Skip to main content

Money.ro TV, pe toate reţelele de cablu înainte de meciul Bute – Grachev

 

Publicitate

Noul post Money.ro TV se va vedea, de mâine, vineri, 2 noiembrie, pe toţi operatorii de televiziune prin cablu, după cum a declarat pentru paginademedia.ro Mihai Tatulici, manager de proiect.

Reţelele care vor transmite noul post de televiziune, deţinut de Sorin Freciu, se numără, printre altele, UPC şi RCS&RDS.

Într-o primă fază, Money.ro TV apare ca preluare pe frecvenţele Giga TV. Ulterior, de anul viitor, postul Giga TV va fi relansat într-o nouă formulă. Noua televiziune, ce va înlocui Giga TV va fi dezvoltată tot de echipa Money.ro TV, condusă de Mihai Tatulici.

Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat, pe 11 octombrie, solicitarea firmei Media Advertising & Sales (deţinută de Sorin Freciu în proporţie de 95%) de a modifica licenţa generalistă  pe care o deţinea deja într-una cu profil de news şi economic sub numele Money.ro TV, după cum paginademedia.ro a anunţat AICI.

Money.ro TV, care are drept slogan „Păzitorul banului public”, are drept obiectiv controlul banului de stat. „Statul este cel mai mare investitor. Această televiziune va analiza cheltuirea banului public protejând cetăţeanul de abuzurile care se fac”, a declarat Mihai Tatulici în cadrul şedinţei CNA din 11 octombrie.
Intrarea Money.ro TV pe toate companiile de cablu şi DTH are loc cu doar două zile înainte de meciul Bute – Grachev, ce va fi difuzat de postul de televiziune duminică de la ora 04.00, după cum paginademedia.ro a anunţat AICI. Meciul va putea fi văzut şi la Dolce Sport.
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • irinel irinel
    Money.ro tv,o moarte sigura .Falimemtul.Uni prezentatori se pregatesc de plecare si de actionarea in instanta a postului pentru restantele salariale
  • andrei andrei
    iar vorbesti ca primaru'. vorbeste doar pentru tine. TU astepti, ce naiba astepti. vai de tine................
  • mosh teaca mosh teaca
    ok,acum asteptam de la sursa primara de intelepciune amanunte despre al doilea post care va inlocui giga in ianuarie..:)))))))))))
    am citat - ca sa nu va mai obositi...
  • andrei andrei
    felicitari, ma bucur ca nu mai intri in dialog. asta era si scopul.
  • mosh teaca mosh teaca
    bai andrei,tu te tii de saitul asta ca buldogul de piciorul unui scaun...in nestire :)))
    esti pe dinafara total,nu spui nimic si esti gazduit cu drag ca sa injuri.refuz dialogul cu tine pt ca esti penibil.nu pentru creiere odihnite ca al tau vorbim aici. tine-te de piciorul scaunului in continuare..
    efectiv nu contezi :)))
  • andrei andrei
    mai acesta, nu ma lovesti nicaieri, nu ma "atinge" nimic din ceea ce indrugi tu acolo. pe cine crezi tu ca intereseaza continutul unui contract, cum crezi tu, fraier ce esti, ca cineva te poate crede . ti am mai spus, discuta despre programe, despre calitatea imaginii, despre lucruri normale, nu crea senzatia ca esti "parte" din aceste intelegeri, ca esti chiar actionar al unei parti, ca nu esti, esti vai de tine!!!
  • mosh teaca mosh teaca
    :)))))))

    mai,acesta de jigneste permanent nesanctionat de gazda (probabil sunteti prieteni si de aceea ai voie la insulte in loc de argumente)
    eu nu-mi "imaginez .eu stiu. si vorbesc doar in cunostinta de cauza.
    nu sunt "luminat" si nu-mi "vin idei" ci sunt informat. (ceea ce am afirmat se poate verifica suta la suta).

    daca adevarul doare asa de tare ,de ce te tot expui sa te lovesc la operatie??? :)))))))))))))
  • andrei andrei
    mosh teaca, iar vorbesti mult, prost si fara rost. de unde stii tu ce programe se fac pe giga si ce programe pe money?? cum ai putea crede tu ca esti atat de inteligent, luminat sa crezi ca doar tie iti vin aceste idei? ma intreb, oare cat poti fi de prost??? poti comenta la calitatea emisiunilor, da, la calitatea imaginii, da, dar tu esti atat de ...............incat te bagi unde habar nu ai.
  • mosh teaca mosh teaca
    lucrul amestecat -corect spus - include si un nivel de audienta la care money s-a angajat.si mai include si intrarea pe cabluri prin acest intermediar -ca asta a devenit giga : un furmizor secundar. giga-money ar putea pierde cel putin o licenta pe cablu . ar mai fi CNA-ul care trebuie sa se pronunte in chestiunea lipsei programelor proprii gigatv (referitor la preluarea altui program timp de 24 de ore).si ca sa nu mai vina nici un aiurit sa acuze :acestea sunt subiectele/obiectele ,cum vreti , a doua reclamatii .ei? aveam dreptate ca circul abia incepe? :))
  • burningsnowflake burningsnowflake
    Au facut-o deja. Daca SOF sau Apostol nu v-au sustinut inseamna ca moneda s-a batut pe spinarea voastra...si a celor de la Giga.
    Pana una alta in eter se difuzeaza GigaTV iar audientele sunt masurate tot pe Giga desi continutul publicitar este al Money-ului....
    Lucru' amestecat, miroase a rahat!
    Nu conteaza, tot zero este audienta.
  • Sefa Sefa
    lucrez acolo.la money.ro tv.e jenant tot ceea ce se intampla in redactia de stiri ,in regie,in platourile de filmare.Tatulici are o gasca venita odata cu el din Realitatea,gasca care va prelua controlul cat de curand,daca nu a facut-o deja.Oamenii vechi nu sunt vazuti f.bine,sunt considerati depasiti.Moga e in continuare penibila,frustrata si din ce in ce mai absenta intelectual.in rest acelasi Apostol fustangiu,oameni angajati "pe bune" etc.sa auzim de bine.
  • trud trud
    Domnu' Obae imi dati si mie un raspuns, va rog....Sau sa consider ca si tacerea e un raspuns?
  • claudio caniggia claudio caniggia
    Arata mult mai bine Money.ro decat Giga... Incomparabil! Nu m-am lamurit daca e slab sau nu continutul, dar totusi sunt niste jurnalisti buni in echipa Money... cred ca vor face treaba buna!
  • andrei andrei
    ai grave probleme, crede ma. traiesti intr o lume paralela, conspirativa si plina de conflicte. iti urez multa liniste si incearca sa-ti iei pastilele la timp. nu e de nasul tau, nu e de nasul nostru ce fac cei superiori noua. e bine sa ne vedem de job urile noastre si sa ne vedem lungul nasului. stiu ca nu intelegi ceea ce am spus eu acum, nu-i nimic, cand vei fi mare vei intelege.
  • mosh teaca mosh teaca
    uite,te las cu obae la joaca...numai voi.
    SIGUR ca m-a interesat un post in care eu ma adresez mereu cu "dom tatulici" sau "domnu' mihai" si tu, andrei :))))...raspunzi permanent
    :))))))
    cum naiba sa nu ne amuzam ??? ceea ce va dorim si voua.
    PS am CITAT din contractul de asociere - tinta de audienta exista :) dar il prostiti voi pe moldovean cumva,nu ? ..;)

Trimite un comentariu

sus