Skip to main content

TVR va vinde publicitatea prin regie proprie şi vrea meciuri din Champions League

 

Publicitate

Consiliul de Administraţie al TVR a decis înfiinţarea unei societăţi comerciale care să se ocupe cu vânzarea de publicitate pentru televiziunea publică.

În acest sens, Consiliul de Administraţie a decis anularea procedurii de licitaţie pentru achiziţionarea serviciilor de gestionare şi vânzare a spaţiului publicitar al Televiziunii Române şi crearea unei comisii care să pregătească un proiect în vederea înfiinţării unei regii cu capital 100% TVR.

Din octombrie 2011, de vânzarea spaţiului de publicitate se ocupă Direcţia de Marketing şi Vânzări a TVR, după ce, la 27 septembrie 2011, Consiliul de Administratie al TVR a decis renunţarea la contractul cu regia Splendid Media.

Potrivit postului, TVR are de recuperat de la Splendid Media, care a gestionat vânzarea spaţiului de publicitate la televiziunea publică până în anul 2011, 29.704.563 de lei.

Membrii CA au hotărât ca la următoarea şedinţă, după analizarea unei note de fundamentare prezentate de Departamentul Sport şi de Direcţia Economică, să decidă oportunitatea achiziţionării drepturilor de difuzare pentru UEFA Champions League şi Supercupa Europei pentru perioada 2012-2015.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • viorel domenico viorel domenico
    Sa vedeti acum alt mare jaf. Faptuitori: SAFTOIU ELWIS, RADU IRINA, ZGABERCEA CRISTIAN (asta e cel mai experimentat, doctor in tunuri, d-aia l-a luat Elwis consilier); DEMETER ANDRAS (sa fure si minoritatile ca sa aratam ca suntem o tara democratica)!!!!
  • danutu danutu
    da dar tot cu comentatori ăia expiraţi? gen olaianus, tomulică, hosu şi alţi ca ei ţara arde şi baba se piaptănă lacătul.

Trimite un comentariu

sus