Skip to main content

Gafă la lansarea Megamax: Corina în ţinută sexy cântând cu copiii „Dragostea se face-n minim doi”

 
corina 2
corina 2

Publicitate

Nepotrivire la lansarea unui post pentru copii, Megamax. Corina, într-o ţinută sexy, a ţinut aseară un recital nu prea în ton cu publicul ţintă al canalului lansat de Chello Central.

Momentul culminant a fost când Corina a şi invitat câţiva dintre cei mici pe scenă pentru a-i distra. Iar din repertoriul cântăreţei nu au lipsit melodiile A ta (care a avut şi bis!), dar şi melodia lui Alex Velea, „Minim doi”.

Mai mult, vedeta a şi „interacţionat” cu publicul. Unul dintre băieţeii de pe scenă a fredonat versuri precum „Dragostea se face-n minim doi” sau „Hai, Corina, hai/ Să-ţi arăt casa mea din Hawai”.

Din fericire, copiii nu au fost puşi să cânte şi versurile: „Învaţă s-o-nţelegi, învaţă s-o asculţi/ Şi dă-ţi silinţa boy, în caz că vrei s-o...
Faci fericită, să se simtă iubită...”

Melodiile au fost acompaniate, bineînţeles, de dansul lasciv al Corinei.

La evenimentul de lansare din Hard Rock au fost, însă, puţini copii care să se bucure de Corina: aproximativ zece, cu vârste între 3 ani şi 10-12 ani.

Postul Megamax a început să emită pe cablu din 19 noiembrie, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    interesanta stire...da ceva despre avertismentele date ieri de cna televiziunilor ptr campania electorala, mai ales cea de la otv, nu aveti!?
  • vlad vlad
    moaa, ce pufoasă e... :)))

Trimite un comentariu

sus