Skip to main content

27 noiembrie: 11.000 de persoane vor Discovery înapoi pe RCS&RDS. Campania "Urăşte", amendată cu 8.000 de lei

 

SEMNĂTURI PENTRU DISCOVERY PE RCS&RDS . Aproape 11.000 de oameni au semnat petiţia onlineVrem Discovery pe RCS&RDS”, în aproape trei zile de la lansarea acesteia vineri seara, scrie Wall-Street.ro. Petiţia a fost deschisă dupa ce operatorul de telecomunicaţii a scos mai multe canale Discovery din grila de satelit a companiei.

Publicitate

Decizia conducerii operatorului vine în contextul în care RCS&RDS a lansat de curând, două posturi proprii de documentare, Digi Life şi Digi World, iar în perioada următoare va fi lansat şi Digi Animal World.
Aproape 11.000 de oameni au semnat petiţia online „Vrem Discovery pe RCS&RDS”


AMENDĂ PENTRU CAMPANIA “URĂŞTE”. Campania "Urăşte!" iniţiată de compania farmaceutică Secom "constitutie faptă de discriminare", a decis ieri Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD), scrie HotNews.ro. Colegiul director al CNCD a anunţat printr-un comunicat remis HotNews.ro că "a aplicat sancţiunea amenzii contravenţionale în valoare de 8.000 lei". "Campania încalcă dreptul la demnitate a persoanelor cu dizabilităţi sau a celor cu afecţiuni psihice", informează Consiliul. Amendă de 8.000 lei pentru campania "Urăşte!" iniţiată de compania Secom. Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminarii: Campania "constitutie faptă de discriminare"


FACEBOOK, BLOCAT ÎN TADJIKISTAN. Guvernul Tadjikistanului a dispus luni blocarea reţelei de socializare Facebook "din motive tehnice", însă experţi din acest stat apreciază că această decizie este legată de critici tot mai numeroase la adresa regimului postate în reţea, scrie Mediafax.

"Nouă furnizori de acces la Internet din Tadjikistan au primit ordinul, printr-un SMS trimis luni dimineaţa de către Autoritatea de Reglementare pentru Telecomunicaţii, să blocheze accesul la reţeaua Facebook «din motive tehnice»", a declarat pentru AFP Asomudin Atoiev, preşedintele Asociaţiei tadjice a furnizorilor de acces la Internet.
Ţara în care accesul la Facebook a fost blocat


ANCHETĂ JURNALISTICĂ LA NIVEL MONDIAL. O anchetă la nivel mondial, realizată de cotidianul britanic The Guardian, în colaborare cu programul BBC1 ''Panorama'' şi ''International Consortium of Investigative Journalists'' (ICIJ) - o reţea globală de reporteri din peste 60 de ţări care colaborează la investigaţiile ce trec de graniţele naţionale- a descoperit o industrie offshore în plină expansiune, care lasă calea deschisă atât pentru evaziune fiscală cât şi pentru ascunderea de active, scrie DailyBusiness.ro, care citeazムAgerpres.

Gerard Ryle, directorul ICIJ, crede că proiectul global ICIJ, atunci când va fi finalizat anul viitor, va aduce la lumină un sistem financiar din umbră estimat că ascunde circulaţia în lume a trilioane de dolari. Guvernul britanic spune că astfel de abuzuri au fost descoperite cu mult timp în urmă, dar ancheta comună dezvăluie oamenii care se află în spatele companiilor anonime.
Ancheta The Guardian, BBC, ICIJ: Cine sunt proprietarii reali din industria “offshore”

