Skip to main content

FOTO. Mircea Badea şi Oreste, pozaţi de Mircea Radu în expoziţia Eu citesc. Dar Tu?

 

Publicitate

Sergiu Nicolaescu, Eugenia Vodă, Cristian ŢopescuMircea Badea şi Oreste sunt câteva dintre vedetele fotografiate de o altă vedetă, Mircea Radu, în expoziţia Eu citesc. Dar tu?

Mircea Radu, despre ideea proiectului Eu citesc. Dar tu?

"Mi-a venit pe aleile Parcului Herăstrău. Nimeni din cei aflaţi pe bănci - şi erau destui, căci era ora prânzului - nu avea o carte în mâini. Nimeni nu citea... I-am întâlnit pe prietenii mei Dinu Lazăr şi Vlad Epstein, le-am spus asta şi am convenit că trebuie făcut ceva pentru a schimba această stare de lucruri."

Aşa s-a născut proiectul “Eu citesc. Dar tu?” în care personalităţi, oameni notorii, vedete iubite fac acelaşi lucru: citesc."

Paginademedia.ro vă prezintă fotografiile din ciclul Eu citesc. Dar tu? realizate de Mircea Radu şi expuse la Târgul de carte Gaudeamus:

Mircea Radu nu este la prima "ieşire" fotografică. În februarie 2011, mai multe fotografii realizate de el unor vedete precum Andreea Esca, Horia Brenciu, Robert Turcescu sau Dan Puric s-au vândut într-o licitaţie caritabilă pentru 9.000 de euro. Vedeţi fotografiile, pe Paginademedia.ro, AICI.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • matei_a matei_a
    pai Mircea Radu e o legenda vie a fotografiei romanesti, un expert, care nu e la prima expozitie de succes. a si avut profesor, si mare admirator, o alta legenda vie cu nume biblic. ca sa nu fie subestimat a si bagat mult peste $10k in echipament.
    intr-o lume putin mai ireala decat cea din .ro, Mircea Bre ar afla ca nivelul lui e al unui elev de generala care a descoperit instagram. aici insa e un mare talent, recunoscut si apreciat de alti "mari" fotografi romani si de asemenea de multe "vedete" care tremura sa fie imortalizate de el.
  • aidan aidan
    ei, cum? citeste pe prompter doua zile pe saptamana si atunci zice junta in loc de hunta ca dupa 20 de ani n-a aflat ca j-ul de la junta se citeste h. dar este foarte destept si i se trece cu vederea. este printre fruntasii televiziunii romane. el si marina almasan. si directorul de personal enea, ala de i-a angajat si pe cei 600 ai lui lazescu(unul pe zi) si pe cei ai lui saftoiu. in ultimii doi ani au plecat din tvr vreo 300-400 de pensionari si oameni tineri satui de salarii mici si mizerii la serviciu. puteam fi cu atatia mai putini daca nu-si indesa politicul pilele in tvr. tvr este deja, procentual, mai politica decat era pe vremea impuscatului! si cica e apolitica!
  • geo geo
    Mi-as dori sa critice aceste fotografii un fotograf profesionist, eu, cel putin, cosider ca sunt prost facute (incadrare, compozitie etc), doar una mi se pare ok, cea cu dna doctor.
  • OBSERVATOR MEDIA @ TV OBSERVATOR MEDIA @ TV
    Este imperios necesar sa ne dam seama ca mircea radu citeste variantele cu poze.Mircea Badea a suferit rau in perioada cu chibriturile si de aceea a devenit cel mai pe fata pupincurist posibil.Nu mai are demnitatea minima umana pentru a-si opri tuguiatul buzelor cand vede un c_r cunoscut.El, pentru a recupera toata pierderea ar fi in stare sa-si traga toata familia in spoturi de publicitate.In afara de datul din gura s-ar putea sa mai stie sa faca ceva, poate chiar poze!
  • rares rares
    :)))))))
  • frodo frodo
    Bravo, Mircea Badea!
  • Danciu Gheorghe Danciu Gheorghe
    semn de carte, esti doar un semn! du-te-n boscheti cu cartea in mana si nu mai iesi d-acolo :)))
  • Alergie la boi Alergie la boi
    Eu un dansator foarte talentat cu spectacole extraordinar de frumoase. E oricum mai mare vedeta decat mircea badea.
  • Sorin Sorin
    Subiectul s-a comentat doar că la fiecare replică se aşteaptă aprobarea administratorului.
  • Parerea mea Parerea mea
    genial ar fi fost daca in mainile lui Mircea Badea se afla "Praxologia afacerilor" a profesorului economist de renume mondial , Dr. Dan Voiculescu( Editura Intact,1996), iar masajul de stimulare i-l facea Gadea, cu mainile inclestate in jurul beregatei, ca sa-l controleze daca ii trece cumva prin minte sa sara fo' pagina:))
  • mariana mariana
    vedete! ce mascariciul de badea e cumva "poiet"? eu am crezut ca acest ratat al vietii are rolul de pupicurist si lingaul lui felix1.
  • ana ana
    Daca mareste imaginea, sigur e pe WC!!
  • Mircelus Radu Mircelus Radu
    Da, e poetul noptii de decemvrie si il cheama Vasile, nu Dan!
  • Traian Traian
    Vedete ?!? Alex Mazilu cine mai e ?!?
  • Sorin Sorin
    Neinspirată ultima poză. Care Voiculescu? Oare ne trimite Mircea mesaje subliminale?

Trimite un comentariu

sus