Skip to main content

VIDEO. Răzbunarea lui Cheloo: acum zece ani, interzis de CNA, acum înjură pe post. Cum o înjurătură ajunge subiect de ştire

 

Publicitate

JOS CENZURA cântau Paraziţii în urmă cu mai bine de zece ani, după un război cu CNA. Acum, Cheloo înjură neaoş pe post, îşi bagă şi îşi scoate în ciuda bip-urilor puse de Antena 1 pentru acoperire. Înjurături pentru rating.

Acum peste zece ani, Paraziţii erau scoşi de CNA de pe post pentru un motiv care l-ar face pe Capatos să se tăvălească pe jos de râs. Acum, înjurătura lui Cheloo la X Factor, cu repetate "băgări", este subiect de ştire, apare în programele de ştiri sau se dezbate în emisiunile tabloide. În câteva zile, Cheloo a tot înjurat în reluările date peste tot.

Chiar şi la prima difuzare, reacţia lui Cheloo nu a fost în direct, ci a fost înregistrată şi lăsată, la montaj, de producătorii X Factor.

Istorie cu alcool şi CNA

Undeva, la sfârşitul lui 1999, Paraziţii lansau piesa Bagabontzi 99. Refrenul a atras atenţia CNA: “Alcoolul este viaţa şi viaţa e alcool.” Forul care astăzi doarme în faţa derapajului TV generalizat interzicea atunci videoclipul, ce rula pe Atomic TV (primul post TV de muzică). Motivul invocat de CNA: clipul încurajează consumul de alcool şi un stil de viaţă nesănătos.

La scurt timp, un alt clip Paraziţii avea probleme cu CNA: Omul din lift.

Conflictul cu CNA a dat naştere unei piese noi: Jos Cenzura, în care apăreau mai multe vedete dar şi legendarul Larry Flint, fondatorul Hustler, cu o declaraţie de excepţie.

Vadim Tudor înjură “pe muteşte” la Happy Hour

O altă înjurătură îl are protagonist pe un alt personaj vulcanic, Corneliu Vadim Tudor, prezent săptămâna trecută în studioul Happy Hour, la Pro TV. Pe jumătate de ecran, Oana Zăvoranu îl ataca din greu, cu sonor. Pe cealaltă jumătate de ecran, se vedea Vadim în studio, “pe mute”.

Reacţia lui Vadim la spusele Oanei Zăvoranu se putea citi clar, ca în primplanurile cu fotbalişti după ce ratează. Emisiunea, difuzată în direct, a fost reluată, cu tot cu secvenţa în cauză, de cel puţin două ori.

Bagabontzi 99

Jos Cenzura

Ieşirea lui Cheloo de la X Factor. Le cerem scuze cititorilor site-ului pentru duritatea verbală a imaginilor, dar erau necesare pentru ilustrarea articolului:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • George George
    Din ce în ce mai mult anumite programe de televiziune (şi nu numai) devin un mijloc anti-educaţional, dar şi o oglindă a mitocăniei unora dintre români. Divertismentul se reduce la vulgaritate şi o continuă "miştocăreală". Până şi unul dintre membrii Divertis dă de înţeles în ultimul număr "TV Mania" că standardele micului ecran au coborât şi că pentru tv ceea ce fac <> (să înţelegem că şi "Distractis"-ul pe care îl vedeam la TVR ??)
    Celor cărora le plac înjurăturile şi totul li se pare firesc le recomand ca măcar să le scrie corect, articolul
    http://diacritica.wordpress.com/2010/06/22/sa-injuram-corect/

    (comentariu precedent se poate şterge, a fost scris în grabă într-un spaţiu aglomerat şi zgomotos)
  • aidan aidan
    cheloo a injurat. cand l-am vazut in promo-uri am gandit ca e nasol sa injuri un concurent, dar cand am vazut si auzit ce a zis concurentul care parea cu etnobotanicele in nas l-am inteles pe cheloo. tupeist si impertinent concurentul ala!
  • George George
    Din ce în ce mai mult anumite programe de televiziune (şi nu numai) devin un mijloc antieducaţional, dar şi o oglindă a mitocăniei multora dintre români :( Divertismentul devine tot mai mult o batjocură continuă, până şi unul dintre membrii Divertis spune în ultima TV Mania că pentru standardele au coborât şi chiar şi la TVR merge un Divertis mai "fast-food" (Petrişor, ai e-mail-ul meu, chiar m-aş bucura să dialogăm într-un cadru public pe tema asta!)
    Celor care le plac înjurăturile şi totul li se pare firesc le recomand, ca măcar să le scrie corect, articolul
    http://diacritica.wordpress.com/2010/06/22/sa-injuram-corect/
  • Cezar Cezar
    Si niste comunisti, deduc din aceste apucaturi totalitariste.
  • Cezar Cezar
    Ce articol penibil. Vai de jurnalismul vostru. Sunteti niste curve virgine, niste ipocriti.
  • dan dan
    Show-ul asta este de fapt despre oameni paraleli cu muzica, care de cele mai multe ori parasesc scena X Factor injurati de Cheloo. Cam asta e reteta de succes al televiziunilor romanesti, daca nu e violenta vizuala atunci e musai sa fie violenta verbala.
  • gogu de la cazane gogu de la cazane
    interesanta iesire. aici spunea altceva: http://youtu.be/sJ1gUJYsdgw?t=3m5s (contine limbaj licentios) :)
  • alex alex
    Dar de "razbunarea" Pro pe Nicoleta Luciu nu spuneti nimic? doar au exploatat drama familiala a propriei vedete pt audienta la STIRI, un mizilic
  • ned32news ned32news
    Dragilor, dupa cum observ si dumneavoastra aveti o atitudine nu tocmai... fair-play. de ce? Ziceti de Cheloo pe doua treimi din articol si mai bagati pe ultima treime si de Vadim ca sa nu para ca sunteti impartiali. Hmmm... :)
  • Mircea Mircea
    Deci, da ! Am gasit sursa relelor din tara asta: injuratura !
  • nedumerit nedumerit
    ce naspa, ma, a injurat cheloo! sunt asa revoltat, ca nu va pot descrie in cuvinte.
  • Ionut Jifcu Ionut Jifcu
    ce mironosite sunteti! americanii cum zic fuck pe toate canalele! nu ti convine muta canalul! chiar ma uitam, app de vadim, ca dan diaconescu, cel care a otevizat televiziunile, blama iesirile tribunului si alte asemenea emisiuni. in ce tara traim, dar nici cu voi nu mi e teama!

Trimite un comentariu

sus