Skip to main content

7 decembrie. Robert Turcescu a făcut site pentru Bucureşti

 

Publicitate

SITE PENTRU BUCUREŞTI. Jurnalistul Robert Turcescu vrea ca cei interesaţi de Capitală să scrie despre lucrurile frumoase sau urâte din oraş, pe noul său site povestidinbucuresti.ro, scrie Evenimentul zilei.
Jurnalistul spune că este suficient ca oamenii să trimită fotografii, sau ca ei să scrie despre locuri şi fapte care au legătură cu Bucureştiul de ieri şi de astăzi.


„Îţi place Bucureştiul? Te exasperează? Ai amintiri de neuitat? Rubrica Povesteşte Bucureştiul tău! te aşteaptă sunt principalele întrebări…. Prima temă a lunii decembrie: Revoluţia din 1989. „Aveţi fotografii? Puteţi povesti acele zile? Abia aşteptăm să le citim, să le vedem şi, astfel, să ne amintim…”, scrie jurnalistul.
Robert Turcescu a făcut site pentru Bucureşti


ARESTAT PENTRU ATENTAT LA PUDOARE. Un prezentator de la BBC a fost arestat, miercuri, pentru atentat la pudoare, pentru o serie de fapte ce datează din anii '70 şi '80, în care au fost implicate o fetiţă şi două adolescente, cu vârstele cuprinse între şapte ani şi 16 ani, a anunţat poliţia britanică, scrie România liberă.
BBC a anunţat imediat suspendarea din funcţie a jurnalistului în cauză, Stuart Hall, în vârstă de 82 de ani, renumit pentru comentariile sale jucăuşe şi erudite făcute în timpul meciurilor de fotbal transmise de BBC Radio 5.

"Din cauza naturii foarte grave a acuzaţiilor, Stuart Hall nu va mai lucra pentru BBC pe durata anchetei poliţiei", a precizat un purtător de cuvânt al postului britanic.
Delictele care îi sunt reproşate ar fi fost comise între 1974 şi 1984, potrivit poliţiei.
Un prezentator de la BBC, ARESTAT pentru atentat la pudoare


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mariana 2 mariana 2
    Obae, mai moderezi comentariile?
  • obreja florentina obreja florentina
    Domnule Turcescu,

    ma bucur ca ati facut acest site, sunt atat de suparata, deja ponta isi bate joc de pensionari, a promis ca plateste pensiile in avans, suntem programati pe 11 decembrie si am constatat ca ne plimbam pe la banci si nu au virat banii ceea ce mi-a confirmat si postarita . Am vazut cum ies oamenii nauci din banca si bombane, as vrea sa faceti emisiuni in care sa tratati problemele cu care se confrunta oamenii zi de zi, cum isi bat joc acesti neaveniti de noi care sunt solutiile sa nu se mai lase romanii pacaliti de ei, nu i-am votat si nu o sa-i votez niciodata pe acesti ciocoi infatuati si gaunosi. va multumesc ca existati, o sa va mai scriu , acum sunt f. revoltata.
    cu stima,

    florentina obreja
  • Mistress Daniela Mistress Daniela
    Intunecatului ii place dog training !
  • ardeleanu ardeleanu
    Coloratul (asa am vazut ca i se spune) e ca nebunul satului:sta in piata si zbiara, cearta oamenii, se zbuciuma.Nu cred ca are vreo profesie castigata prin studiu.Din ce am inteles a facut asa zise facultati care dau diplome de "absolventi".Neavand o profesie "clasica" slugareste la diversi, linge unde a scuipat, scuipa unde a lins..
  • MirceA MirceA
    Buna gluma cu Turcescu !
  • bucuresteanu' bucuresteanu'
    Ce mascarada mai este si asta? Turcescu habar nu are ce este parfumul si boema acestui oras. A pus mana pe cava bani de la madam Udrea cumva? Sa scrie despre Pitesti si sa ne mai scuteasca cu smecheriile lui provinciale. Sau sa-i faca lui Vantu un volum de versuri si ode ca acum ceva ani.

Trimite un comentariu

sus