Skip to main content

TVR Info vrea să devină TVR News

 

Publicitate

Postul public a depus la CNA o solicitare de modificare a denumirii şi a programelor TVR Info. Cererea va fi discutată în şedinţa de mâine de către forul audiovizual.

Televiziunea se va numi TVR News şi va avea în jur de 80% conţinut preluat de la Euronews, dar va avea şi o parte de producţie proprie şi preluări de la TVR 1, după cum au declarat, pentru paginademedia.ro, reprezentanţi ai CNA.

Cererea vine ca urmare a parteneriatului semnat de TVR şi Euronews şi anunţat la începutul lunii octombrie, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Prin contractul semnat cu Euronews, TVR primeşte versiunea internaţională a segmentului de ştiri şi permisiunea de a traduce şi difuza acest segment în limba română pe canalele sale.

Lansarea Euronews – TVR INFO va fi realizată după încheierea procesului de restructurare de personal şi reorganizare a activităţii în Televiziunea Română, estimată să se încheie la sfârşitul lunii noiembrie 2012, după cum au declarat, la momentul respectiv, reprezentanţii postului public de televiziune.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Observator Observator
    Cu prezentatorii astia invechiti si prafuiti.Refuzati si dati afara de pe la alte posturi si adusi de Gheonoaia sub aripa ei sa prezinte stiri(cititi bine,stiri)la TVR,va da faliment scurt.Auzi Bucur Adrian, nu ai niciun stres ca esti sluga lui Culcer?
  • ion ion
    Euronews ii spune ma nou la Antena3?..
  • sfinx sfinx
    neintersant ce face tvr-ul

Trimite un comentariu

sus