Skip to main content

Au simţul umorului. Francezii au lansat un canal dedicat sfârşitului lumii

 
Capturaţi ecranul complet 23.11.2012 092545.bmp
Capturaţi ecranul complet 23.11.2012 092545.bmp

Publicitate

SyFy, o divizie a NBC, a lansat în Franţa postul Sfârşitul lumii, care va difuza programe legate de apocalipsă până în ziua în care a fost prezis că va veni sfârşitul lumii, 21 decembrie, potrivit broadbandtvnews.com.

Ce programe va avea? Un canal dedicat sfârşitului lumii nu poate avea decât programe apocaliptice. Astfel, telespectatorii vor putea vedea filme precum Supravieţuitorii, Invazia, Războiul lumilor sau Armata celor 12 maimuţe. În plus, în fiecare vineri, canalul va difuza o emisiune magazin despre sfârşitul lumii.

Site-ul canalului a realizat şi o secţiune specială în care oricine îşi poate înscrie numele pentru a apărea în genericul de final.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • aidan aidan
    isteti si vor face audiente! de ce n-ar face si ai nostri? mese rotunde despre tot ce s-a scris si descoperit pana acum despre 21.12.2012. ca frecventele schumann nu-s inventie, polii magnetici se schimba frecvent, exista un proiect mountauk de ramai cu gura cascata, planetele s-au aliniat. e ceva de dezbatut! nu ca disparem, nici vorba! dar lucruri se intampla.

Trimite un comentariu

sus