Skip to main content

VIRAL. O campanie care face furori: Cele mai stupide modalităţi de a muri

 
DUMB WAYS TO DIE
DUMB WAYS TO DIE

Publicitate

Câte modalităţi stupide de a muri? Îţi poţi da foc la păr sau poţi lovi un urs grizzly cu un băţ, poţi să bagi furculiţa în prăjitorul de pâine sau să-ţi scoţi casca atunci când eşti în spaţiu. Tot prostesc este să treci calea ferată când vine trenul sau să ignori barierele.

Înşiruirea de moduri stupide de a ajunge pe lumea cealaltă este prezentant într-un mod jucăuş de o serie de personaje animate. Acestea sunt prezentate într-un clip video realizat de compania de transport din Melbourne şi este menit să atragă atenţia asupra inconştienţei celor care trec pe calea ferată fără să se asigure sau care stau prea aproape de marginea peronului la metrou.

Spotul a avut un succes neaşteptat: 17 milioane de vizualizări în doar o săptămână de la lansare, ajungând astfel în topul viralelor săptămânii. În plus, spotul a fost distribuit, pe Facebook, Twitter şi bloguri, de 1,4 milioane de ori.

“Ceea ce îl face amuzant este combinaţia între morbid şi amuzant. Este o reclamă ce nu arată ca o reclamă. Este veselă, prostească, isteaţă şi mai mult decât ciudată”, a explicat John Mescall, creatorul clipului, pentru site-ul de marketing mUmbrella.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • poporul roman poporul roman
    astia sunt toti telespectatori prost twc

Trimite un comentariu

sus