Skip to main content

Top Chef, sub emisiunea de debut. Suleyman şi Pariu cu viaţa şi-au împărţit seara

 


Top Chef a fost, la a doua ediţie, sub rezultatele de săptămâna trecută. Aseară, emisiunea de pe Antena 1 a fost pe locul trei în audienţe, atât la nivel naţional, cât şi la nivel urban.

Dacă săptămâna trecută Top Chef era pe prima poziţie pe targetul comercial 18-49 de ani, aseară a fost pe poziţia a treia.

Concursul de pe Antena 1 a fost depăşit de serialul Suleyman Magnificul (Kanal D) şi de Pariu cu viaţa (Pro TV).

Datele, în continuare:

La nivel URBAN:

Kanal D, cu Suleyman, a fost pe primul loc pe intervalul Top Chef, cu o medie de 820.000 de telespectatori pe minut. A fost urmat de Pariu cu viaţa (Pro TV) şi, pe trei, de Top Chef. Media Top Chef: 523.000 de telespectatori pe minut, cu 80.000 mai puţini decât săptămâna trecută.

La nivel NAŢIONAL:

Pro TV, cu Pariu cu viaţa, a fost cel mai urmărit post TV la nivelul întregii ţări: aproape 1,7 milioane de telespectatori. Pe locul doi a fost Suleyman. Top Chef a avut o audienţă aproape la jumătate faţă de Pro TV. Comparativ cu săptămâna trecută, când reuşea să sară de un milion de telespectatori, aseară a avut cu 150.000 mai puţini în fiecare minut.

Segmentul comercial: Top Chef a avut o medie de 330.000 de telespectatori între 18 şi 49 de ani (5,9 rating pe segment). A fost pe locul trei, după Pro TV, cu 473.000 de persoane din segmentul comercial (8,5 rating) şi Kanal D, cu 359.000 (6,4 rating pe acest target).

Audienţa posturilor TV luni, 12 noiembrie, pe intervalul Top Chef, în mediul URBAN:

1. Kanal D: 820.000 de telespectatori pe minut (7,8 rating)
2. Pro TV: 760.000 (7,2)
3. Antena 1: 523.000 (5)
4. Antena 3: 347.000 (3,3)
5. Naţional TV: 271.000 (2,6)

Audienţa posturilor TV luni, 12 noiembrie, pe intervalul Top Chef, la nivel NAŢIONAL:

1. Pro TV: 1.678.000 de telespectatori pe minut (8,8 rating)
2. Kanal D: 1.394.000 (7,3)
3. Antena 1: 855.000 (4,5)
4. Naţional TV: 545.000 (2,9)
5. Antena 3: 494.000 (2,6)

Audienţele săptămânii trecute, de la debutul Top Chef, AICI

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sebi Sebi
    Nu ma plateste nimeni baietas, vorbesc pe baza de audienta, daca zici k serialul e plictisitor si cu actiune lenta, de ce.l mai urmaresti? atinge 8-9 puncte si oare de ce? ca e lent? super argument :)))
  • expertul expertul
    argumentele sunt audientele. daca consulti audientele x factor scade editie dupa editie, lafel si topchef. publicul a fost inselat prin promo agresiv,dar dupa prima editie a refuzat sa fie martor la asemenea mizerii.
  • Cristi Cristi
    As dori sa dati audientele la emisunile: Lumea lui Banciu si In gura presei. Multumesc!
  • eu eu
    Cum i-am mai zis si prietenului tau de pahar Sebi asa iti zic si tie.
    Poate ma plateste Protvul sa-i laud asa cum, probabil, pe tine te plateste Kanal d sa-i lauzi. :)
  • Marius Marius
    expertul, dar argumente aduci si tu? ca flegme vedem ca stii sa dai
  • eudor eudor
    Suleyman e o telenovela foarte speciala e si istoric si romantica
    Top Chef made by felix e o emisiune buna transformata in gunoi de catre infect media care isi bate joc de orice format
  • eu eu
    Nu cred ca se poate compara Suleyman cu telenovelele Acasa, adica nu stiu de unde si pana unde aceasta afirmatie. Referitor ca sunt obsedat de Pro tv, ma faci sa rad, poate ma platesc ei sa-i laud asa cum, probabil, te plateste pe tine Kanal d sa-i lauzi. Glumesc, insa unii nu stiu de gluma. Apropo ma cheama Ciprian .
  • expertul expertul
    dupa ce am cantat vesnica pomenire pentru x factor, a mai murit un format in intact. vesnicapomenire si pentru topchef. anul acesta vinovat pentru aceste megaperformante se face claudiu oprea, mega specialistul in productie.
  • Tavi Tavi
    Andy iti dau dreptate, acel Eu e un tip frustrat care are tot timpul ceva de comentat. De regula, nu suporta serialele turcesti, de aceea si spune aceasta parere. E innebunit dupa PRO TV in rest nu mai stie nimic.
  • Andy Andy
    Suleyman este un film excelent.Nu intimplator face astfel de audiente.Ca sunt frustrati unii pentru ca baga o multime de bani fara logica si sunt batuti de un film nu inseamna ca filmul este prost.Interesant este ca cineva posteaza informatii detaliate despre film dar incheie comentariul cu,,abia astept sa se termine,,Adica il urmareste foarte atent dar asteapta sa se termine.Tare!
  • Aura Aura
    Eu e Ciprian V va spun din sursa sigura
  • expertul expertul
    publicul taxeaza mizeria,si nu accepta sa fie dus de nas de o emisiune copy paste dupa masterchef. pentru claudiu oprea, fara protv ai ajuns un nimic.
  • bahmuteanca bahmuteanca
    nu are rost sa comentam gusturile oamenilor. probabil ca daca ofertele altor televiziuni ar fi fost mai interesante si-ar fi indreptat acolo preferintele...
  • Ade Ade
    Ce rad:)))))).Drum lin in jos Hanteno.!!! Si zic sa-i mai dai o emisiune sa prezinte acelei nimeni in drum Puscas sau cum o chema-o.Iar pe afonii pe care ii pregătiţi la ima zic sa-i angajaţi in continuare ,doar ASA veţi ieşi mai repede din top 5....incapabililor,neprofesionistilor,nulitati si distrugatori de formate !!!
  • Sebi Sebi
    Cica Suleyman n-are actiune, da telenovelele de pe Acasa au actiune, omule? Esti obsedat de PRO TV!!! Si sa sti k are multa actiune ia uita.te u diseara sa vezi dak are sau nu actiune. Nu de alta are 9.2 puncte! Comentezi k prostu' in targ draga Victor !

Trimite un comentariu

sus