Skip to main content

Programele de Revelion la TV. Dan Negru, la Antena 1, Măruţă, pe Pro TV

 

Publicitate

Dan Negru, Cătălin şi Andra Măruţă, Nae şi Vasile şi Liviu Vârciu fac programele de revelion la Antena 1, Pro TV şi Kanal D.

Dan Negru realizează, şi în acest an, programul de anul nou al Antenei 1, într-o producţie ce poartă numele Revelionul bate ghinionul. Show-ul este programat de la ora 22.00, după o altă emisiune de divertisment realizată de Nae şi Vasile. 

Printre invitaţii lui Dan Negru se numără Andreea Marin, Connect R, Pepe, Margherita din Clejani, Brianna Caradjea şi Andreea Tonciu.

Andrea şi Măruţă spun „Eu de Revelion nu dorm”

Seara de anul nou va începe la Pro TV cu filmul românesc Nea Mărin Miliardar. De la ora 21.45 începe programul special pregătit de Andra şi Măruţă, „Eu de Revelion nu dorm”.

Cei doi se vor întâlni cu peştişorul de aur, interpretat de Antonio Dos Santos, membru al baletului Edi Stancu. Pe scena show-ului vor urca Nicoleta Luciu şi Roxana Ionescu , dar şi Bianca Dragusanu care va dansa alături de Victor Slav. Andreea Tonciu, Simona Sensual şi Laurette vor învăţa de la Nea Marin un dans popular.

Cei trei MasterChefi de la Pro TV vor prepara o masă de Revelion, iar preparatele lor vor fi jurizate de Cătălin Măruţă.

Bogdan Boantă şi Cocuţa, cei doi membri ai baletului, se vor juca de-a prezentatorii emisiunii “Dansez pentru tine”.

Roata revelionului se învârte la Kanal D

Postul Kanal D va începe seara cu o producţie specială a Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii. Seara va continua, de la 21.30, cu Roata Revelionului, emisiune prezentată de Liviu Vârciu şi partenera sa de emisiune, Ana Maria.

Cătălin Botezatu, Ionuţ Iftimoaie, Pepe, Anda Adam, Adelina Pestriţu, Kamara, Jean de la Craiova, Vali Vijelie, Trupa Heaven, Roxana Nemes şi Axinte sunt doar cateva dintre vedetele care vor petrece la Kanal D.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mircea mircea
    radu09, nu stiu unde ai auzit de programe de revelion live. Nu prea se face asa ceva, pentru ca n-ai avea pe cine sa chemi. Artistii fie au concerte, fie sunt plecati in concediu undeva la caldura, fie pe la vreo petrecere.
  • Maria Maria
    simti prost
  • Robin Robin
    Revelionul de pe Pro tv a fost cel mai tare. cu siguranta ca a fost lider de audienta again. simt asta.
  • Elwis Elwis
    Probabil ai picat examenul din TVR si te numeri printre concediati daca arunci cu noroi in fostii colegi. Moderatorii ce fac, dau drumul la toate mizeriile pe pagina chiar de sarbatori?!
  • radu09 radu09
    si eu mai dau si pe Prima Tv ca e ceva umor mai de calitate , ca in rest numai dealde Tonciu ,Senzual si alte animatii deastea
  • andrei andrei
    fac ceva pe toate programele de revelion. as vrea ca de revelion sa se dea doar film si iar filme. comedii. sa fie maraton urzeala tronurilor. deci ma uit la hbo.
  • ionutz ionutz
    Antena 1 va da lovitura cu marea vedeta andreea tonciu , varciu se va impaca probabil cu fosta sotie in direct iar la pro tv bianca dragusanu il va avea drept invitat pe bote (ca doar e bianca lu' bote ) si peste toate astea vor canta in surdina manelistii cei vestiti , aveti monede suficiente la indemana ca sa aruncati cu bani in lautari ? avem ,ce naiba , traim in romania si suntem platiti cu maruntis ....
  • gf gf
    unde se ascundea comunistul. esti praf...si evident nu ai evoluat.
  • Adesgo Johnny, Go! Adesgo Johnny, Go!
    ”vesnicul abonat la CA Sorin Burtea” dar asta n-ar fi nimic. Problema e ca prostălăul ăsta are emisiune (da, stiu ca nu stie nimeni, dar are) pe TVR1. Si mai e o chestie bizară la ăsta - cică umblă cu ciorapi de damă pe sub pantaloni....
  • radu09 radu09
    nu stiu dc dar parerea mea este ca vor fi cele mai slabe programe de revelion de pana acum ,parca in nici un an nu a fost numa cu programe inregistrate prea putine LIVE oricum mis curios sa vadem cine va avea audienta mai mare ca sigur se va butona intens ....La multi ani cu sanatate
  • livia pila livia pila
    TVR are, cum sa nu aiba! Facute de mari teleasti. De vesnicul abonat la CA Sorin Burtea si de ilustrul necunoscut Ion Carmazan. Plus un al treilea semnat de directoreasa in devenire LIANA SANDULESCU. Everac a fost mic copil pe linga ce va pregatesc ELWIS si ai sai. Multumiri din inima lui Demeter si ilustrei lui sotii, brigandului Zgabercea si guvernatoarei IRINA RADU.
  • asdw asdw
    Cred ca si eu tot la tvr1 o sa ma uit. Imi lipsesc vreumurile cand programul de revelion insemna mai mult decat o emisiune cu manelisti inregistrata cu o luna inainte.
  • adi adi
    are si tvr 1 program de revelion, si ca de obicei cel mai bun program, plus ca vor avea 3 programe de revelion, in fiecare seara cate unu...
  • radu radu
    Dar TVR1 nu are program de revelion ? Eu cred ca TVR1 are cea mai buna oferta de revelion. Celelalte canale au doar manelisti si oameni de gunoi.
    La multi ani tuturor !!!

Trimite un comentariu

sus