Skip to main content

Valentin Jucan, protest în tricou pentru Discovery

 

Publicitate

Valentin Jucan, membru CNA, a venit astăzi, la şedinţa CNA, purtând un tricou pe care scria Discovery, în semn de protest faţă de măsura RCS&RDS de a scoate de din grila Digi postul Disocvery Channel.

„În momentul acesta, ca simplu telespectator, nu pot decât să mă alătur unui demers clar pe care îl numesc abuz”, a declarat Valentin Jucan pentru paginademedia.ro.

Declaraţiile integrale, în continuare:

Iulia Bunea: De ce aţi îmbrăcat acest tricou?

Valentin Jucan: În momentul acesta, ca simplu telespectator, nu pot decât să mă alătur unui demers clar pe care îl numesc de abuz. Orice cablist îşi poate face un post de sport şi scoate toţi concurenţii din grilă.

Faptul că purtaţi acest tricou este un fel de protest în calitate de telespectator şi nu de membru CNA?

Nu mă pot pronunţa vis a vis de ceea ce ar trebui să facă unii sau alţii, dar ca simplu privitor nu am cum să nu am o reacţie, pentru că totuşi se transformă într-o practică. Aici este vorba de canalul Discovery, un post arhicunoscut care promovează emisiune educative pentru copii pentru diferite vârste. Cel mai important, cred eu, că este  faptul că noi, din bani publici fiind plătiţi, trebuie să reacţionăm la ceea ce este semnalat din afară. Am înţeles că sunt 11.000 de semnături pentru Discovery pe petiţii online. Nu putem să stăm aşa, totuşi, suntem aici să ne asigurăm că interesul cetăţeanului este respectat. În situaţia aceasta nu am cum să nu reacţionez.

Totuşi, CNA-ul este legat de mâini în situaţia aceasta.

Da, CNA este legat de mâini pentru că a expirat contractul între ei. Dar nu cred că este vorba despre subiectul acesta şi am să port acest tricou la fiecare şedinţă până văd din nou Discovery pe ecran.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Juncane, asteapta tu mult si bine...sau muta-te la alt operator de cablu...ca nimeni nu te-a obligat sa inchei contract cu [email protected] poti sa le ceri si daune. RCS@RDS puteau sa fie mai diplomati, sa explice ca audienta anumitor canale, gen Discovery, Animal Planet este slaba si foarte slaba si, ca urmare, propune pachete speciale, fiind foarte scumpe, asta ptr ca intr-o economie de piata nu mi se pare normal sa cumperi ceva ce 90 si ceva din abonatii tai nu privesc deloc si mai deloc.
  • mishu mishu
    1. Un membru CNA, adica cineva care poate ar fi trebuit sa fie arbitru in acest conflict, face lobby pt Discovery. Interesant. Eu zic ca ar trebui demis.
    2. Este un conflict comercial. Pana la urma este treaba RCS cum isi face afacerile. Cui nu-i convine se poate muta la concurenta. Nu am auzit pe nimeni sa se vaite ca RCS e prea ieftin. Acum aflati si de ce e mai ieftin...
  • dan dan
    Tam-tam-ul asta cu RDS vs Discovery se incadreaza perfect in zicala "tara arde si babele se piaptana" sau altfel spus, mult zgomot pentru nimic.
  • Cosmin Cosmin
    Cui nu ii convine nu ii ramane decat sa schimbe providerul. Piata in felul asta va demonstra daca cei de la RDS au avut dreptate sau nu. Pana acum eu zic ca le-a mers cu Intact-ul. Oricum intradevar in ultimul timp reluarile pe Discovery au fost la ordinea zilei, mai multe programe noi am vazut pe National geographic.
  • OBSERVATOR MEDIA @ TV OBSERVATOR MEDIA @ TV
    Abuz!RCS-RDS vrea intotdeauna"plata inainte"Nu au regulamente scrise in limba romana ci doar in maghiara.CNA trebuie ca de urgenta sa intervina cu toata seriozitatea.Eventual sa suspende licenta de functionare o ora-doua.
  • Daniel Daniel
    Oameni buni ce e asa greu de inteles? e un conflict comercial, ce ati vrea sa faca CNA? sa vina si sa zica, da tu RCS RDS esti OBLIGAT sa le platesti alora de la Discovery cat vor ei, nu conteaza nimic altceva, daca ei cer xxxx euro tu trebe sa faci asa, ca asa vrem noi.
    Si totusi nu vad unde ii abuzu. In curand va expira un contract ii vreun abuz in asta?
  • sfinx sfinx
    daca nu fac nimic astia de la CNA, sunt chiar nesimtiti, macar sa ii amendeze drastic! daca ei nu fac nimic la situatii din acestea inseamna ca rcs face ce vrea el cu noi
  • mad79 mad79
    excelent!
    IVa felicit domnule Valentin Jucan!

Trimite un comentariu

sus