Skip to main content

CRĂCIUN TV. Ce urmărim de sărbători: Filme, finala Vocea României şi ediţii speciale Te pui cu blondele şi O dată-n viaţă

 

Publicitate

Cum sărbătoresc televiziunile Crăciunul. Pro TV sărbătoreşte Crăciunul cu Las Fierbinţi şi Tanti Florica, Antena 1, cu Cenuşăreasa 3, iar Kanal D cu Robin Hood.

În Ajunul Crăciunului, Pro TV va difuza un episod special al serialului Pariu cu viaţa. Seara va continua cu un film artistic cu Reese Witherspoon si Vince Vaughn în roluri principale: De Crăciun nu stăm acasă!

Las Fierbinţi sărbătoreşte ziua de Crăciun. La primărie ajunge pentru Vasile (Gheorghe Ifrim) un plic despre care acesta crede că este de la DNA. Acesta se panichează şi, pentru a nu fi prins, se decide să se deghizeze în Moş Crăciun pentru a scăpa. Episodul va fi difuzat pe 25 decembrie, de la ora 20.30. De la 20.30, Pro TV va difuza un episod de sărbătoare din Tanti Florica. De la 23.30, începe show-ul lui Ştefan Bănică, O noapte de Crăciun.

În cea de-a doua zi de Crăciun, Pro TV difuzează finala Vocea României. Inna, Antonia, Pacha Man şi Andi Moisescu sunt vedetele care vor cânta alături de concurenţii de la Vocea României. Inna va face un duet cu Cristi Nistor, concurentul din echipa Loredanei, pe piesa Eternal flame. Tibi Scobiola va urca pe scenă alături de Antonia şi vor cânta piesa Endless love. 

Vizi Imre, concurentul lui Marius Moga, va cânta alături de Pacha Man piesa Acelaşi sânge. Julie Mayaya va face duet cu Andi Moisescu.

Antena 1, Te pui cu blondele în Ajun şi Cenuşăreasa de Crăciun

Antena 1 pregăteşte în Ajunul Crăciunului o ediţie specială a emisiunii Acces Direct. Anastasia Lazariuc va povesti despre sărbătorile din Basarabia, tradiţiile şi obiceiurile de Crăciun, dar îşi va aminti şi de momentele triste din viaţa ei. Ea va fi prezentă în platou alături de Mihai Constantinescu.

În plus, Fuego va povesti despre pierderea tatălui său dar şi despre cum a devenit copilul de suflet al Irinei Loghin. Gabriela Vrânceanu Firea, Niculina Stoican, Julia Jianu, vor completa lista de invitaţi ai Simonei Gherghe din seara de Ajun la Antena 1.

Tot astăzi, de la 20.30, Dan Negru revine cu emisiunea Te pui cu blondele? Invitatul special al acestei ediţii va fi Florin Piersic. În platou, îşi va face apariţie şi primarul Sorin Oprescu.

În seara de Crăciun, Antena 1 va difuza două filme artistice. De la 20.30 este programată animaţia Cenuşăreasa 3, iar de la 22.00, comedia Eu şi prinţul II: Nuna regală.

Kanal D sărbătoreşte cu filme

De sărbători, Kanal D difuzează filme artistice. Luni, 24 decembrie, de la ora 20.00,  postul de televiziune va difuza un film nominalizat la Oscar: Robin Hood, prinţul hoţilor, cu Kevin Costner şi Morgan Freeman.

Tot în ajunul Crăciunului, Kanal D va continua, de la 23.00, cu filmul De ce ne-am casatorit? (Why did get married?), cu Sharon Leal, Michael Jai White şi Janet Jackson.

Marţi, 25 decembrie, de la ora 20.00, Kanal D va difuza Spărgătorul de nuci (The Nutcracker), un muzical cu Macaulay Culkin, Jessica Lynn şi Kevin Kline. De la 22.00, este programat filmul Codul Bibliei, o poveste în stilul Codul lui Da Vinci.

TVR, O dată-n viaţă de Crăciun

TVR difuzează în seara de Crăciun o ediţie specială O dată-n viaţă. Spectacole de colinde, filme, emisiuni de sărbătoare şi retrospective sportive se regăsesc în programul TVR 1 de Crăciun.

În Ajun şi în ziua de Crăciun (luni, de la 18.00 şi de la 23.35, iar marţi, de la ora 11.30), TVR 1 transmite Concertul Tradiţional de Colinde, desfăşurat, în acest an, la Casa de Cultură din Sibiu. Gazdele sibiene ale acestui spectacol, alături de Iuliana Tudor, sunt Silvia Macrea şi Ansamblul Preofesionist „Cindrelul – Junii Sibiului”. Vor colinda pentru telespectatori grupuri din Transilvania, Maramureş, Crişana, Bucovina, Moldova, Muntenia şi Banat.

Momentele de aur ale anului sportiv 2012 s-au văzut la TVR. Începând cu 24 decembrie, în fiecare seară, de la ora 19.00, TVR 1 difuzează Retrospectivele sportive ale anului 2012. Emoţionantele momente când românii au obţinut medalii la Jocurile Olimpice de la Londra vor putea fi urmărite în 24, 25, 26 decembrie, în 26 fiind reamintite şi recordurile Jocurilor Olimpice din acest an. Ziua de 27 decembrie va fi destinată Retrospectivei EURO 2012, iar pe 28 decembrie telespectatorii vor putea urmări cele mai spectaculoase momente din UEFA Champions League.

Sub genericul O dată-n an e Crăciunul, telespectatorii vor putea urmări la TVR 1 un program maraton, desfăşurat pe mai bine de patru ore. Cristian Tabără, alături de Alina Clapa vor fi gazdele ecestei emisiuni magazin, cu numeroşi invitaţi, din domenii diverse.

Emisiunea O dată-n viaţă revine la TVR 1 cu o ediţie de sărbătoare. Protagoniştii vor fi interpreţii de muzică populară Matilda Pascal Cojocăriţa, Gheorghe Turda, Laura Lavric, Nicoleta Voica, Constantin Enceanu, dar şi vedetele de muzică pop Andra, Monica Anghel, Marcel Pavel, Dan Helciug şi Gabriel Dorobanţu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • matei_a matei_a
    superb! Las Fierbinti, Florica si Cenusareasa 3 e tot ce mi-as putea dori de Craciun.
  • eu eu
    Cred ca nici el.... :)))
  • LED LED
    Andi Moisescu canta?Nu stiam :P

Trimite un comentariu

sus