Skip to main content

Peste 1,5 milioane de români, cu ochii la Dansez pentru tine

 

Publicitate

Cea de-a doua ediţie a show-ului Dansez pentru tine a condus în audienţe, dar a avut cifre sub cele de la debut. Emisiunea a fost urmărită de 1,5 milioane de români în fiecare minut. Dintre aceştia, 916.000 erau din mediul urban.

Minutul de aur a fost atins la 21.20, când 2,7 milioane de români din toată ţara urmăreau Dansez pentru tine, dintre care 1,4 milioane erau din mediul urban.

Antena 1, care a difuzat vineri seară filmulVan Helsing, a ocupat locul doi pe targetul urban şi locul al treilea la nivel naţional. Televiziunea din Băneassa a fost devandată de Kanal D care a difuzat Roata Norocului.

Audienţa posturilor TV vineri, 2 noiembrie , pe intervalul Dansez pentru tine, în mediul URBAN:

1. Pro TV - 916.000 de telespectatori (8,7 rating)
2. Antena 1 - 422.000 (4)
3. Kanal D - 418.000 (4)

Audienţa posturilor TV vineri, 2 noiembrie , pe intervalul Dansez pentru tine, la nivel NAŢIONAL:

1. Pro TV - 1.520.000 de telespectatori (8 rating)
2. Kanal D - 954.000 (5)
3. Antena 1 - 607.000 (3,2)

Ediţie cu ghinion. Două vedete, înlocuite

Două dintre vedetele show-ului s-au accidentat săptămâna trecută, fiind înlocuite pe ultima suta de metri. Monica Davidescu s-a accidentat la repetiţiile pentru dansul în ploaie, cu doar o zi înainte de concurs. Ea a fost înlocuită, vineri, de o fostă concurentă a emisiunii Dansez pentru tine. Din această săptămână, în emisiune va intra o altă vedetă, Roxana Ionescu (Mama natură).

Pavel Stratan a lipsit mare parte din emisiune tot din cauza unei accidentări. Cântăreţul s-a lovit la spate în timpul repetiţiilor. Pavel Stratan va fi înlocuit în ediţia din 9 noiembrie de Marian Drăgulescu, cel care a ieşit din competiţie vinerea trecută, când a intrat la duel împotriva lui Pavel Stratan.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mama natura mama natura
    Matematica asta bat-o vina. Evident ca nu aveau 1.5 milioane la 1 noaptea dar nici la ora 21. Dupa cum vezi in minutul de aur aveau aproape 3 milioane . Concluzia remarcabila este ca 1.5 milioane reprezinta o MEDIE.
    News flash! Breaking news!
  • aidan aidan
    rating 8.7 pe locul 4 in topul postului in zi de vineri. este groaznic cati muci combinati cu lacrimi sunt pe acolo si incep sa ma indoiesc ca sunt reali. cand se bat campii trec pe alt canal si din cand in cand dau sa vad daca au terminat de bocit si multumit rudelor si incep sa danseze. recunosc, sunt masochista si o astept la cotitura pe maturica anorexica bianca. e praf! in schimb nicoleta s-a prins cum e cu maleabilitatea. putin, dar tot e ceva.
  • eusss eusss
    se uita de ingusti la minte ce sunt. :)

    desigur. nici audientele nu sunt reale dar oricum.....
  • poporul roman poporul roman
    in aceasta emisiune ar trebui ori schimbat ceva la ea ori intrerupta deja devine destul de penibila din pacate oamenii se uita mai mult din inertie cred si din lipsa de altceva
  • bahmuteanca bahmuteanca
    In emisiunea aceasta mai mult se vorbeste decit se danseaza si se lungesc cu tot felul de filmulete, prezentari ale cazurilor sociale, declaratii, momente publicitare...asa ca cine rezista de la 8.30 pina mult dupa ora 1 in noapte merita felicitari...sa nu imi ziceti ca ratingul 8 a fost si dupa miezul noptii sau ca la acea ora era urmarita de "1,5 milioane de români în fiecare minut."...pe bune, cine mai crede in cifrele astea, din 16 milioane de romani majori, 2,7 milioane se uitat fix la protv vineri la ora 21.20 !?

Trimite un comentariu

sus