Skip to main content

Seria Rocky revine la TV din ianuarie

 

Publicitate

Seria Rocky, care-l are în rol principal pe Sylvester Stallone, va fi difuzată în fiecare joi seara la Universal Channel! Primul film din cele cinci va fi difuzat pe 3 ianuarie 2013, de la ora 22.00.

Rocky Balboa este un boxer mărunt care aspiră la celebritate şi are şansa de a lupta cu campionul mondial la categoria grea.

În Rocky II, care va fi difuzat pe 10 ianuarie, Balboa încearcă să se retragă din ring, dar problemele financiare şi mândria rănită a rivalului său îl obligă să forţeze un meci-revanşă.

Pe 17 ianuarie va fi difuzat Rocky III, în care noul campion mondial la categoria grea este provocat în public de un tânăr îndrăzneţ, care vrea să îşi încerce şansa la titlu.

În continuare, pe 24 ianuarie, în Rocky IV, Balboa luptă cu un boxer sovietic umflat de steroizi, pentru a răzbuna moartea fostului său rival, Apollo Creed, care ulterior îi devenise prieten.

Şi, în sfârşit, în Rocky V, pe 31 ianuarie, boxerul rămas accidentat şi sărac se întoarce în vechiul cartier, unde devine antrenorul unui tânăr luptător.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bahmuteanca bahmuteanca
    daca il redifuzeaza si Protv, pai este lider de audienta, peste showrile celor de la Antena 1, il bate si pe Gidea, si , ce mai, la bataie cu sultanul si cadinele de la Kanal D...
  • Piglet Piglet
    Reclama mascata la Universal Channel.
  • cristi cristi
    Ce stire ! Pai s-a difuzat si pe National TV la greu .
  • BOG BOG
    dar de ce povestesti tu episoadele.....e frumos?

Trimite un comentariu

sus