Skip to main content

Realitatea TV, în pană de date de audienţă pentru neplată

 

Publicitate

UPDATE. Cozmin Guşă, creditor principal Realitatea TV şi director editorial al postului spune că a sistat intenţionat plăţile şi acuză măsurătorile de audienţă ca fiind inexact. Declaraţia, în articol.

Realitatea TV nu mai are, temporar, date de audienţă. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Asociaţia Română pentru Măsurarea Audienţelor - ARMA, a sistat astăzi furnizarea datelor.

Potrivit aceloraşi surse, motivul ţine de faptul că Realitatea TV nu a plătit cotizaţia pentru datele de audienţă.

Situaţia se va rezolva zilele următoare. Chiar dacă astăzi Realitatea TV nu are acces la datele de ieri, în momentul în care va plăti va primi şi audienţele din aceste zile.

Contactaţi de Paginademedia.ro, oficialii ARMA nu au comentat situaţia.

Cozmin Guşă, creditor principal Realitatea TV şi director editorial al postului acuză compania care măsoară audienţele, Kantar Media. El spune că nu a plătit datele intenţionat.

Cozmin Guşă, pentru Paginademedia.ro:

"Certitudinea mea este că cei de la Kantar Media măsluiesc rezultatele audienţei într-un mod grobian şi singura soluţie pentru a genera o discuţie realistă a fost să sistăm plăţile către ei pentru o perioadă."

Când veţi plăti?
Mă gândesc la asta. Banii sunt la mine.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • andreea andreea
    rahat cu apa rece! astia de la realitataea dau loganuri! pe cand un bingo, mai horica gusa??? zic sa o faci moderatoare si pe isterica de sandru ca tot a plecat de la UNPR!
  • vladimir vladimir
    http://www.novacescu.ro/articole/barfe-si-zvonuri/Am-reclamat-realitatea-tv-Bucuresti-la-CNA-823/


    citeste. si te cruceste !!!!
  • burningsnowflake burningsnowflake
    @gigiKent: netz!
    e foarte simplu, tocmai de aceea nu ghiciti, succes:)
  • simplu telespectator simplu telespectator
    Adevarul e ca, acum 2 luni, cand mai dadeam pe Realitatea si cand inca mai speram sa mai vad ceva de actualitate si calitate, eram din ce in ce mai dezamagit. Cineva zicea ca acuma Gusa e mereu pe acolo...Ma rog, e televiziunea lui, da` parerea mea e ca, daca Gusa s-a pus iar pe anaize politico-economico-filozofico-blabla (ca se pricepea la toate, am vazut asta cand era cu PIN-ul) si se vrea pe ecran, moare audienta mai ceva ca procentele PIN-ului la alegeri...Mai baieti, ati omorat Realitatea, ce naiba e in capul vostru?! Si ce zice Gusa, ca aia masoara gresit? Pai domnul Gusa nu stie ca lumea chiar a inceput sa nu se mai uite la Realitatea? Pe ce lume traieste? Sa comande un sondaj pe strada, sa vada ca asa e. Ce mama supararii, ca tocmai si-a luat la UB doctoratul in sociologie, sa inceapa sa puna in aplicare ce a studiat in programul de doctorat (oare cand? :))
  • gigiKent gigiKent
    atunci sigur esti dana secretara :))
  • burningsnowflake burningsnowflake
    @prapastiosu: wrong
  • prapastiosu prapastiosu
    @burningsnowflake - Am vaga impresie ca tu esti Gusa?
    Apropo, sti cum a inceput sa se numeasca Realitatea TV = Pelikan TV!
    Oare de ce?
  • burningsnowflake burningsnowflake
    nu va mai agitati ca pepsi'u, articolul este gresit.
    primo: datele de ieri sunt accesibile. situatia era incepand cu 2 nov.
    secondo: s-a platit.
    terto: dpdv tehnic, masluirea datelor este perfect posibila. daca se face sau nu...(?) sper ca nu, altfel este de puscarie grea.
    hai, la treaba, nu mai stati aiurea pe net!
  • radu radu
    aia de la tara sunt cu etno, favorit, otv si XXX
  • bahmuteanca bahmuteanca
    Adica ei masoara doar UPCul, RCS@RDS cablu, AKTA si cablistii din astia mici!? milionul si ceva de abonati Dolce, Focus si RCS@RDS satelit nu este masurat? si atunci pe ce se masoara canalul exclusivist DolceSport? ma faci sa rid prin nestiinta ta..du-te, fata, de aici...se masoara tot, numai ca astia de la Kantar Media au explicat ca cei de la țară au mai mult ”castroane” si aia oricum nu se uitau prea mult la Antene, si de aia nu s-a sesizat caderea audientelor Antenelor. ca sa vezi...
  • lili balea lili balea
    Ce audienta ? Melania Medeleanu, Diana Enache, Paula Rusu,Mirela Vasadi, Adriana Nedelea, Dana Razboiu, Carmen Bruma si altii. A venit Ioana Mola Silistraru. O fi stiind ea de ce.
  • gigiKent gigiKent
    Sau poate Gusa nu mai are drept de semnatura prin niciun interpus acolo in Realitatea si nu poate da drumul la bani.Sau poate nu vrea sa mai faca cheltuieli cu nimic pentru ca se pregateste de plecare si sa poata lua cat mai mult din conturile Realitatii si sa treaca in firmele Danei Secretara adica contabilitatea,paza si HR-ul.Creditor principal Gusa???Din cate stiam acum vreo 3 saptamani o instanta le-a taiat craca asta pe care stateau ei si se credeau creditori principali(Titlu pe care si l-au acordat singuri cu ajutorul unei judecatoare de "buna credinta").Acum cica ar fi altcineva creditor principal.
  • Liliana Liliana
    Pentru ca acele "castroane" nu intra in masuratori, dar asa e cand vorbesti doar de dragul de a te baga in seama.
  • anca anca
    antena este foarte tare. Sigur ca au audienta in special Sinteza zilei. Uita-te pe facebook si vezi cate comentarii are la fiecare editie. In plus au emisiuni de calitate vezi emisiunea" In premiera". La realitatea ce sa vezi........niste tristi.
  • bahmuteanca bahmuteanca
    pai decit sa platesc si sa vad ca, de la o luna la alta, mai pierd una-doua pozitii, mai bine nu platesc si cu asta basta. si asa cifrele astea sunt relative...Antenele nu au inregistrat nici-o scadere de cind nu mai sunt difuzate pe sutele de mii de castroane ale RCS@RDS...

Trimite un comentariu

sus