Skip to main content

Parada programelor de 1 Decembrie. Ce emisiuni pregătesc TVR, Pro TV, Antena 1 şi Money.ro

 

Publicitate

Postul public de televiiune, Pro TV, Antena 1 şi Money.ro s-au pregătit de 1 Decembrie cu programe speciale. TVR 1 vine cu o ediţie specială, în trei părţi, a emisiunii Ne vedem la TVR, unde vor fi invitaţi românii care au făcut lucruri deosebite. Pro TV face un MasterChef cu vedete, Arca lui Măruţă şi Vocea României cu melodii româneşti.

Antena 1 va difuza o ediţie specială prezentată de Răzvan şi Dani, dar şi finala Te cunosc de undeva, cu un invitat, venit de peste ocean: Julio Iglesias Jr.

Paginademedia.ro face o trecere în revistă a emisiunilor speciale realizate de televiziuni de  Ziua Românilor.

 MasterChef cu vedete, la Pro TV, Arca lui Măruţă şi Vocea României cu cântece româneşti

Pro TV  pregăteşte o serie de ediţii speciale, reunite sub numele ProTv e al tau!, ce va fi difuzată începând cu ora 13.30 şi îi va avea prezentatori pe Smiley şi pe Pavel Bartos. Show-ul va aduce laolaltă talente din show-urile “MasterChef”, “Dansez pentru tine”, “Românii au talent” sau “Vocea României”.

Olivia Steer, Dana Rogoz, Amalia Enache, Iulia Vantur, Laura Cosoi, Razvan Fodor, Octavian Strunila sunt doar o parte dintre cei 16 care vor gati pentru a fi judecati de catre jurati de la “MasterChef”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Cătălin Scărlătescu.

De la 17.30, “Happy Hour” va avea o ediţie specială. Arca lui Maruţă îi va strânge pe Romanii extraordinari: sportivii Gabi Szabo, Roxana Cocos si Elisabeta Lipa, artistii Andra, Marius Mihalache si Laura Lavric, designerul Alexandru Ciucu si romanul adoptat recent de tara noastra, Wilmark. 

Seara, la 20.30, postul de telviziune va avea o ediţie specială a show-ului Vocea României. Concurenţii vor cânta o variantă specială a Imnului Naţional şi se vor confrunta în melodii româneşti. În plus jurata Loredana Groza va urca pe scenă pentru un duet cu Cristi Minculescu, iar Horia Brenciu va cânta alături de Monica Anghel. În această ediţie specială este invitată şi Andra.

Seara de 1 decembrie se incheie la miezul noptii cu Fantoma de la Operă. 


Duminica, 2 decembrie, Pro TV continuă petrecerea. Postul de televiziune va prezenta culisele serialului Pariu cu viaţa, îtr-o producţie specială: Generatia Lala. De la serial la fenomen. Apropo TV din această duminică îl are invitat special pe Andrei Pleşu.

Duminică, de la 20.30,  Bruce Willis va juca în comedia de acţiune Red, alături de John Malkovich şi Morgan Freeman. De la 23.00, ProTv difuzează thriller-ul “Îngropat de viu”.

Antena 1: CiobăNeaţa cu Răzvan şi Dani. Julio Iglesias Jr, la Te cunosc de undeva

Ziua României începe de dimineaţă la Antena 1. După Observatorul matinal, postul de televiziune difuzează Pisicile aristocrate, până la începerea tradiţionalei parade militare.
Răzvan şi Dani pregătesc CiobãNeatza!, de la ora 12.15. Echipa matinalului a transformat platoul emisiunii dupã scenariul baladei Mioriţa. Rãzvan, Dani şi Cãtãlin Oprişan îmbracã straiele vestiţilor baci şi reinterpreteazã balada în stilul lor.

Simona Gherghe va fi prezentă pe post cu o ediţie specială a emisiunii Acces direct (15.30), ce va avea o competiţie inedită: Moldova, Muntenia şi Banatul şi Ardealul se întrec în faţa unui juriu format din Niculina Stoican, Nae şi Vasile şi Florin Maxineanu. Cãpitanii celor trei echipe sunt Ricã Rãducanu (Moldova), Dan Capatos (Muntenia) şi Iuliana Luciu (Banat şi Ardeal).

Observatorul orei 19,00 va fi prezentat, de ziua tuturor romanilor, de Andreea Berecleanu, fiind urmat de Familiada, iar, de la 20,30, are loc finala Te cunosc de undeva. Jorge, Lora, Adrian Enache şi Maria Buză luptă, de 1 decembrie pentru titlul de câştigător şi pentru cei 15.000 de euro ce vor fi donaţi unei cauze sociale.

Special la marea finală de pe 1 Decembrie este şi invitatul ediţiei: Julio Iglesias Jr.

TVR, ediţie specială cu cei mai de ispravă români

De la 15.30 începe o ediţie maraton Ne vedem la TVR, cu Marina Almăşan, transmisă simultan şi la TVR Internaţional, structurată în trei părţi (15.30 – partea I; 16.40 – partea a II-a; 21.10 – partea a III-a).

Campioni olimpici şi mondiali, artişti, laureaţi ai unor festivaluri internaţionale, designeri de renume mondial, inventatori medaliaţi cu aur la saloanele internaţionale de inventică, elevi olimpici la diferite materii, câştigătorii concursului Doodle 4 Google, bucătari campioni, români deţinatori de recorduri de „Guiness Book” vor fi la TVR.

