Skip to main content

Cadou de 1 decembrie. Discovery Channel iese şi de pe cablul RCS&RDS

 

Publicitate

UPDATE. Pe anumite reţele, postul Discovery Channel a fost scos deja din grilă.

Postul Discovery Channel va ieşi şi din reţeaua de cablu RCS&RDS începând din 1 decembrie, potrivit reprezentanţilor companiei.

În locul Discovery Channel, cablistul va introduce postul BBC  Entertainment.

Oficialii companiei au mai declarat pentru paginademedia.ro că au solicitat CNA scoaterea din grila de programe a Discovery Channel şi introducerea programului BBC  Entertainment.

Mutarea vine la doar o săptămână după ce RCS&RDS a scos Discovery Channel din grila Digi. Pe 30 noiembrie, acordul de retransmisie al Discovery Channel urmează să expire, iar RCS&RDS a refuzat să-l mai prelungească.

„Compania noastră nu poate fi de acord să continue difuzarea canalelor Discovery, cu plata unor tarife de 3 ori mai mari decât cele pentru alte canale similare, pentru toţi abonaţii săi, în condiţiile în care cota medie de audienţă a canalelor Discovery este de aproximativ 1%”, au explicat, într-un comunicat, scoaterea Discovery Channel de pe Digi.

De cealaltă parte, oficialii Discovery Networks au precizat, vinerea trecută, că nu a cerut, în niciun moment al negocierilor, creşterea tarifelor pentru distribuţia canalelor Discovery.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cristian Leon Cristian Leon
    Nu este normal sa scoateti Discovery Channel din lista de programe! Eu platesc acelasi abonament ca si luna trecuta, acum cu un canal in minus. Sa va fie rusine. Vreau Discovery Channel inapo!!!!
  • vrem discovery inapoi vrem discovery inapoi
    va rugam vrem discovery inapoi
  • cip cip
    o zi nu conteaza. iar in romania contractul nu este considerat valoros. in rest nu conteaza cum castiga si cat rcs. aveti ce a ales lumea. n-am nimic cu rcs dar complicat estecum au intrat in piata.si cine a sapat stie ca sunt sefi. ca si upc
  • Sorin Sorin
    RCS introduce in locul Discovery 2 noi canale britanice : BBC Knowledge si BBC Entertainment
  • vlad vlad
    de ce sa dubleze documentarele in loc sa le titreze? esti fanul lui socaciu? daca te-ai fi uitat la discovery de ani buni incoace si ai fi cunoscut personajele, ai fi realizat ca o parte din farmecul documentarelor si emisiunilor lor e dat si de vocea originala a realizatorilor, care au o anumita intonatie, un timbru vocal distinct, exprima niste emotii, folosesc anumite expresii care in limba romana n-ar avea sens. dar nah, tu zici ca "nu ma atragea programele discovery" si inteleg de ce, pentru ca tu ai mult mai multe de vazut pe taraf; poti sa stai linistit, cel putin pana cand isi face rds-ul "digimanele" si ti-l scoate si pe ala.
  • Razvan Razvan
    @JustMe Ai dreptate.Cam de aste am plecat si eu de la UPC.Tot cresteau tarifele dar programe nu prea mai bagau.Internetul era foarte scump si devenisera foarte aroganti.Dupa ce au plecat multi la RDS sa vedeti cum si-au schimbat atitudinea, au bagat pachete atractive si atitudinea s-a schimbat.
    Tocmai acum cateva minute am primit mesaj pe telefon cum ca de la 1 Discovery si Animal Planet se vor inlocui cu BBC Entertainment si Digi AnimalWorld.Cred ca renunt cu totul la ei si trec pe UPC.E clar ca vor sa scoata posturile concurente si sa-si puna programele lor.In 2 ani probabil ca la asta se va ajunge.Si daca isi pierd o mare parte din abonati sa vedeti cum se vor ruga si vor accepta tarifele Discovery pentru a mai recastiga clienti.Si apropo,posturile lor de sport se pot vedea si pe internet asa ca nu cred ca-i un impediment asa de mare in a renunta la ei.
  • adrian 4 adrian 4
    adevarul ca se si uita romanii la discovery ..au niste audiente incredibile mai ceva ca antena 1 si pro tv , dar pe unii dintre noi ii apuca ipocrizia asa deodata ,foarte multi din cei care sunt acum revoltati nu au urmarit in viata lor un documentar intreg la acel post dar acum sunt nervosi doar ca sa fie in randul lumii...nu va convine schimbati operatorul de cablu si la revedere ce atatea jigniri si campanii murdare la adresa unor care au o afacere si care o gestioneaza cum cred ei ca este mai bine
  • Prigoana Prigoana
    da' tu esti. dublu sau chiar triplu. ce sa-i faci, asa e cu materialul genetic prost.
  • Prigoana Prigoana
    crede rds ca a inventat apa calda: pe termen scurt castigati, pe termen lung nu. sper sa vina mustaciosul de la pro si atunci sa vedem ce mai scoateti - pai voi credeti ca ala vine sa lucreze pe 2000 de euro? si ca vine cu tot ce a facut la pro. nu taticule, vine singur si mai ia 3-4 oameni dupa el. voi nu aveti banii care i-au bagat in pro, sau mai ciorditi un pic la contabilitate? ca doar nu e prima oara cand faceti asa ceva. nici judo-ul nu va mai scapa acum. de la rachete o sa vi se traga- si nu alea de Craciun. draga Cristi sper ca te platesc bine- sau esti doar un onanel de la online platit cu 2500 de lei?
  • blankpage27 blankpage27
    Au incercat si "antenele" si nu le-a iesit. Ar fi trebuit sa fie o lectie pentru Discovery. Nu toti romanii sunt prosti si li se poate pune pumnul in gura. Ma bucur sa vad ca cineva a avut curajul sa spuna NU gigantilor media.
  • magiun magiun
    exista viata si dupa discovery
  • Tony Tony
    Felicit introducerea History Channel
    Nu am receiver fiindcă nu ma atragea cu nimic programele discovery care își bat joc in ultimu hal de romani, dau numai documentare vechi, nu dublează documentarele....
  • Nick Nick
    Au iesit de ieri de pe cablu, Discovery Channel, TLC si Discovery Science.
  • cristi cristi
    cum vam mai zis acu 3/4 zile e doar inceputu !!!!! vine luna cadourilor si un an nou plin de surprize si impliniri pt rds. ha ha ha bafta fratilor ........
  • JustMe JustMe
    Rusine ma! Pentru politici din astea am plecat din alta retea la RDS si i-am laudat peste tot in ultimii ani pentru TV si internet. Iata ca incepe sa-mi iasa pe ochi. Rusine ma!

Trimite un comentariu

sus