Skip to main content

20 Decembrie: Şeful TVR îşi aduce un nou consilier

 

CONSILIER NOU LA TVR. Claudiu Săftoiu, preşedintele director-general al Televiziunii Publice vrea un nou consilier. Surse din TVR au dezvăluit că şeful Televiziunii Române doreşte să-l aducă în instituţie pe Iulian Terciu, fost director de resurse umane la Electroprecizia Săcele, în funcţia de consilier al său pe probleme de resurse umane, scrie Evenimentul zilei. Astăzi va avea loc şedinţa extraordinară a Consiliului de Administraţie din TVR, organizată la propunerea lui Valentin Nicolau şi Sorin Burtea. Membrii CA vor discuta pe tema evaluărilor, iar intenţia iniţiatorilor este să ceară anularea întregului proces de evaluare din cauza neregulilor şi problemelor apărute.

Săftoiu îşi aduce un NOU CONSILIER


PROTEST. Utilizatorii aplicaţiei de fotografie Instagram ameninţă că vor renunţa „în masă” la folosirea aplicaţiei dacă nu vor renunţa la anumite secţiuni din modificările aduse termenilor şi condiţiilor, mai ales la un paragraf care pare că oferă companiei drepturile de a transforma fotografiile realizate de utilizatori în reclame, anunţă Wall-Street.ro.

Editia online a revistei National Geographic a anunţat că a suspendat orice postare prin Instagram până când oficialii aplicaţiei nu vor oferi informaţii mai exacte despre noile reguli. Mai mult, National Geographic subliniază că ar putea renunţa complet la contul de pe Instagram.
Instagram starneste furia utilizatorilor dupa implementarea de noi reguli


BILANŢ. Anul 2012 a fost unul greu pentru agenŢiile de creaţie, clienţii continuând să taie bugetele de promovare din cauza consumului care încă nu şi-a revenit, a declarat pentru Wall-Street.ro, Alina Tudose, managing director şi managerul departamentului de strategie al companiei de publicitate Cohn&Jansen JWT.

Însă agenţia va încheia acest an cu afaceri de circa 2,6 milioane de euro, în creştere cu aproximativ 10% comparativ cu anul trecut, avansul fiind determinat în special de proiectele la nivel regional pentru Kraft, dar şi de lucrarile realizate pentru producătorul de medicamente Bayer, Vodafone (relansarea site-ului vodafone.ro) si Macromex, compania care produce inghetatele La Strada si Corso.
Sefa Cohn&Jansen JWT: In 2013 ar putea continua reducerile de bugete. Anul acesta a fost unul pe bani putini


CONTUL WIENERBERGER MERGE LA PRESAGE. Agenţia Presage va coordona, începând cu ianuarie 2013, acţiunile de comunicare şi relaţii publice ale Wienerberger Romania, cel mai mare producător de blocuri ceramice de pe piaţa locală, scrie DailyBusiness.ro.

Agenţia a câştigat contul Wienerberger în urma unei selecţii desfăşurate pe parcursul lunii noiembrie. Presage va furniza clientului Wienerberger România un pachet de servicii de comunicare şi relaţii publice, ce include consultanţa în comunicare strategică şi relaţionare B2B, CSR, social media, event management, gestionarea situaţiilor de criza şi a relaţiilor cu media.
Presage comunică pentru Wienerberger

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • viorel domenico viorel domenico
    Pe linga guvernatoarea Irina Radu , Elwis are nevoie si de un terci. Cine ii ofera o babetica acestui neterminat?
  • moş tăgârţă moş tăgârţă
    un nume mai potrivit pentru tvr nici că se putea se potriveşte de minune acest terciu aşa a ajuns tvr un terci.
  • Florin Florin
    Amaratul asta a venit sa "salveze" insitutia aia si am impresia, ba mai mult, convingerea, ca mai mult o ineaca. Ce dobitoc !
  • geo geo
    Saftoiule, tu te mai uiti, bre, la programele institutiei pe care o conduci; de la 9 la 10 seara cind altii se bat pe audienta voi bateti apa in piua in "Prim-plan" iar dupa 10 seara bagati filme georgiene si alte ciudatenii...de doi bani la achizitie...

Trimite un comentariu

sus