci pentru ca INFORMATIILE, CULTURALA, EDUCATIA (de orice fel ar fi ea),NU FAC AUDIENTE! prin urmare nici emisiunile noastre de cultura, educatie, informatie nu au cum tine pasul cu abjectiile care au incins ecranele tv! pe noi ne injurati la gramada si ne faceti hoti si putori,pe guran, care are voie sa faca emisiuni, pentru ca se duce sa-i ureze la multi ani lui saftoiu trecand printre noi, cei care ne cerem dreptul la munca, il adulati. cand vom putea face si noi emisiuni atunci sa vedem care va fi locul lui guran in audiente! emisiunea la care lucram pana in ianuarie 2012 avea in 23 de minute rating 0.5 un share de 3.5 si costa un rahat! a fost scoasa fara explicatii. hainele de pe prezentatoare erau ale copilului meu, casa in care se filma a iubitului meu, recuzita folosita pentru pastile si reparatii cumparate din salariul meu de putoare,casetele beta ale mele. ne aruncau doua filmari, un pps, si o tura de montaj(7h). stiti ce logistica are guran? sigur nu vine cu ea de acasa ca noi! m-am saturat sa fie admirat cel(a) care are acces la tot si hulit ala care a facut din rahat bici! emisiunea se numea descurca-te singur! si era sambata la 9.00 dimi. pentru ca avea succes a fost mutata duminica la 13.00, scurtata la jumatate si bagata sub o palarie numita puzzle- tv! pentru ca misca si asa am fost scosi fara explicatii. aveam si sponsori dar faptul ca nu eram de sine statatori ne-a facut sa-i pierdem pentru ca regulamentele tvr cer ca sponsorii sa fie pusi la finalul emisiunii. noi eram la inceput, finalul puzzle-ului peste doua ore! am fost obligati sa fim in pierdere! sunt fericita ca s-a spart buba si putem vorbi! am respectat regulamentul de ordine interioara care ne interzice sa comunicam in afara abuzurile la care suntem supusi. prin scrisoarea catre parlament din 8.10.2012 si semnata de 1820 de angajati si cu ajutorul ghidului facut de activewatch am depasit cerberul odios al patronatului din tvr! oricum nu mai avem nimic de pierdut! cele 60.000 de hectare din dorobantilor 191 au fost deja parcelate de puternicii zilei. noua ni se pregateste un loc de munca injumatatit la pipera. n-am nevoie de niciun ecou.nici pli de ura viscerala nici de intelegere. am promis ca va veni vremea in care voi scuipa adevarurile precum gloantele pe teava pustii. vremea aia a venit.
  • aidan aidan
    hai, nu ma-nnebuni! chiar asa? UN DEZASTRU? atunci tunami si cutremurele ce mai sunt? briza marii?
  • Robert Robert
    Si eu! Dar eu ma mut de pe TVR2 pe TVR1 :)

Trimite un comentariu

sus