Skip to main content

Insolvenţa Adevărul Holding, amânată pentru vineri. Şi BCR cere insolvenţa firmei pentru o datorie de aproape 7 milioane de euro

 

Publicitate

Procesul prin care Adevărul Hoding şi-a cerut insolvenţa a fost amânat pentru vineri. Unul dintre motive: între timp, şi Banca Comercială Română cere insolvenţa holdingului cumpărat de Cristi Burci de la Dinu Patriciu.

BCR cere insolvenţa Adevărul Holding pentru o datorie de aproape şapte milioane de euro (adică 29,3 milioane de lei).

În afară de BCR, o altă companie a solicitat insolvenţa Adevărul Holding, pentru o datorie de aproape opt milioane de euro (35 de milioane de lei). Firma se numeşte Elida Media şi a preluat mai multe creanţe ale Adevărul.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ex-advertiser ex-advertiser
    iqads?
  • fost sclav la Prima TV fost sclav la Prima TV
    Razvan Enache suna prea bine pentru a nu fi unul dintre cei care conduceau Prima Tv cand patron era Burci! A fost o vreme sotul Letitiei Beraru (actualmente nevasta lui Dinu Pescariu), cititoare de prompter pe la Prima Sport, cu care are si un copil. Daca e vorba de el, Tipul e sclavul lui Burci, se stie, iar combinatia e o manevra!
  • cristi cristi
    chiar a crezut cineva ca Burci va plati datoriile Adevarul? doar nu era atat de fraier,si inca ceva : cand pui un "carnatar" venit de la "tutun" sa conduca un trust de presa....ma intreb cata minte a avut Patriciu sa mearga pe mana lui Imre.
  • Irissa Irissa
    of of, oamenii astia chiar ne prostesc? Enache misca-ti funduletul de la Monaco si ocupa-te de adunarea gunoiului sub pres.
  • previzibil previzibil
    Pai s-au purtat negocieri cu multi creditori (probabil toti care s-au prezentat la discutii) si li s-a promis o plata esalonata a unei mici fractii din datoria initiala, cam 20 centi la un euro, si aia platiti esalonat spre calendele grecesti. Probabil cine a fost de acord, o fi semnat cu aceasta firma ”Elida Media”, cesiunea de creanta. In acest fel CB a realizat doua lururi dintr-un foc: 1) si cel mai important : controleaza masa credala - creditorul cel mai mare dicteaza, ceilalti trebuie sa accepte si 2) multi creditori nu se mai inscriu la masa credala/ nu mai cer insolventa, avand o intelegere in afara ei. Acum depinde daca ceilalti creditori gasesc si ei o solutie. O solutie ar fi sa se reuneasca si ei intr-o entitate, mai mare decat Elida Media si sa devina ei principalul creditor. Dar e complicat, ar trebui sa se cunoasca intre ei, sa aiba canale de comunicare etc, etc, nu ca CB care a avut totul pregatit.
  • adevarul adevarul
    Are un singur angajat si este al sotului contabilei lui BUrci!
  • un sclav un sclav
    Cifrele pe care le au de recuperat cei care cer insolventa arata cat de buni manageri au fost cei care au condus AH. Iar Burci se face ca nu vede!...
  • reporter reporter
    Opt milioane de euro (35 de milioane de lei). Firma se numește Elida Media... are un singur angajat = ENACHE RAZVAN
    La un profit anunțat de 61.785 de lei, cum a preluat mai multe creanțe ale Adevărul?
  • ps ps
    Cel mai bun ziar s-ar putea face cu profesori pensionari, ingineri someri si studenti de elita.
    Nu este nevoie de niciun fel de mercenar (manager sau angajat).
    Si ziarul poate fi facut fara logo scris cu litere volumetrice, precum cel din imagine.
    E nevoie de inteligenta inalta si de pasiune (concomitent).
    Ceea ce a lipsit la Adevarul.
    Si mai trebuie un lider genial (si cu pasiune)
    Atat Cornete cat si Imre sunt foarte departe de a corespunde descrierii.
    Se poate lucra cu calculatoare la mana a doua, intr-o hala dintr-o fabrica, cu ciment pe jos, cu biciclete de serviciu si cu salarii mici.
    Exista in Romania foarte multi oameni cu adevarat valorosi care pot invata "ziarismul" in maximum 7 zile si pot performa mult mai bine decat Cartianu.

Trimite un comentariu

sus