Skip to main content

Gafă la lansarea Megamax: Corina în ținută sexy cântând cu copiii „Dragostea se face-n minim doi”

 

Publicitate

Nepotrivire la lansarea unui post pentru copii, Megamax. Corina, într-o ținută sexy, a ținut aseară un recital nu prea în ton cu publicul țintă al canalului lansat de Chello Central.

Momentul culminant a fost când Corina a și invitat câțiva dintre cei mici pe scenă pentru a-i distra. Iar din repertoriul cântăreței nu au lipsit melodiile A ta (care a avut și bis!), dar și melodia lui Alex Velea, „Minim doi”.

Mai mult, vedeta a și „interacționat” cu publicul. Unul dintre băiețeii de pe scenă a fredonat versuri precum „Dragostea se face-n minim doi” sau „Hai, Corina, hai/ Să-ți arăt casa mea din Hawai”.

Din fericire, copiii nu au fost puși să cânte și versurile: „Învață s-o-nțelegi, învață s-o asculți/ Și dă-ți silința boy, în caz că vrei s-o...
Faci fericită, să se simtă iubită...”

Melodiile au fost acompaniate, bineînțeles, de dansul lasciv al Corinei.

 

La evenimentul de lansare din Hard Rock au fost, însă, puțini copii care să se bucure de Corina: aproximativ zece, cu vârste între 3 ani și 10-12 ani.

Postul Megamax a început să emită pe cablu din 19 noiembrie, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • nu ma pot abtine sa nu va povestesc ceva. 2 amici discuta intre ei: mai nene, spune unul, eu nu mai inteleg nimic: adolescentele se imbraca precum curvele si curvele se imbraca precum scolaritele!
  pai, zice celalalt, si care e problema?
  mai draga, zice primul, eu nu stiu cu ce sa ma duc la ele: cu bani sau cu bomboane?!
 • eu vad copii acolo. deci e cu copii si imbracamintea e consacrata in istoria vestimentatiei ca fiind de moulin rouge. corina canta bine, nu e grasa, pozele o fac sa para, dar nu se potrivesc nici textul nici vestimentatia. punct. autorul are dreptate. si la o lansare pentru vedete porno ce aduci? pe scufita rosie si alba ca zapada?
 • PS pentru domnisoara Bunea: in Hard Rock Cafe, din cate stiu eu, se fumeaza. Acesta e un motiv in plus de a arunca raspunderea exclusiv in carca parintilor. Citind articolul si comentariile, trag concluzia ca ori nu ati participat, ori ati participat si nu ati inteles nimic.
 • @iulia bunea - Probabil nu aveti copii, domnisoara Bunea. La ora 21.00, scrie in orice carte de "parenting", copii trebuie sa fie in pat. De aici a plecat si scandalizarea dumneavoastra adresata eronat organizatorilor. Vinovati sunt parintii care erau cu copiii la Hard Rock Cafe la acea ora.

  Materialul acesta trebuie scos, domnule Obae. Ignoranta jurnalistei Iulia Bunea aduce grave deservicii unei companii si cred ca dumneaei sau publicatia dumneavoastra online ar trebui sa prezinte scuze.
 • cred ca se exagereaza :) evenimentul de lansare era dedicat presei. chiar daca noul canal tv este dedicat copiilor, lansarea nu a fost pt ei. evenimentul nu a avut loc intr-un loc de joaca sau la palatul copiilor.
 • poate nu ar fi rau sa spui ca publicul tinta al evenimentului de lansare Megamax au fost cablistii si publicitarii, nu copiii. Desfasuratorul evenimentului a fost cunoscut de dinainte de eveniment si putea fi cu usurinta dedus, dat fiind faptul ca evenimentul s-a desfasurat in barul Hard Rock, dupa ora 20 (corina a cantat dupa 22). faptul ca exista parinti romani idioti si foarte obisnuiti sa isi poarte plozii cu ei prin baruri la mizeul noptii, nu cred ca e o surpriza pentru nimeni. sigur, la intrarea la eveniment trebuia sa nu fie primiti cu plozii, dar cine ar fi riscat un scandal....
 • Tare sau ce....poate dupa putin timp vor sa il transforme in canal erotic, mai stiti?
  @vlad-> Daca si Corina e pufoasa inseamna ca modelele schelet ce se plimba pe majoritatea catwalkurilor sunt right up your alley. Acum nu judec. Fiecare cu gusturile lui:D

Trimite un comentariu