Skip to main content

MTV Rusia se închide de anul viitor

 

Publicitate

Postul de muzică MTV Rusia va fi închis, din 1 iunie 2013, şi va fi înlocuit de un alt canal pentru tineri, Pyatnitsa, potrivit broadbandtvnews.com.

Ştirea a fost anunţată de Nikolay Kartozia, şeful ProfMedia TV, care a precizat că audienţa staţiei amorţise în zona de 1,5 - 2%. În plus, canalul avea o puternică competiţie în zona de internet.

MTV a intrat pe piaţa din Rusia în anul 1998. Postul de televiziune este operat, din 2007, de ProfMedia, după ce a preluat licenţa de la Viacom.

Postul Pyatnitsa vizează persoanele cu vârste între 25 şi 35, în timp ce MTV Rusia avea un target format din tinerii cu vârste între 14 şi 34 de ani.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • MirceA MirceA
    E praf si in Romania.
  • adi adi
    "MTV Rusia va fi închis, din 1 iunie 2012"- anul viitor e 2013
  • Tare ca Fularu' Tare ca Fularu'
    Voi nu stiti ca exista o transcriere fonetica romaneasca pentru limba rusa? De ce va chinuiti cu "rusa din engleza"? Pentru ca asa era in articolul pe care il reproduceti? Daca e asa, de ce nu scrieti Russia? Asadar:
    Pyatnitsa = Piatnița (Пятница, adica vineri)
    Nikolay Kartozia = Nikolai Kartozia
    PS: Astept un articol in care sa fie vorba (tangential, fireste) despre Ceaikovski. La cat de huseni si de snobi sunteti, pot face lejer un ramasag ca sunteti in stare sa scrieti Tchaikovsky...
  • matei_a matei_a
    Daca s-ar inchide MTV RO ar fi ceva bun.
    Dupa ce ca oricum avea audienta minuscula, de cand l-a luat ProTV dau toata ziua numai porcariile produse de MediaPro Music.

Trimite un comentariu

sus