Skip to main content

PRESA DE AZI. ProSport către Steaua: „Aţi băut lichid de frână?”

 

Publicitate

Ziarul ProSport a dat titlul zilei în presa scrisă. După eşecul Stelei în meciul cu Stuttgart (scor 1 - 5), de aseară, cotidianul de sport a titrat astăzi pe prima pagină: „Aţi băut lichid de frână?”

Gazeta Sporturilor vin şi ea cu un titlu dur: „Daună totală”. „Steaua a suferit cea mai grea înfrângere pe teren propriu din istorie şi nu mai e sigură de calificare”, mai notează publicaţia.

Ziarul Financiar deschide cu o declaraţie făcută de Doru Lionăchescu, preşedintele casei de investiţii Capital Partners: „Este ridicol să credem că economia poate creşte din agricultură şi turism. Ne trebuie industrie”.

Ziarul Click! o are pe prima pagină pe Vica, fosta amantă a lui Victor Piţurcă. Tabloidul scrie despre pensia alimentară cerută de Vica pentru fiul lor, Edan. Suma s-ar ridica la 360.000 de euro.

Adevărul şi Libertatea dedică primele pagini lui Şerban Ionescu, actorul care s-a stins miercuri noapte. Adevărul scrie despre Rolurile vieţii lui Şerban Ionescu. Libertatea abordează subiectul în stilul său, punând pe prima pagină pe mama regretatului actor, sub titlul: Durere de mamă: La 80 de ani, aleargă să-şi îngroape fiul. 

Vedeţi cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bahmuteanca bahmuteanca
    mai bine ati scrie, peste vreo 2 - 3 zile, cum au exploatat televiziunile drama si moartea lui Serban Ionescu, un actor de clasa a doua, fie vorba intre noi, in afara de ”Ion” nu tin minte sa fi jucat vreun rol principal memorabil in vreunul din multele filme pe care le are la activ...notabile sunt aparitiile intro telenovela la Antena 1 si in reclama de la pateuțul acela...insa moartea a atras o asemenea mediatizare...

Trimite un comentariu

sus