Skip to main content

Oana Zăvoranu, la Antena 1: Tu l-ai văzut vreodată pe Măruţă atacând-o pe Esca? De ce s-a supărat Zăvo pe Antene

 
oana-zavoranu3
oana-zavoranu3

Publicitate

Oana Zăvoranu şi-a rezolvat problemele cu trustul Intact chiar în emisiunea Un show păcătos. Într-un dialog savuros, Oana i-a explicat lui Capatos dragostea cu năbădăi dintre ea şi trustul Intact. „Eu eram a voastră. Eu eram acea femeie care voiam să fac dragoste cu voi şi voi vă întorceaţi cu spatele”, a spus Oana Zăvoranu, făcând referire la contractul dintre ea şi Antena Group.

„Poate că nu vrem să vedem când vor alţii să te violeze. Poate de-aia ne întorceam cu spatele. Pentru că unii, de la alte trusturi, te-au mai şi violat în perioada asta”, i-a răspuns, la fel de plastic, Dan Capatos, realizatorul emisiunii Un show păcătos.

Discuţia de aseară care nu a ocolit nici trustul Pro care a fost caracterizat de Capatos drept „o puşcărie”.

Din schimbul de replici din emisiunea de aseară:

Oana Zăvoranu - Astăzi am avut răfuiala mea cu trustul ăsta. Am luat-o de la Dan Voiculescu până la Alexandrescu, Cristi Ionescu, producătorul emisiunii.

Am spus dacă eu nu sunt bună pentru acest trust şi nu am fost bună decât să mă răfuiesc cu oamenii, să mă cert, să par o mahalagioaică...

Dan Capatos - Îţi spune ceva ce nu ştii. Tu ai spus lucrurile astea la Acces Direct, răfuială aşa cum îi spui tu, deşi eu sunt convins că Dan Voiculescu nu ştie de problemele pe care le-ai avut. Sorin Alexandrescu le ştie pentru că cu el ai negociat. Eu am vorbit cu Sorin Alexandrescu astăzi

Oana Zăvoranu - Ştii foarte bine de ce m-am supărat eu. Pentru că s-a spus că aş fi despărţit-o pe Adriana Bahmuţeanu, eu fiind semnată cu trustul. Am încercat să vorbesc şi nu am avut cu cine din lipsă de timp. M-au sunat oamenii de la celălalt trust şi mi s-a spus: Oana, vino aici la oamenii care te iubesc cu adevărat.

Dacă nu sunt ok pentru aceşti oameni, pentru care am încercat să fiu ok în anii aceştia, că nu am făcut nimic, nu am înjurat, mi-am pus viaţa şi sufletul pe tavă. Acum 10 zile decisesem, în sufletul meu, să decid eu ce fac, să-mi fac eu emisiunile, să-mi fac eu filmul, să decid eu sfârşitul, aşa cum îl cred eu, decent, în casa mea.

Dan Capatos - Eu, astăzi, după ce ai avut acea confesiune de tip răfuială, aşa cum o numeşti tu, am vorbit cu Sorin Alexandrescu aşa cum am vorbit în toate lunile astea şi mi-a spus: Dane, spune-i Oanei diseară când vă vedeţi că ea are uşa deschisă la noi oricând din momentul când ea se va împăca cu ea însăşi, când se va linişti ea, când îşi va omorî demonii interni.

Oana Zăvoranu – Dar ce demoni aveam eu?

Dan Capatos - Nu ştiu, pentru că ai avut contract cu noi, iar la trei zile după ce l-ai semnat te-a aburit trustul concurent şi l-ai rupt.

Oana Zăvoranu - Ştii de ce l-am rupt?

Dan Capatos– Nu ştiu şi nici nu mă interesează. Eu ştiu că m-am luptat pentru contractul ăla opt luni de zilei.

Oana Zăvoranu – L-am rupt pentru că eram acasă, completam formularul pentru viza de America şi m-a sunat o fată de la un ziar şi mă întreabă: „Mă tu eşti semnată cu trustul Intact?”, zic: „Da”. „Mă, eşti sigură? Păi te fac praf la Acces Direct. S-a dus o echipă la mama Vanesei care susţine că acum o săptămână tu te-ai dus la ea, fi-sa fiind în puşcărie, că te-ai dus şi te-ai rugat de ea să-i facă farmece lu' Bahmuţeanca să-l lase pe Prigoană şi să-l iei tu pe Prigoană de soţ”. Mie în momentul ăla mi s-au scurtcircuitat creierii.

Dan Capatos – Oana, vorbim despre nişte emisiuni-tabloid.

Oana Zăvoranu – Tu l-ai văzut vreodată pe Măruţă atacând-o pe Esca?

Dan Capatos – Nu mă interesează teroarea din trustul ăla. Nu mă interesează puşcăria de la Pro TV. Dacă tu îmi dai exemplu puşcăria de la Pro...

Oana Zăvoranu – Dane, nu este puşcărie e respect.
(...)
Oana Zăvoranu - Eu nu mă duceam la ţigănci, nu mă duceam să mă cert cu lumea pe stradă. Eu eram a voastră. Eu eram acea femeie care voiam să fac dragoste cu voi şi voi vă întorceaţi cu spatele.

