Skip to main content

Singur Acasă a condus în audienţe. X Factor, rezultate la jumătate

 
home alone
home alone

Publicitate

Singur acasă, un film realizat în 1990, face încă audienţe record. Producţia difuzată de Pro TV a avut peste 2,5 milioane de telespectatori din toată ţara în fiecare minut de difuzare. Dintre aceştia, 1,1 milioane de persoane erau din mediul urban.

Pe targetul comercial (18 - 49 de ani), filmul difuzat de Pro TV a avut o medie de 734.000 de telespectatori pe minut.

Pe intervalul Singur acasă, Antena 1 a avut show-ul X Factor. Emisiunea a înregistrat pe tronsonul filmului o medie, la nivel naţional, de 932.000 de telespectatori, dintre care 633.000 erau din mediul urban.

Pe targetul comercial, Antena 1 a avut o medie de 308.000 de telespectatori, ocupând locul al doilea, după Pro TV.

Naţional TV a ocupat locul al treilea la nivel naţional. Reality show-ul Iubire interzisă a fost urmărit de 885.000 de persoane din toată ţara.

Audienţa posturilor TV sâmbătă, 8 decembrie, pe intervalul Singur acasă, în mediul URBAN:

1. Pro TV - 1.195.000 de telespectatori (11.4 rating)
2. Antena 1 - 633.000 (6.0)
3. Prima TV - 331.000 (3.2)
4. Antena 3 - 325.000 (3.1)
5. Naţional TV - 317.000 (3.0)

Audienţa posturilor TV sâmbătă, 8 decembrie, pe intervalul Singur acasă, la nivel NAŢIONAL:

1. Pro TV - 2.546.000 de telespectatori (13.4 rating)
2. Antena 1 - 932.000 (4.9)
3. Naţional TV - 885.000 (4.7)
4. Prima TV -  680.000 (3.6)
5. Kanal D  - 535.000 (2.8)

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Florin Florin
    @ poporulroman : vara este perioada in care toate televiziunile dau reluari. 10-20% sunt noutati. si nu numai la noi. chiar si la americani este o situatie asemanatoare. de aceea poate posturile generaliste, dupa cum datele de audienta prezentate de paginademedia au aratat, pierd audienta pe timpul verii. asa ca fa un exercitiu si gandeste putin inainte de a iti arata desteptaciunea asa pe fata, aiurind degeaba, fiindca nu reusesti sa demonstrezi nimic.
  • poporul roman poporul roman
    dar vara cind nu sunt decit redifuzari cum de publicul asta e prostit de o combinatie "desteapta"(numai pentru tine probabil)sa se uite la nesfirsit?
    "desteptule"
  • poporul roman poporul roman
    @marius esti praf si da pro tv e o televiziune unde se promoveaza doar violenta prostia si sexul dar voi sunteti prea "destepti" sa observati asta ca doar prost tv va prostit din 95 si e "grele" sa ti dai seama de asta
    apropo marius nu sunt fan antena 1 am mai zis sunt fan x factor anul trecut cind a fost facut prima data nu a fost bine ca e juriul nu stiu cum plictisitor si fara vlaga si imaginile pe ecrane sunt proaste etc iar anul asta cind au adus un juriu dupa parerea mea mai prost decit anul trecut toata lumea e impotriva ca nu are iamgini spectaculoase pe ecrane si are band live si nu stiu cum e sunetul etc cred ca ori si cum era facut nu era bine deict daca era facut de PROST TV ca el e doar unu PROST
  • marius marius
    lasa-l in pace pe ,, poporul roman '' - are probleme grave cu ,,mansarda '' - sigur o gastigat 2 lei de la voiculescu si acum ii ridica osanale :)
  • Florin Florin
    cred ca diferentele de audienta pe care PROTV le face difuzand uneori aceleasi filme date in trecut de alte posturi de televiziune tine de faptul ca postul asta de televiziune are un public fidelizat pe categoria filme pe care il pastreaza cu o combinatie desteapta de premiere si redifuzari. Antena 1 nu mai are un astfel de public sau este unul foarte redus. De aceea daca Antena 1 ar fi dat Singur acasa ar fi avut o audienta mai mica. Daca Antena 1 vrea sa recastige o parte din publicul asta trebuie sa aiba o campanie foarte desteapta cu multe filme noi si bune ( ceva de genul celei avute cand a difuzat pentru prima oara Titanicul). Altfel, doar pentru ca uneori mai se gaseste si un film bun pe la ei, nu va aduce audientele asteptate.
  • Dany Dany
    si totusi daca acest film ar fi fost difuzat de a1 nu ar fi avut acea audienta de aceea protv e HBO a Romaniei.
  • Florin Florin
    Dar oare Its a wonderful life are aceeasi audienta la americani indiferent de postul de care este difuzat? Nu cred. :)) Sunt sigur ca exista anumite motive ce nu tin nicidecum de cultura sau inteligenta publicului.
    In schimb, daca ti-ai gasit protv drept cel mai important purtator de incultura si prostie din randul televiziunilor ( chiar si generaliste), am destule indoieli de desteptaciunea ta.
  • poporul roman poporul roman
    daca zici ca singur acasa e pt romanii cum its a wonderful life este pentru americani de ce daca il difuzeaza prima tv de exemplu nu se uita nimeni? pentru ca nu e difuzat de prost tv unde se uita toti prostii
  • Florin Florin
    Singur acasa este pentru romani ceea ce Its a wonderful life este pentru americani. Deci rezultatele de audienta nu ar trebui sa mire pe cineva. Nu conteaza de cate ori s-a difuzat filmul, conteaza ca el continua sa isi faca efectul, mai ales prin raportare la vizionarile anterioare.
  • poporul roman poporul roman
    pai este asa pentru ca poporul roman ca si tine de altfel e prost si se uita doar la prostii la filme date a n spea oara sa vedem citi o sa se uite la king kong film dat in premiera sunt convins ca nu multi ca probabil prost tv va difuza singur acasa 4 film care pentru tine si cei de teapa ta e superb esti jenibil rares avea dreptate brincusi cind a zis" v am lasat saraci si prosti si va gasesc si mai saraci si mai prosti"
  • coca coca
    Am fost fan ANTENA 1 si inca mai sunt nici eu nu stiu de ce.Cum sa faci un spectacol atit de prost nu/mi dau seama am ajuns sa regret prima editie.Domnule sa distrugi niste melodii memorabile ale unor mari artisti mi se pare extraordinar.Nu stiu cred ca ei vor sa/si distruga televiziunea de buna voie.
  • matei_a matei_a
    Pe langa faptul ca x-factor e produs foarte prost, si rezultatele voturilor sunt mai uimitoare decat la alte concursuri de talente. Mi se pareau bizare voturile la Vocea R., dar nu era nimic comparativ cu astia. In finala o sa ajunga un mascarici care nu poate sa cante si un fel de rockerash care se crede la Sepultura.
  • Alin Alin
    In urmatoarele 2 sambete urmeaza sa dea Pro-ul Singur Acasa 2 si 3. Sper sa revina duminica X-Factor.
  • geo geo
    Antena 1 nu mai este de ceva vreme pe primul loc, nici la filme, nici la seriale, nici la divertisment...oare pina cind!?
  • nimeni nimeni
    Iubire interzisă pe locul 3... asta spune totul despre cei ce au people metru in casa. :)

Trimite un comentariu

sus