Skip to main content

Un nou sezon Dansez pentru tine. Cornel Patrichi iese din juriul show-ului

 

Publicitate

Mîine, de la 20.30, începe cel de-al treisprezecelea sezon al show-ului Dansez pentru tine, prezentat de Ştefan Bănică şi de Iulia Vântur. Cele opt cupluri participante vor concura pentru marele premiu de 60.000 de euro.

Monica DavidescuOana IoniţăNicoleta Luciu şi Bianca Drăguşanu sunt cele patru prezenţe feminine alese noul sezon al emisiunii.

Echipa masculină este formată din gimnastul Marian Drăgulescu, cântăreţii Pavel Stratan şi Şerban Copoţ, alias „Hienă” de la trupa Animal X, şi Daniel „Max” Dragomir, participant la primul sezon al emisiunii Vocea României.

Schimbare în componenţa juriului. Iese Cornel Patrichi

În această ediţie a show-ului, Cornel Patrichi a fost scos din juriul show-ului. Locul său a fost luat de Edi Stancu, coregraful grupului de dansatori de la Dansez pentru tine.

Cornel Patrichi, pentru Click.ro: „Habar nu am de ce au luat decizia asta. Mi-au spus că au hotărât să rămână patru persoane în juriu. Mi s-a părut o decizie ciudată după aproape şapte ani, cât am lucrat cu ei. Nu ştiam că a fost adus Edi Stancu. Ce să mai spun? Trăim vremuri ciudate. Eu când eram coregraf, mă duceam acasă, inventam mişcări şi a doua zi le puneam în practică, nu le copiam de pe Internet.”

Juraţii emisiunii sunt Emilia Popescu, Beatrice Rancea, Mihai Petre, Edi Stancu şi Wilmark.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • aidan aidan
    intr-o lume corecta monica si oana ar ajunge in finala, dar traim in romania si distractia dublata de aranjamente va face ca doua maturi sa stea mai mult decat le e permis in concurs. asta daca nu-si rup ceva. isi mai aduce cineva aminte de 'gratia" monicai, pe atunci columbeanu? si era tanara, putin peste 20 de ani! abia astept primul spectacol! daca intamplator cele doua se descurca, desi cu silicoanele alea nu prea ai echilibru, voi fi corecta si voi recunoaste ca am fost rea! "asta seara dansam in familie"!
  • kla2005 kla2005
    Cum Doamne-iarta-ma sa il pui pe Edi Stancu in juriu??? Era suficient un bufon (Wilmark) si un cretin (Petrea)! Edi Stancu e la puterea 2!
    Cornel si Beatrice erau preferatii mei! Profesionisti si mai ales decenti!
  • Mircea Mircea
    Oana nu dansa imbracata sumar la Carcotasi pe masa ?
  • 1q 1q
    in echipa femeilor, oana si monica nu au cum sa nu se bata pt finala, asta pt ca una e dansator profesionist, alta actrita de music hall. dar ghici ce: dragusanu si luciu vor ajunge in finala, pt ca sunt mai sigure pt producator, ca aduc audienta prostimii. prosti, dar multi si asta se vede in rating.
  • bahmuteanca bahmuteanca
    Astia de la Pro au cam terminat cu vedetele de prin ograda proprie si au apelat la altii. vedetele feminine sunt ok, dar cele masculine...Daniel „Max” Dragomir are o prezenta placuta insa e un non-name, probabil e o "umplutura". de ceilalti am auzit, e ok, ei chiar sunt "vedete"...

Trimite un comentariu

sus