Elisabeta Lipă, campionul paralimpic Eduard Carol Novac (medaliat cu aur la proba de ciclism, în cadrul Jocurilor Paralimpice Londra 2012), Sandra Izbaşa, Alin Moldoveanu (medaliat cu aur la Olimpiada de la Londra, proba de tir) sunt câţiva dintre sportivii care au ales să sărbătorească Ziua Naţională la TVR 1.

Actriţele Corina Stratan şi Cristina Flutur (premiul pentru cea mai bună interpretare feminină, în filmul lui Cristian Mungiu „După dealuri”, la Festivalul de la Cannes), Adelin Petrişor (ale cărui fotografii din Coreea de Nord au impresionat juriul la categoria „Editorial Non-Pro” de la concursul International Photography Awards din Statele Unite) sau Mircea Cărtărescu (laureat de curând cu Premiul Internaţional pentru Literatură, la Berlin) fac parte, de asemenea, dintre invitaţii Marinei Almăşan la ediţia aniversară Ne vedem la TVR.

Money.ro serbează Ziua Româniilor

Ziua Românilor devine Ziua Româniilor la Money.ro, iar, după Parada Militară din Bucureşti, pe parcursul întregii zile de sâmbătă, moderatorii staţiei TV şi invitaţi de marcă vor dezbate principalele momente ale fiecărui an din 1990 încoace. Telespectatorii vor vedea 23 de Românii într-o singură zi.

Seara, de la ora 19, Money.ro a programat o sinteză-live a celor 23 de Românii realizată de Mihai Tatulici, Ionel Dancă, Dan Suciu,  Daniel Apostol şi Radu Soviani.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Claudio Caniggia Claudio Caniggia
    Anca Florea care se si pricepe la televiziune :))))) mai ales la aspectele tehnice :))))
  • andrei andrei
    Observatorule...................semeni cu anca florea...............izbitor de tare, cum asa???
  • Pentru Gogu si Gica(care sunt una si aceeasi persoana disperata)Nu ma uit la moneyul asta clonat.Trebuia sa-mi dau seama ca o copie, cat ar fi ea de copie, tot copie ramane:-).Dar am fost curios si m-am repliat rapid cand am vazut imaginea, cand am auzit ce sunet infect si ce ambient neprietenos.Nu exista cineva care sa verifice toate acestea se pare.Se lucreaza ca-n spatele blocului cu tehnica de capatat.Unde sunt emisiunile pentru care s-a facut promo?Sau poate acele spoturi au fost bagate de femeia de serviciu.Asa ne dam seama ca exista o femeie de serviciu, ca altfel nu prea.Curiosii pot verifica mizeria asta de clona.Nu m-ai dat pe spate absolut deloc cu pararea asta pe fuga.Money astia sunt in cautare de fraieri carora sa le ia banii fara sa ofere minima calitate a emisiunii, daca tot spunem lucrurilor pe nume.Tatulici este magician in a lua si a nu da.Realitatea si-a dat seama ultima de asta
  • Gogu PintenogLu Gogu PintenogLu
    Observatorule, nu ti-a zis nimeni că vizionarea programelor Money.ro NU ESTE obligatorie? Vaaaaai, ce oameni răi! Hai, ia-te de mână, ieși din casă, bea o bere și demonstrează-ți că poți să ai o viață și fără să-i înjuri pe alții pe net. Știm că poți!

    Cu rămășițe de compasiune,
    Frații Petraeus
  • Gica Gica
    Observatorul, pare a fi unul din frustratii care nu au avut loc acolo sau care vad cum unii cu nume mai mare scad in rating si fac programe despre care nu se poate vorbi. Sau nu de bine. Niste frustrati.
  • Aparitia money.ro este un fiasco total.Nu stiu de ce va mai umpleti timpul si il umpleti si pe al nostru cu televiziuni obscure, aparute de niciunde, impinse de promisiuni pe frontispiciul dialogurilor dar in fapt sa fie o bataie de joc.Hai sa ne respectam unii pe ceilalti si sa vorbim despre lucruri aerisite, clare,despre televiziuni care se auto-promoveaza prin excelenta nu prin minciuna si diletantism.Astia faceau publicitate unor emisiuni serioase, anchete,dezvaluiri.Unde sunt?Se promoveaza pe acest post,emisiuni care nu exista.Emisiuni medicale, financiare,care nu numai ca nu sunt pe ecran dar probabil ca nu exista nici in grila.Ei nu au un program afisat, nu vi se pare cel putin ciudat?Tatulici nu se dezminte, ramane acelasi si acelasi oportunist, fomist de bani si rectangular in munca de televiziune.Pacat ca te-ai pierdut tATULICI,nu mai faci doi bani!Cat despre acest post,este un fassssss!
  • adrian 4 adrian 4
    TVR-ul tot cu almasanca si acum oare ,ba mancati banii oamenilor degeaba sunteti praf
  • viorel domenico viorel domenico
    Carevasazica, asa. Pe ELWIS TV 1 se lafaie expirata MARINA ALMASAN fosta SOCACIU, pe ELWIS TV 2, guvernatoarea IRINA RADU a dispus programarea reluarii natalinosului MARI ROMANI!!!!! Miroase a cadavru, nu a sarbatoare la defuncta SRTV. Dumnezeu s-o ierte si sa o odihneasca! Nu si pe Elwis, nu si pe Zgabercea, nu si pe Demeter Andras, nu si pe Lucica Hossu, nu si pe guvernatoarea IRINA RADU.

Trimite un comentariu

sus