Dan Capatos – Poate că nu vrem să vedem când vor alţii să te violeze. Poate de-aia ne întorceam cu spatele. Pentru că unii de la alte trusturi te-au mai şi violat în perioada asta.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • titi titi
    ea se compara cu esca ?
  • Daniel sihastrul Daniel sihastrul
    Sa compari pe Maruta cu Capatos sau invers, mai merge, dar Oana Zavoranu cu Esca, sa mori tu nebuno !
  • andi andi
    Mor cu zavoranu asta,a ajuns sa-mi fie dor de madam Tatoiu.
  • rzv rzv
    ba sorinache de la ciocolata a fost in anii 1995-97 broker la firma fostei banci Prater bank. actuala piraeus. prima nevasta erea stuardesa::)). sorinache de mic erea numic
  • bch bch
    Povestea asta cu Oana mi se pare asemanatoare, la o alta scara, cu povestea unei madame de la RTV (cu tot respectul), care a fost jelita o seara intreaga (si vreo doua zile dupa) ca se muta in alta tara. Dupa vreo alte doua zile de chat via Skype, s-a reintors in tara si-si continua emisiunile. Si pe "biata" Oana au jelit-o vreo doua zile. Pentru Dan C. MIhailescu, ca simplu exemplu, nu cred ca ar negocia cineva opt luni, ca-i balbait. Pentru Oana, da, ca-i............................................. .
  • Traian Traian
    Bolnava in ultimul hal
  • mad79 mad79
    habar nu aveam ce prostii debitase aceasta faptura,pana sa nu citesc acest articol.Mi se pare mie sau curvistiina asta se compara cu Esca si pe Capatos cu Maruta?E drept ca mare diferenta intre Capatos si Marua nu este,dar sa o compari pe Zavoranu cu Esca,e ca si cum ai compara un cimpanzeu,cu un absolvent de Oxford!
  • kiko kiko
    nu prea inteleg... zavoianu asta nu murise? sau ma rog parca era in coma? speram ca am scapat de gunoiul asta...
  • Voules Vous Voules Vous
    In tot acest talmes-balmes pretabil aNTENEI 1,noi ce cautam?La doua randuri se vehiculeaza numele acestui Alexandrescu.Dat afara si reangajat,ignorant prin nastere si pus acolo in cui de careva cu putoare din Grivco.Venit dintr-o fabrica de ciocolata pusa de el pe butuci si grabit nevoie mare sa faca economii,incearca la aNTENA asta sa arate ceva,dar mai mult decat o crasa ignoranta plenipotentiala nu arata.El nu are nici Dumnezeu si nici sATANA,el este in preacurvie permanenta..Eh!Tocmai aici tipa incompetenta acestui chelios ,berber si insipid.Probabil ca ar trebui sa faca ceva coerent si profesionist, dar el nu este in stare pentru ca nu poate mai mult decat sa aplice raportul ECONOMIE=DAT AFARA FEMEI DE SERVICIU, si sa se imbete seara de succes!As plusa, spunand ca se inconjoara de pramatii de acelasi fel, femei carora le povesteste o noapte intreaga cum ar face el daca ele i-ar da voie.Aici nu ma refer la femei de moralitate si spirit de analiza indoielnice, ca sefa de la resurse umane din trust,pe care nimeni nu a avut simplul curaj sa o dea in judecata personal(ca desi cunoaste procedurile si legile tarii, inainteaza decizii),ca daca ar actiona-o unul dintre cei cu contract de munca pe perioada nedeterminata in judecata,ar plati din salariul ei ,ani multi salariile oropsitilor.Celor ce citesc aceste randuri si care au fost dati afara contarar constitutiei si codului muncii, ii invat sa mearaga la ITM si sa anunte acest abuz.Dupa aceea sa isi ia un avocat reprezentativ pe acest gen de probleme si sa actioneze in judecata asa:-pe Antena Group,pe sefa de la resurse umane si pe toti cei care au semnat actele acestui abuz.Pramatiile nepregatite gen Alexandrescu trebuie sa traiasca singure in padure!Asa si emisiunile si reprezentantii emisiunilor si posturilor din cadrul acestui trust,Capatos,etc.
  • andy andy
    Vai de capul lui Capatos! Auziti oameni buni ,,Marele,,realizator s-a luptat opt luni de zile pentru contract!Bravo Capatos !Te lupti pentru ca Zavo sa sa nu cumva sa dispara de pe ecrane.Multumim!Nu stiam ce pierdem!Si va mai dati mari deontologi si formatori de opinii si altele!Sa fie la tine Capatos!Sa te saturi de ea!
  • LMZ LMZ
    Cea mai buna comparatie...Esca si Zavoranu...ambele se comporta ca doua picaturi de apa! In Pro nu exista oameni care traiesc din scandal, de aia nu are cum sa faca
    Maruta praf pe cineva de acolo!
  • Ion Ion
    Ziceti si cine este cel mai bun om de televiziune in viziunea Oanei Zavoranu: DAN DIACONESCU...nu il nominalizati doar la amenzi si la "Asa-nu"
  • andy andy
    ea semnase cu intactul?pai ea avea vreo emisiune?eu unul nu am vazut-o implicata intr-un proiect vizibil
  • Alex Alex
    "puscaria din trustul pro ", se vede frustrarea
  • cristi` cristi`
    ASTA ESTE INTACT...ITI PLACE OANA SA APARI LA FELIX MOTANU???uite ce ti-au facut...ai vazut asta.nu ai s avezi asa ceva in trustul pro...mahalaua lui voiculescu asa o sa duca pana la moarte..respect pt pro si alte trusturi care nu fac atata mahala cum fac cei de la felix motanelul..un alt ex este antena 3..frate acolo e mana lui felix peste tot.aia care il iubesc atat de mult si fac spume am vazut alde badea gadea si altii..mie scarba sa ma uit la tv lui felix motanu.securistul asta care a furat de a spart..

Trimite un comentariu

sus