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Abonatu' RCS Abonatu' RCS
    Ce atatea discutii: de luna viitoare imi caut alt furnizor de programe TV.
    Punct.
  • loco poco loco poco
    UAU!!! 3 milioane de uro? Si la cine merg banii aia ca nu prea ajung pe la angajatii care muncesc.... Lucrezi si in weekend-uri si faci si de serviciu de acasa pe lapt-top-ul tau personal si pe conexiunea ta la internet pe care trebuie sa o platesti integral ca nu ai nici o reducere (dar au reduceri cei din sindicatul MAI) fara sa vezi un ban in plus fata de cei ce nu e nevoie sa faca ore suplimentare. Calculatoare vechi de 6 ani ce se tarasc..... Ma bucur ca e pe locul 1 in top-ul companiilor cu capital romanesc....
  • Anonim Anonim
    Aceasta petiție nu poate fi valabilă si nici luată in considerare fiindcă oricine poate scrie petiție fie abonat Dolce fie angajat discovery
    Cine vrea discovery poate suna frumos la Rcs spunând ca dorește discovery, operatorul RCS îți va cere CNP pentru a verifica daca ești abonat RCS după care cererea ta va fi in bazele de date Rcs
  • bahmuteanca bahmuteanca
    sunt sigura ca foarte multi din astia 11.000 sau 15.000 cit s-or fi adunat pina acum NU sunt platitori de abonamente la RCS@RDS...
  • @anonim @anonim
    nu 11.000 ALEGE pentru 4 mil. dar nici RDS nu alege pt. mine. ne-au invadat cu zeci de posturi maghiare, pentru care ma indoiesc ca s-au adunat 11.000 de semnaturi. Oricum... o sa renunt fara prea multe remuscari la Digi Sport pentru pachetul Discovery. succes
  • Dragos Dragos
    @mad79:
    Te inseli....o buna parte dintre romani au deja televizoare LCD sau LED care pot receptiona pachetul digital (daca acestea au si DVB-C).
  • mad79 mad79
    @bahmuteanca
    tu nu ai de unde sa stii,dar pentru ca sa vezi programele Discovery,deja platesti separat.O data pentru ca sunt in pachetul extra,pachet ce se receptioneaza,doar cu receiver,pentru care mai platesti un abonament!
  • mad79 mad79
    am facut ieri un calcul simplis si am ajuns la concluzia ca RCS/RDS castiga in fiecare ;una de pe seama abonatilor sai ,eu am facut calculul la 3 milioane de abonati si un nivel al abonamentului de 40 de lei,aproximativ 24 de milioane de euro,pe luna!Pe ce se duc atatia bani,cand cu salariile angajatilor ;a o suma de 3 milioane de euro?
  • sfinx sfinx
    daca aveti orgoliu, si nu va lasati calcati in picioare imediat ar trebui sa reziliati orice abonament incheiat cu aceasta companie de 2 bani!
    eu am reziliat contractul inca din luna mai de cand au scos antenele
  • Bogdan Bogdan
    Ce grijulii sunt ei cu clientii. Pacat ca cei de la RCS nu se gandesc si sa scada abonamentele, ci doar cum sa ne mai jecmaneasca si cum sa ne traga-n piept. Prosti suntem ca platim!
  • bahmuteanca bahmuteanca
    sunt de acord cu propunerea rcs@rds, pachet separat de programe discovery, daca le doresti platesti mai mult cu 2 - 3 lei la abonament...
  • Anonim Anonim
    11.000 alege pentru 4.000.000 de abonați?
    Rcs: Grupul Discovery a refuzat propunerea noastră de a crea un pachet distinct, care să conţină toate canalele sale, la un tarif stabilit de Discovery.
    RCS vrea sa facă un pachet prin care cine vrea programele Discovery sa plătească sa zicem 13 lei pe luna din care 10 lei sa se ducă in contu Discovery dar Discovery nu dorește fiindcă știu ca nu se vor abona indeajuns pentru a atinge milioane de euro daca se va face acest pachet Discovery va face câteva zeci mii de euro pe luna iar ei vor taxa milioane de euro de la oameni care nu le urmăresc lor documentarele expirate.

Trimite un comentariu

sus