Skip to main content

17 Decembrie. Florin Călinescu: „Cineva, ca să faca o televiziune, trebuie să-l angajeze pe Sârbu”

 

Publicitate

FLORIN CĂLINESCU, DESPRE ADRIAN SÂRBU. ”Cred că cineva, ca să facă o televiziune, trebuie să-l angajeze pe Sârbu. El e singurul care se pricepe la treaba asta, restul, începând cu Antenele, copiază. Vine Pro TV-ul cu o emisiune, de exemplu cu cântatul… fac şi ceilalti, face PRO TV-ul emisiune cu bucătari, fac şi ceilalţi. Vine sfârşitul anului şi o să se vadă cât s-au apropiat de Pro TV. Se fac bugetele de publicitate şi cam 90-95% se scurg spre Pro TV”, a declarat Florin Călinescu într-un interviu pentru Evenimentul zilei.

„Adrian Sârbu continuă să fie colegul meu şi el îmi tot spune „Cheile de la Pro TV îţi aparţin, când vrei să faci ceva, fă, nu mă mai întreba”. Dar Pro TV-ul ăsta a ajuns prea mare pentru mine, nu mă mai descurc în el. Trebuie să găsesc ceva adecvat ca să îmi regăsesc locul în el”, a mai povestit actorul.


Florin Călinescu, despre fiul său şi despre „Antenele care copiază ProTv”


SPORTING NEWS IESE DIN PRINT. Jurnalul Sporting News, veritabilă instituţie care acoperă sporturile din SUA de 126 de ani, a anunţat că va înceta să apară sub forma printului, pentru a trece în totalitate pe online, la începutul anului 2013, scrie Capital.

"După 126 de ani de tipar cu cerneală pe hârtie, în fiecare săptămână sau în fiecare lună, Sporting News va deveni oficial un jurnal electronic de la 1 ianuarie 2013", a anunţat pe blog conducătorii revistei lunare, supranumită 'Biblia baseballului'.
SFÂRŞIT După 126 de ani, ziarul american Sporting News încetează ediţia tipărită


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Anarhyc Anarhyc
    Cine vorbea, actorul de doi bani, sub-mediocru si libidinos! Sa ne lase! Si Sarbu asta e un fost securist ajuns in conditii dubioase sa filmeze in sediul CC in zilele "revolutiei" si "procesul" Ceausestilor! Lichele!
  • matei_a matei_a
    cu manutele alea doua, ne faci multa greata noua
  • Un oarecare Un oarecare
    Sensibil subiect. Sa nu mai vorbim de motivele care stau de multe ori la baza infiintarii televiziunilor (de cele mai multe ori instrumente poltice, de propaganda). Cat folosesc scopului, merg. Cum nu, dau chix.Vezi ex. Giga TV ( cel mai recent care imi vine in minte). Sunt curios care altele vor mai inchide obloanele de acum. Pana si in provincie (Cluj), PSD-istii ( sau sustinatori ai acestei grupari) au infiintat la finele anului trecut o televiziune (Transilvania Live), a lui Rus si Dancu, cu studio si-n Bucuresti. Cica a trecut campania electorala, acum nem interes, nem salarii. Curios! Astept urmatoare televiziune pe lista! Si asa is prea multe!
  • steven steven
    ia mai aduceti-va aminte de ploaia de stele de pe tvr1 si nu numai!
  • MirceA MirceA
    Penibil Calinescu.
    A avut vremea lui, in 95 - 2000, dar nu vrea sa priceapa ca nu mai face parte din lumea asta.
  • burningsnowflake burningsnowflake
    saracu' Florinel, cum isi cerseste angajarea la Digi....
  • Horica Horica
    eu cred ca prima tv e deschizator de drumuri. ei au incercat cam toate formatele, insa nu au reusit cu niciunul

Trimite un comentariu

sus