Skip to main content

Petiţie online pentru Discovery. Oana Pellea, Vlad Petreanu şi Ioana Avădani, mesaje către RCS

 

Publicitate

Peste 3.700 de semnături a strâns petiţia online „Vrem Discovery pe RCS&RDS” în doar două zile de când a fost deschisă. Oana Pellea, Ioana Avădani (CJI) şi jurnalistul Vlad Petreanu au reacţionat pe pagina de Facebook a RCS&RDS.
 Petiţia online „Vrem Discovery pe RCS&RDS” a fost lansată vineri seara, după ce compania RCS&RDS a scos din reţeaua DTH, Digi, postul Disocvery Channel, după cum paginademedia.ro a anunţat aici.

Fanii postului de televiziune au reacţionat şi au postat peste 700 de comentarii pe pagina de Facebook a companiei de cablu. Printre aceştia, se numără şi jurnalistul Vlad Petreanu şi Ioana Avădani, directorul general Centrul pentru Jurnalism Independent.

„Decizia de a scoate Discovery şi Animal Planet este o GRESEALA! Sper sa reveniti! Daca nu..voi rezilia contractul!”, a comentat actriţa Oana Pellea.

Oficialii Discovery au declarat, vineri, pentru paginademedia.ro că “până în prezent, RCS a respins toate ofertele noastre comerciale, astfel încât nu s-a putut ajunge la un nou acord. Precizăm că nu am cerut, în niciun moment al negocierilor, creşterea tarifelor pentru distribuţia canalelor noastre.”

Şi alte canale Discovery au fost afectate.  Astfel, Discovery World a fost scos din toate pachetele, iar din unele oferte au dispărut TLC şi Animal Planet. Oficialii Discovery spun că schimbările s-au făcut “fără să ne informeze sau să trimită notificări abonaţilor săi în prealabil.”

Mutarea vine în contextul în care RCS a lansat de curând, două posturi proprii de documentare, Digi Life şi Digi World. Un alt canal, Digi Animal World, este în pregătire şi urmează să fie lansat în curând.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • myhay25 myhay25
    esti pe langa, de pe digitv deja a fost de scos, la fel si antenele
  • 1q 1q
    Vericka, au spus ca scot antenele, si le-au scos de pe digi, nu de pe cablu. iar ,in caz ca nu ai observat, au scos animal planet, tlc, world, out toate, pt ca vor sa isi impuna ei digi life si digi world, care sunt canale bune, nimic de zis, dar eu regret sincer animal planet si emisiuni ca myth buster, how its made ori top gear, toate pe discovery.
  • Sorin Sorin
    Dragă Vera, este vorba de DiGi satelit. Antenele au fost scoase din pachetul transmis prin satelit iar de vineri Discovery RO a fost înlocuit de History Channel. DiGi satelit şi DiGi cablu sunt chestii diferite.
  • Vera Zlugiu Vera Zlugiu
    așa au spus cei de la RDS că vor scoate antenele și nu le-au scos. așa că nu e decât o minciună . s-a săturat lumea bre, din orice face o știre.

Trimite un comentariu

sus